انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا{حل شد}  (دفعات بازدید: 110639 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
من مودمم یو اس بی بود که عوضش کردم و یه TP-link TD-8811 گرفتم اما حالا توی ویندوز هم نمیتونم نصبش کنم.میدونم اینجا جاش نیست.خیلی جستجو کردم یه چیزایی هم پیدا کردم همونایی که خودم انجام دادم اما نمیشه که نمیشه.نمی دونم از کجا بپرسم.این حل بشه بعد میخوام برم دنبال نصبش توی اوبونتو.
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1387، 09:50 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا
« پاسخ #1 : 13 اردیبهشت 1387، 10:39 ق‌ظ »
منم مودم TP-link 8811 دارم ولی توی ویندوز چندان مشکلی باش نداشتم و به صورت اوتوماتیک می شناختش . البته روی ویندوز ویستا اینجوری بود رو ویندوز XP امتحان نکردم . توی اوبونتو هم اصلا نیاز به شناختن نداره ! بدون هیچ دردسری فقط فایرفاکس رو باز کن و برو وبگردی کن ! به هیچ وجه احتیاجی به نصب درایور نداره !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #2 : 13 اردیبهشت 1387، 10:48 ق‌ظ »
سلام
من مودمم یو اس بی بود که عوضش کردم و یه TP-link TD-8811 گرفتم اما حالا توی ویندوز هم نمیتونم نصبش کنم.میدونم اینجا جاش نیست.خیلی جستجو کردم یه چیزایی هم پیدا کردم همونایی که خودم انجام دادم اما نمیشه که نمیشه.نمی دونم از کجا بپرسم.این حل بشه بعد میخوام برم دنبال نصبش توی اوبونتو.
مگه مودم DSL با قابلیت پشتیبانی از کارت شبکه تهیه نکردید؟  خب پس نیازی ب نصب چیزی نداری! فقط وصل اش کن به پورت شبکه ی سیستم ات.
اگه خواستی مودم ات رو مدیریت کنی شماره شبکه ی 192.168.1.2 رو به کارت شبکه ی خودت اختصاص بده و در بروزر به آدرس http://192.168.1.1 برو!
البته برای اطمینان دفترچه ی مودم ات رو چک کن! اما این شماره ی شبکه ی همه مودم های DSL دارای شبکه هستش! تقریبا
و یا می توین با دستور  pppoeconf  و از تریق ترمینال هم بی درد سر و نیاز به تخصیص شماره ی شبکه ب کارت شبکه ی خودت هم بهش وصل شی و از اقدام ب برقراری ارتباط کنی!
فقط ب من بگو که نوع اشتراک ات چطوری هستش!  اگه نام و رمز عبور داری باید از pppoe  استفاده کنی که علاوه بر ترمینال می تونی با روش اول این کانکشن رو روی مودم ات هم ایجاد کنی تا بعد از نصب مجدد لینوکس ات هم نیاز ب انجام دوباره ی کار نداشته باشی و دائمی شه!
اما اگه ی شماره ی شبکه ی ثابت داری ! می تونی فقط همون رو روی کارت شبکه ی خودت تنظیم کنی و از مودم DSL صرفا ب عنوان ی پل استفاده کنی!
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #3 : 13 اردیبهشت 1387، 10:56 ق‌ظ »
منم مودم TP-link 8811 دارم ولی توی ویندوز چندان مشکلی باش نداشتم و به صورت اوتوماتیک می شناختش . البته روی ویندوز ویستا اینجوری بود رو ویندوز XP امتحان نکردم . توی اوبونتو هم اصلا نیاز به شناختن نداره ! بدون هیچ دردسری فقط فایرفاکس رو باز کن و برو وبگردی کن ! به هیچ وجه احتیاجی به نصب درایور نداره !
بله درسته درایور نمی خواد .من هم اول فقط وصلش کردم و رفتم اینترنت.اما بار بعدی دیگه کانکت نمیشد.دفتر چه شو نگاه کردم دیدم یه مراحلی رو گفته باید انجام بدید:
Computer Configuration
1.
Connect the cable according to Chapter 2, turn on the power.
2.
Change the IP address of your PC(Figure 3-1): Open TCP/IP Properties of the LAN card in your PC, enter the IP address as 192.168.1.* (* is any value between 2 to 254, Network mask is 255.255.255.0, Gateway is 192.168.1.1, DNS address is the value provided by ISP).
The users of Windows 2000/NT/XP can do the following: Right-press Network Neighbor ->Choose Properties->Right-press Local Connection ->Choose Properties->Double- click Internet Protocol (TCP/IP).
بعدش هم گفته که اون نرم افزاری که توی سی دی هست رو باز و لاگین کنید.(یوزر و پسوردش هم admin بود) و از توش pppoe رو که باید انتخاب کنیم(همینو باید انتخاب کنم درسته؟) و بعد vci و vpi  و یوزر و پسورد رو وارد و sumbit رو بزنید.من هم همین کارو کردم اما نمیشه.در ضمن اون قسمت اول که dns رو میخواست من dns رو نمیدونستم پی بزنم خالی گذاشتم.

سلام
مگه مودم DSL با قابلیت پشتیبانی از کارت شبکه تهیه نکردید؟  خب پس نیازی ب نصب چیزی نداری! فقط وصل اش کن به پورت شبکه ی سیستم ات.
اگه خواستی مودم ات رو مدیریت کنی شماره شبکه ی 192.168.1.2 رو به کارت شبکه ی خودت اختصاص بده و در بروزر به آدرس http://192.168.1.1 برو!
البته برای اطمینان دفترچه ی مودم ات رو چک کن! اما این شماره ی شبکه ی همه مودم های DSL دارای شبکه هستش! تقریبا
و یا می توین با دستور  pppoeconf  و از تریق ترمینال هم بی درد سر و نیاز به تخصیص شماره ی شبکه ب کارت شبکه ی خودت هم بهش وصل شی و از اقدام ب برقراری ارتباط کنی!
فقط ب من بگو که نوع اشتراک ات چطوری هستش!  اگه نام و رمز عبور داری باید از pppoe  استفاده کنی که علاوه بر ترمینال می تونی با روش اول این کانکشن رو روی مودم ات هم ایجاد کنی تا بعد از نصب مجدد لینوکس ات هم نیاز ب انجام دوباره ی کار نداشته باشی و دائمی شه!
اما اگه ی شماره ی شبکه ی ثابت داری ! می تونی فقط همون رو روی کارت شبکه ی خودت تنظیم کنی و از مودم DSL صرفا ب عنوان ی پل استفاده کنی!

عکس رو ببینید درسته.اگه نیست لطف کنید دقیقتر توضیح بدید چون من با IP  و اینجور چیزا اصلا کار نکردم و چیزی ازشون نمیدونم.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
« پاسخ #4 : 13 اردیبهشت 1387، 12:33 ب‌ظ »
گل پسر مشکلت همین جاست ! بدون DNS که نمی شه !  ;D

تنظمیات رو اینجوری وارد کن :

IP address: 192.168.1.2

Subnet mask: 255.255.255

Default gateway: 192.168.1.1

Preferred DNS server: 192.168.1.1

Alternate DNS server: 192.9.9.3

البته اگر توی ویندوز ویستا همشو روی گزینه Automatic بذاری خودش اوتوماتیک IP و DNS اختصاص می ده
اون تنظیماتی هم که روی مودم انجام دادی درسته باید روی حالت pppoe بذاری و در مرحله بعدی username & password رو وارد کنی .

پ.ن: با عرض شرمندگی از همه دوستان می دونم اینجا جای پاسخ به سوالات ویندوزی نیست ولی می دونم این دوستمون چی می کشه از اینکه اینترنتش وصل نیست ! من خودم این دوران رو داشتم   ;D ;D ;D

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #5 : 13 اردیبهشت 1387، 01:06 ب‌ظ »
از اینکه درکم میکنید  متشکرم :oops:
اینا رو زدم اما مثل همون دفعه میشه.پیغام رو که میده(عکس پیوست) همه چراغ های مودم یه بار روشن و خاموش میشه و یکی دوبار اون آیکون دوتا کامپیوتر که روش ضربدره (a network cable is unpluged)میاد اون گوشه و دیگه هیچی.
ببینید:
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
« پاسخ #6 : 13 اردیبهشت 1387، 01:39 ب‌ظ »
پیشنهاد می کنم تنظیمات رو از آدرس http://192.168.1.1 انجام بدین . از طریق مرورگر وب تنظیمات دقیق تر انجام می شه !

username : admin

password : admin

وقتی هم می گه  unplug شده حتما سوکت LAN یا USB ( بستگی داره که از کدوم استفاده کنید ) درست به مودم یا کارت شبکه کامپیوتر متصل نیست یا شاید وسط راه قطع شده ! در صورت امکان با یه کابل دیگه تست کنید
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1387، 01:41 ب‌ظ توسط روزبه شفیعی »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #7 : 13 اردیبهشت 1387، 03:44 ب‌ظ »
رفتم اما کلی تنظیمات داره منم که سر در نمیارم.توی راهنماش هم خوب توضیح نداده بعد از هر قسمت شکلش رو هم کشیده(Figure) نمی دونم چرا هرچی اینجا مینوشتم دو خطشو میاورد به همین خاطر یه فایل متنی پیوست کردم. ببخشید که این قدر میپرسم :oops:

« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1387، 03:54 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
« پاسخ #8 : 13 اردیبهشت 1387، 05:51 ب‌ظ »
ببین تو قسمت Advanced Setup توی منوی سمت چپ صفحه باید بری و تنظیمات رو انجام بدی .
 وقتی روی Advanced Setup کلیک می کنی اون وسط باید روی دکمه Add کلیک کنی
 VPI/VCI رو باید بذاری رو 0/35 ( پیشفرض خودش‌) . service catogory هم می ذاری رو UBR without PCR  ( پیشفرض خودش‌) .
 تو مرحله بعد Connection type رو می ذاری رو PPPoE اون پایین هم  Encapsulation Mode رو روی حالت LLC/SNAP BRIDGING قرار می دی .
در مرحله بعد تو قسمت user و pass رو وارد می کنی و بقیه فیلدها و چک باکس ها رو خالی می ذاری
و بقیه مراحل رو حالت پیش فرض خودش می ذاری و Next می زنی تا دکمه save رو بهت بده .
 بعدش بر می گرده رو همون صفحه اول که دکمه Add رو زده بودی .
اونجا روی دکمه reboot کلیک می کنی تا مودم تنظیمات جدید رو اعمال کنه .

اینترنت شما آماده استفاده است !  ;D

به همین راحتی

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #9 : 13 اردیبهشت 1387، 06:27 ب‌ظ »
Connection type یک گزینه داشت اونم ppp over ethernet (pppoe)f بود.درسته؟
تو قسمت user و pass گزینه  Authentication Method: رو حتما باید انتخاب میکردم.چی رو انتخاب کنم .من Auto  رو زدم.(PPPoE Service Name:  چیه ؟)بعد next  که کردم این پیغامو داد:
Found a non-ISO-8859-1 chracter at position :4,
Please eliminate before continuing.
بعد ok زدم رفت مرحله بعد بالاخره بعد از reboot که زدم اینو گفت:

DSL Router Reboot

The DSL Router has been configured and is rebooting.

Close the DSL Router Configuration window and wait for 2 minutes before reopening your web browser. If necessary, reconfi
اگه درست باشه باید اون آیکون دوتا کامپیوتر بیاد اون گوشه یا نه؟
راستی اون جایی که گفتین add رو بزن از قبل یکی بود.(شاید هم من درست کردم)اونو remove کنم؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #10 : 13 اردیبهشت 1387، 06:35 ب‌ظ »
پرسیدن که عیب نیست! خیلی هم خوبه
فقط ی پیشنهاد می کنم! چون که خیلی ازین تنظیمات بستگی به ISP  ای داره که ازش سرویس گرفتی از جمله VCI !
پس ی زحمت بکش و مودم ات رو بردار با خودت ببر دفتر اشون ! در کمتر از سه ثانیه برات تنظیم می کنند! ولی خودت هم دقیق ببین چ می کنه و یاد بگیر!
این سریع ترین راه هستش! چون بعضی از اون پارامتر ها بسیار مهم هستش! و ازشون بخواه ی از تنظیمات رو روی مودم برات انجام بدهند! و ذخیره کنند!
این طوری اگه صد بار هم ویندوز و یا لینوکس ات رو  عوض کنی! دیگه نیازی ب تنظیم مجدد اش نداری!

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #11 : 13 اردیبهشت 1387، 06:41 ب‌ظ »
پرسیدن که عیب نیست! خیلی هم خوبه
فقط ی پیشنهاد می کنم! چون که خیلی ازین تنظیمات بستگی به ISP  ای داره که ازش سرویس گرفتی از جمله VCI !
پس ی زحمت بکش و مودم ات رو بردار با خودت ببر دفتر اشون ! در کمتر از سه ثانیه برات تنظیم می کنند! ولی خودت هم دقیق ببین چ می کنه و یاد بگیر!
این سریع ترین راه هستش! چون بعضی از اون پارامتر ها بسیار مهم هستش! و ازشون بخواه ی از تنظیمات رو روی مودم برات انجام بدهند! و ذخیره کنند!
این طوری اگه صد بار هم ویندوز و یا لینوکس ات رو  عوض کنی! دیگه نیازی ب تنظیم مجدد اش نداری!

دستتون درد نکنه.همین الان با همین مودم اومدم اینجا.اون vci  و vpi رو دادن به من.(0 و 35) .مگه روی مودم میشه چیزی ذخیره کرد؟خودم نمیتونم این کارو انجام بدم؟
حالا توی اوبونتو چطوری درستش کنم.اون بار اول با دستور pppoeconf  کانکت شد.ولی بعد دیگه یک علامت قرمز روی network connection اومد و دیگه کانکت نمیشه.راستی توی اون دستور اصلا از من اسم کانکشن رو نپرسید.خودش dsl-provider رو گذاشت. من چطوری دو تا کانکشن درست کنم؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
« پاسخ #12 : 13 اردیبهشت 1387، 06:45 ب‌ظ »
تو قسمت user و pass گزینه  Authentication Method: رو حتما باید انتخاب میکردم.چی رو انتخاب کنم .من Auto  رو زدم.(PPPoE Service Name:  چیه ؟)بعد next  که کردم این پیغامو داد:

DSL Router Reboot

Close the DSL Router Configuration window and wait for 2 minutes before reopening your web browser. If necessary, reconfi
راستی اون جایی که گفتین add رو بزن از قبل یکی بود.(شاید هم من درست کردم)اونو remove کنم؟

تمام مراحل رو درست رفتید . فقط قبلش تمام کانکشن قبلی ها رو remove کنید و یکی جدید خودتون بسازید . بعد از اون که مودم reboot شد باید اون ۲ تا کامپیوتر اون پایین چراغ هاش روشن باشه . باید عکس یه کره زمین روش باشه به معنای اینکه به اینترنت وصله !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1387، 06:46 ب‌ظ »
آره
چوون الان اگه برق اش قطع شه همه چیز می پره!
و الان ب نظرم روی سیستم عامل تنظیم کردی!
شرمنده از صبح نبودم! دقیق متوجه نشدم کجای بحث اید!
ولی آره میشه همه چیز رو روی مودم تنظیم کرد و بعد هم ذخیره کرد روش! تا با قطع و وصل شدن برق اش هم پایدار باشند!
;)
همون روشی که روزبه جان بالا ی اشاره ای کرد که روی مودم با آدرس 192.168.1.1 وارد بشید و ......
:)
اگه االن از همون راه رفتید! توی منو های باید ی گزینه  مربوط ب ذخیره تنظیمات داشته باشید! فقط چون مودم به مودم فرق داره! باید یکمی بگردی تا ببینیش. :)
و مبارک باشه که وصل شدی!

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #14 : 13 اردیبهشت 1387، 07:07 ب‌ظ »

DSL Router Reboot

تمام مراحل رو درست رفتید . فقط قبلش تمام کانکشن قبلی ها رو remove کنید و یکی جدید خودتون بسازید . بعد از اون که مودم reboot شد باید اون ۲ تا کامپیوتر اون پایین چراغ هاش روشن باشه . باید عکس یه کره زمین روش باشه به معنای اینکه به اینترنت وصله !

اون دو تا کره نیومد.
کانکشن رو که connect میزنم چند بار میاد و میره بعدش کانکت میشه.مودم قبلی هم همینطوری میشد.شما نمیدونید چرا اینطوری میشه؟

آره
چوون الان اگه برق اش قطع شه همه چیز می پره!
و الان ب نظرم روی سیستم عامل تنظیم کردی!
شرمنده از صبح نبودم! دقیق متوجه نشدم کجای بحث اید!
ولی آره میشه همه چیز رو روی مودم تنظیم کرد و بعد هم ذخیره کرد روش! تا با قطع و وصل شدن برق اش هم پایدار باشند!
;)
همون روشی که روزبه جان بالا ی اشاره ای کرد که روی مودم با آدرس 192.168.1.1 وارد بشید و ......
:)
اگه االن از همون راه رفتید! توی منو های باید ی گزینه  مربوط ب ذخیره تنظیمات داشته باشید! فقط چون مودم به مودم فرق داره! باید یکمی بگردی تا ببینیش. :)
و مبارک باشه که وصل شدی!

بله از همون راه رفتم درسته؟برای هر browser ی باید این مراحل رو انجام داد؟وقتی سیستم عامل رو عوض کنم دیگه نیاز به تنظیم نداره؟
راستی یه سوال دیگه.این شماره ها رو شما از کجا میدونید که چی باید باشه؟ برای همه یکیه؟
راستی برای توی اوبونتو  ممنون میشم سوالمو جواب بدید
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1387، 07:20 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من