انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اونایی که مودم TP-link TD-8811 دارن بیان اینجا{حل شد}  (دفعات بازدید: 110681 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین meysam.az

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام .من چند روزه به يه مشكل بر خوردم مودمم 8811 هسستش اما هر وقت 192.168.1.1 رو ميزنم لاگين براي
DSL-320T مي ياد چه كار بايد بكنم؟بعد احساس ميكنم سرعت هم از 512 به 256 تبديل شده.

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
سلام .من چند روزه به يه مشكل بر خوردم مودمم 8811 هسستش اما هر وقت 192.168.1.1 رو ميزنم لاگين براي
DSL-320T مي ياد چه كار بايد بكنم؟بعد احساس ميكنم سرعت هم از 512 به 256 تبديل شده.

مطمئن‌اید مودم‌تون TP-Link TD-8811 هست؟ آیا شما مودم دیگه‌ای هم دارید؟ منظور تون چیه که احساس می کنید سرعت از ۵۱۲ به ۲۵۶ تبدیل شده؟ آیا با برنامه خاصی سرعت اینترنت‌تون رو سنجیده‌اید؟

دوستان من هم به تازگی با مشکلی مواجه شدم. شرکتی که به تازگی برای اینترنت پرسرعت انتخاب کردم راهکار جدیدی برای ارتباط با اینترنت داره. در حال حاضر من باید ابتدا مودم رو در حالت پل پیکربندی کنم سپس کارت شبکه رو با IP و Subnet و Getaway ای که شرکت به من میده تنظیم کنم بعد باید با ساختن VPN Connection و واردکردن host و نام کاربری و کلمه ی عبوری که شرکت به من میده به اینترنت وصل بشم. این راهکار در اوبونتو هم به درستی جواب میده و من میتونم به اینترنت وصل بشم ولی دنبال راهی‌ام که اگه بشه این تنظیمات رو در خود مودم انجام بدم و بدون انجام عملیات یاد شده در سیستم عامل‌های مختلف به اینترنت وصل بشم. فعلا اوبونتو  و در کنارش ویندوز XP  دارم قصد دارم ویندوز هفت و فدورا هم نصب کنم. انجام مکرر عملیات فوق خسته کننده است از طرفی من همیشه به دنبال سریع‌ترین راهکار هستم اگه پیشنهادی دارید متشکر میشم مطرح کنید.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
با سلام من هم اين مدل مودم رو دارم . با اوبونتو 9.04 به راحتي با usb به اينترنت وصل مي شدم ولي حالا كه نسخه 9.10 رو نصب كردم كانكت نميشه .

خيلي زود كمك كنيد . اگه كسي تست كرده يا كانكت شده بگه تنظيمات خاصي انجام داده ؟
« آخرین ویرایش: 20 آبان 1388، 02:51 ب‌ظ توسط pershian007 »

آفلاین cleverchild

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام
من امروز ubuntu 9.10 رو نصب کردم اما هر کاری کردم نتونستم به نت دسترسی پیدا کنم
مودم TP-link TD-8811 هستش با LAN هم وصله

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
من امروز ubuntu 9.10 رو نصب کردم اما هر کاری کردم نتونستم به نت دسترسی پیدا کنم
مودم TP-link TD-8811 هستش با LAN هم وصله

منم همین امروز 9.10 رو نصب کردم با همین مودم کانکت شدم! مشکل چیه؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین cleverchild

• Newbie
  • *
من توی ویندوز از طریق کانکشن به نت وصل میشدم اما برا اینکه بچه ها گفتن تو اوبونتو بهتره داخل مودم کانکشن بسازی،ساختم
من مراحلشو میگم شما بگین کجا ایراد داره
بروزر رو باز کردم بعد رفتم 192.168.1.1 بعد وارد quick setup شدم بعد vpi vci رو دادم بعد  PPP over Ethernet (PPPoE) انتخاب کردم بعد یوزر پس رو وارد کردم و در اخر save/reboot به باقی تنظیمات هم دست نزدم(جایی کاری بوده که انجام ندادم)
البته با این تنظیمات تو ویندوز هم خود مودم کانکت نشد و باید باز خودم کانکت کنم(البته من یه batchfile درست کردم که با بالا اومدن ویندوز خودش کانکت میکنه و احتیاجی به کانکشن داخلی مودم نداره)
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1388، 02:27 ق‌ظ توسط cleverchild »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
من توی ویندوز از طریق کانکشن به نت وصل میشدم اما برا اینکه بچه ها گفتن تو اوبونتو بهتره داخل مودم کانکشن بسازی،ساختم
بروزر رو باز کردم بعد رفتم 192.168.1.1 بعد وارد quick setup شدم بعد vpi vci رو دادم بعد  PPP over Ethernet (PPPoE) انتخاب کردم بعد یوزر پس رو وارد کردم و در اخر save/reboot به باقی تنظیمات هم دست نزدم(جایی کاری بوده که انجام ندادم)
البته با این تنظیمات تو ویندوز هم خود مودم کانکت نشد و باید باز خودم کانکت کنم(البته من یه batchfile درست کردم که با بالا اومدن ویندوز خودش کانکت میکنه و احتیاجی به کانکشن داخلی مودم نداره)
اتفاقا من هم موفق نشدم این کارو بکنم. حالا شما هم کانکشن بساز :)
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین cleverchild

• Newbie
  • *
اتفاقا من هم موفق نشدم این کارو بکنم. حالا شما هم کانکشن بساز :)

من که نتونستم تو اوبونتو کانکشن بسازم
اگه میشه مراحلشو بگین

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
sudo pppoeconf رو بزنید یوزر و پسورد رو وارد کنین همه مراحلی که نمیدونید رو اینتر بزنین فقط اون آخراش یه مرحله هست که میگه میخوای موقعی که بوت میکنی با همین کانکت بشه اونجا هر چی رو خواستین انتخاب کنین پیشنهاد من اینه که اگه میخواین از چند تا کانکشن استفاده کنین no بزنین. سوالی بود در خدمتم ;)
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین cleverchild

• Newbie
  • *
sudo pppoeconf رو بزنید یوزر و پسورد رو وارد کنین همه مراحلی که نمیدونید رو اینتر بزنین فقط اون آخراش یه مرحله هست که میگه میخوای موقعی که بوت میکنی با همین کانکت بشه اونجا هر چی رو خواستین انتخاب کنین پیشنهاد من اینه که اگه میخواین از چند تا کانکشن استفاده کنین no بزنین. سوالی بود در خدمتم ;)

dorost shod alan ba ubuntu on hastam:d

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من

dorost shod alan ba ubuntu on hastam:d
خوشحالم :) برای اینکه رو مودم باشه و خودش یکسره کانکت باشه می تونید از اونایی که واردترن بپرسید:-X
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین amin3536

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
برای اینکه بتونید در خود مودم کانکشن بسازید و به اصطلاح از طریق ppoe به نت وصل بشید باید به isp زنگ بزنید و بگید که اونا براتون ppoe  رو فعال کنن .
چون وقتی با bridge کانکت میشین مک آدرس شما رو روی bridge قفل میکنن .
اگه زنگ بزنید براتون ppoe رو فعال میکنن ولی باید از این به بعد فقط با ppoe کانکت بشین که فکر نکنم زیاد جالب باشه
برای مشکلات بن بستی نیست ، یا راهی خواهیم یافت ، یا راهی خواهیم ساخت .

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
برای اینکه بتونید در خود مودم کانکشن بسازید و به اصطلاح از طریق ppoe به نت وصل بشید باید به isp زنگ بزنید و بگید که اونا براتون ppoe  رو فعال کنن .
چون وقتی با bridge کانکت میشین مک آدرس شما رو روی bridge قفل میکنن .
اگه زنگ بزنید براتون ppoe رو فعال میکنن ولی باید از این به بعد فقط با ppoe کانکت بشین که فکر نکنم زیاد جالب باشه
چه ربطی داره من الان با هر دو حالت می تونم وصل بشم.

آفلاین amin3536

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
ربطش به پروایدر شماست
بعضی از پرووایدرها امکان اینکه از هر دو روش استفاده کنید رو میدن ولی بعضیا نه .

منم فقط جهت اطلاع گفتم .

موفق باشید
برای مشکلات بن بستی نیست ، یا راهی خواهیم یافت ، یا راهی خواهیم ساخت .

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
شاید
تامین کننده من مخابراته.