انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا{حل شد}  (دفعات بازدید: 110668 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا
« پاسخ #15 : 13 اردیبهشت 1387، 07:59 ب‌ظ »
این تنظیمات روی مودم انجام می شه و حتی اگه مرورگر رو عوض کنی یا سیستم عاملت رو عوض کنی چه اوبونتو و چه ویندوز و چه هر چیز دیگه اینترنتت به خوبی کار می کنه و احتیاج به تنظیمات دوباره نداری . یکبار برای همیشه !  8) 8) 8) 8)

من تقریبا ۳ ماه پیش که تنظیم کردم دیگه بهش دست نزدم ! ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #16 : 13 اردیبهشت 1387، 08:37 ب‌ظ »
:D
راستی راستی راستی!  ;)
همونی که روزبه گفت!
فقط متوجه نشدم که تونستی گزینه ی ذخیره Save رو هم روی مودم ات گیر بیاری یا نه! اگه ذخیره کنی این تنظیماتی که انجام دادی از حافظه ی نا پایداری مودم ات به حافظه ی پایدار منتقل میشه!   دقیقا عین ر مسیریاب حرفه ای! ;)
 و این اعداد و شماره ها هم تقریبا ی نوع استاندار هستش که همه ی شرکت ها سعی می کنند رعایت کنند! و البته در دفترچه ی راهنمای مودم ات هم درج شده حتما! اگه همراه اش نیست می تونی جستجو کنی و از سایت اش دانلود کنی. :)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #17 : 13 اردیبهشت 1387، 09:49 ب‌ظ »
روزبه جان و علیرضا جان دستتون واقعا درد نکنه الان از توی اوبونتو اومدم.دیگه راحت شدم.در مورد save هم مگه همونی که آقا روزبه گفت نبود؟اگه اونه که چرا save شد. \\:D/
راستی lدستور pppoeconf رو که اجرا کردم اسم کانکشن رو از من ن\رسید همون dsl-provider رو گذاشت.من میخوام دوتا کانکشن درست کنم چی کار کنم؟
« آخرین ویرایش: 13 اردیبهشت 1387، 10:04 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
تا اونجا که من یادمه از وقتی که با اوبونتو شروع کردم به کار کردن مودم رو به راحتی با اولین ورودم به اوبونتو شناخت . چه توی 7.10 و چه توی 8.04 . تا حال دستوری توی ترمینال برای راه اندازی و نصب مودمم تایپ نکردم

قاعدتا اگر روی PPPoE ست کرده باشی هیچ احتیاجی به نصب برنامه ی دیگه ای نداری ! فقط فایرفاکس رو باز کن و از اینترنت لذت ببر  ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
پاسخ به: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا{ح 
« پاسخ #19 : 14 اردیبهشت 1387، 12:02 ب‌ظ »
خوب مگه میشه بدون کانکشن؟توی راهنما نوشته بود که dns رو isp بهتون میده اما!!!؟سرعتش چرا \ایینه؟
در مورد قطعیش که گفتم چی فکر می کنید؟
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1387، 12:05 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
به نظرم میاد که اوکی باشه! البته ی بار دیگه راهنمایی های روزبه جان رو خوندم از اول ک بیاد داستان دست ام!
فکر می کنم آره درسته ! فقط چون مدل مودم ها مون فرق می کنه ( من پاراداین دارم )‌ نمی تونم صد در صد جواب بدم! چون برام من برای ذخیره سازی تنظیمات رو روی ROM باید کارای اضافه تری رو هم انجام بده که مودم های شما ها نیاز بهش نداره!  :) 
اما برای تست کافی  برق مودم ات رو قطع کنی و بعد چند لحظه وصل کنی!  اگه اوضاع خوب بود یعنی دیگه حالشو ببر! شش سال دیگه هم ب هم نمی خوره!  ;)
و اگه به مدیریت تحت وب اش باگین کردی و دیدی همه چیز پریده!  دنبال ی گزینه برای ذخیره ی دائمی تنظیمات بگرد که کنارش باید  ی گزینه ی FactoryRestory هم داشتی باشی البته! :)
*نکته:: مدیریت تحت وب همون ببرسی از طریق http://192.168.1.1 رو عرض می کنم چون به نظرم ی جایی اشاره کرده بودی که تنظیمات در مرورگر ذخیره شده یا همچین چیزی!
که جسارتا عرض کنم ما فقط داریم از مرور گر برای اتصال به کنسول مودم ات استفاده می کنیم! و چیزی در مرورگر ذخیره نمیشه! همه چیز روی خود مودم هستش.:)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
ممنون .حتما امتحان میکنم .
خوب مگه میشه بدون کانکشن؟توی راهنما نوشته بود که dns رو isp بهتون میده اما!!!؟سرعتش چرا \ایینه؟
در مورد قطعیش که گفتم چی فکر می کنید؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
سوال ات رو متوجه نمی شم! یکمی دقیق تر لطفا! :)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
پاسخ به: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا{ح 
« پاسخ #23 : 15 اردیبهشت 1387، 10:50 ق‌ظ »
آقا مودم رو خاموش کردم .باز روشن که کردم بازم وصل شد.ببخشید که بد گفتم:
1.آقا روزبه گفتن که :
تا حال دستوری توی ترمینال برای راه اندازی و نصب مودمم تایپ نکردممنم گفتم که:خوب مگه میشه بدون کانکشن؟2.اون DNS که آقا روزبه شمارشو دادن توی دفترچه نوشته که isp به شما میده.چطور شد؟
3.سرعتش چرا \ایینه؟(p کجاست؟هزار جا این سوالو دیدم \رسیدن اما هیچ وقت جوابشو نخوندم. :oops:)
4.اون مودم قبلی هم اینطوری بود که قطعی داشت.یعنی هی قطع میشد.این هم همونطوریه.شما نمی دونید چرا؟
5.اون آیکون دو تا کام\یوتر که روش کره است که آقا بهروز گفتن میاد(توی ویندوز) چرا نیومد؟
6.اینو یه جای دیگه هم \رسیدم(شما هم جواب داده بودید) اما یه چیزی به ذهنم رسیده.گفتم که وقتی میام اوبونتو از اول کانکته اما سایتی رو باز نمیکنه.میگم اون شاید مثل همون آیکون دو تا کام\یوتر توی ویندوزه که کانکت باشه یا نباشه بازم هست(البته برای من که نیست .به هر حال)
7.توی اوبونتو از کجا بدونم که کانکت هست یا نیست؟اصلا مشخص نیست؟یا اصلا با کدوم کانکشن و کدوم یوزر و \سورد کانکته؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
DNS یک سرور هستش که آدرسهایی رو که بهش میدید به آدرس شبکه (IP) بر می گردونه!  حالا یا ISP خودشما این رو هم داره و یا نداره! اما در هر حالتی می تویند از سیزده تا سرور نام دامنه )DNS(  ای که جهان هستش استفاده کنید! که شماره شبکه های یکی دوتاشون رو هم روزبه بهت داد!
سرعتش هم چون شما در حال حاظر تنها  چیزی که می بینید! کارت شبکه هستش و اتصال ب نت رو نمی بینید! لذا سرعت کارت شبکه تون رو میبینید!  نه سرعت خط دی اس ال اتون.
برای دیدن اون دوتا مونیتور هم روی منو راست کلیک کنید و Add To Pannel رو بزنید! و NetworkMonitor رو اضافه کنید!
ی پست هم در همین مورد «اپلت برای نمایش سرعت اینترنت» و یا چیزی شبیه این مدتی قبل باز شد که چند تا اپلت تر تمیز تر رو معرفی کردند دوستان.
در مورد قطع و وصل هم!  آیا چراغ Status روی مودم ات قطع میشه؟! یا روشن هستش! چون در هر حالت این مورد بیشتر به ISP برمیگرده و تعریف ای که داری و میزان  Staible بودن سرور های اون شرکت!
:)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
من منظورم از سرعت اون عددش نیست .منظورم اون سرعتی که خودم می رم و  میبینم که صفحه ها چطور باز میشن
اون آیکون رو هم منظورم توی ویندوز بود که نیومد.توی اوبونتو هم باید بیاد؟توی ویندوز چرا نیومد؟

اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:D
فدای این نثر شیوای تو برم که از من هم قشنگ تره! :D
قربونت! این ، این و اون هایی رو که می گی! عکس ش هم بده!  و در خصوص سرعت بعید بدونم فرق خاصی در سرعت باز شدن صفحه ها باشه!
چون در حال حاظر که شما کانشکشن رو روی مودم ساختین! اصلا ربطی ب ویندوز و یا لینوکس نداره!
فقط بحث IPV6 ممکنه بسیار کم اثر داشته باشه! که اونم از باید برای غیر فعال کردن اش ب لینک زیری ی نگاهی بندازی!
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4067.0

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
خواهش میکنم به شما نمیرسه(شما که دوست نداری منو کتک بزنی)
بابا همون دو تا کام\یوتر معروف دیگه.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
خب اگه منظور ات هموناییی که اتصال رو نشون میده!‌ اینجا هم داریم خب!
بالا تر همین مورد رو گفتم دیگه مرد! ;)
DNS یک سرور هستش که آدرسهایی رو که بهش میدید به آدرس شبکه (IP) بر می گردونه!  حالا یا ISP خودشما این رو هم داره و یا نداره! اما در هر حالتی می تویند از سیزده تا سرور نام دامنه )DNS(  ای که جهان هستش استفاده کنید! که شماره شبکه های یکی دوتاشون رو هم روزبه بهت داد!
سرعتش هم چون شما در حال حاظر تنها  چیزی که می بینید! کارت شبکه هستش و اتصال ب نت رو نمی بینید! لذا سرعت کارت شبکه تون رو میبینید!  نه سرعت خط دی اس ال اتون.
برای دیدن اون دوتا مونیتور هم روی منو راست کلیک کنید و Add To Pannel رو بزنید! و NetworkMonitor رو اضافه کنید!
ی پست هم در همین مورد «اپلت برای نمایش سرعت اینترنت» و یا چیزی شبیه این مدتی قبل باز شد که چند تا اپلت تر تمیز تر رو معرفی کردند دوستان.
در مورد قطع و وصل هم!  آیا چراغ Status روی مودم ات قطع میشه؟! یا روشن هستش! چون در هر حالت این مورد بیشتر به ISP برمیگرده و تعریف ای که داری و میزان  Staible بودن سرور های اون شرکت!
:)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
خوب میگم وقتی وصل نیست هم باید بیاد؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من