سلام،
من چند ماهی هست کاربر گنو/لینوکس شدم و از توزیع اوبونتو بسیار راضیم. اما از همان ابتدا با ظاهرش مشکل داشتم. چون بهتر از این باید باشه. بعد از تحقیق کردن متوجه شدم بخاطر غیر فعال بودن کارت گرافیک انویدیا و فعال بودن کارت گرافیک اینتل هست. باز هم جستجو کردم و به مطالب زیادی در اینترنت دست پیدا کردم (از جمله مطلبی که در مورد bumblebee در بلاگ آزادراه منتشر شده) و تا الآن سه بار برای آزمایش، سیستم عامل رو از نو نصب کردم. خلاصه هر راهی بگید رفتم. هر کاری فکرشو کنید کردم. مرحله به مرحله بدون یکذره شک و تردید از درست انجام دادن مراحل. اما درست بشو نیست!
با چند نفر صحبت کردم. اونها مشکلی ندارند ولی من دارم! طوری شده که حتی در فهرست درایور های اضافی در قسمت تنظیمات سیستم عامل هیچ نتیجه ای نمایش داده نمیشه. بعد از تمام آپدیت کردن هم درست نمیشه. بعد از نصب bumblebee هم درست نمیشه. حتی دستی قصد نصب کارت گرافیک را داشتم اما خطای استفاده از X در حال حاضر رو میده. حتی برای آخرین نصب هم در بوت گزینه free software only را زدم اما باز جواب نمیده.
دوستان من منوال وبسایت اصلی رو بارها خوندم. طریقه نصب bumblebee (آخرین نگارش) هم درست و کامل میدونم. در ویکی این انجمن هم از نصب کارت گرافیک انویدیا برای کاربرانی چون من چیزی نوشته نشده. پس خواهش میکنم یک راهنمایی جامع و صحیح کنید تا بدون هیچ خطایی از شر این مشکل خلاص بشم.
سپاسگذارم،
علیرضا