انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای استفاده از برنامه k3b  (دفعات بازدید: 1593 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین p.mazaheri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
راهنمای استفاده از برنامه k3b
« : 13 شهریور 1391، 11:21 ب‌ظ »
دوستان کسی هست که بتونه آموزش کلی این برنامه را بده؟
اگه برنامه بهتری جایگزین k3b هست بگید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : راهنمای استفاده از برنامه k3b
« پاسخ #1 : 14 شهریور 1391، 12:07 ق‌ظ »
k3b هم از اون برنامه‌هاییه که من از فلسفه‌شون اصلا خوشم نمی‌آد، اصلا فکر نکنم فلسفه‌ای هم داشته باشن. این برنامه کلی کار مختلف انجام می‌ده. بگو جایگزین بهتر رو برای کدوم کار می‌خوای؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #2 : 14 شهریور 1391، 10:20 ق‌ظ »
k3b هم از اون برنامه‌هاییه که من از فلسفه‌شون اصلا خوشم نمی‌آد، اصلا فکر نکنم فلسفه‌ای هم داشته باشن. این برنامه کلی کار مختلف انجام می‌ده. بگو جایگزین بهتر رو برای کدوم کار می‌خوای؟

چندتا کار انجام میده؟ من فقط شنیده بود سی دی رایت میکنه. البته حجمش رو برا دانلود دیدم یکم تعجب کردم با این حجم فقط یه کار انجام میده! احتمالا این دوستمون هم منظورش همون رایت کردن بوده  :D راستی، چه کارای دیگه‌ای میشه با این برنامه انجام داد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1391، 05:01 ق‌ظ »
خب کارهایی که انجام می‌ده که زیاده. از تبدیل قالب و… بگیر تا همین رایت کردن. بعد خود رایت‌کردن هم دو تا کاره: ۱. تبدیل چیزهایی که می‌خوایم رایت شه به پرونده‌ی iso و ۲. رایت پرونده‌ی iso روی سی‌دی
من برای اولی معمولا از genisoimage و برای دومی همیشه از wodim استفاده می‌کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #4 : 17 شهریور 1391، 12:06 ب‌ظ »

چندتا کار انجام میده؟ من فقط شنیده بود سی دی رایت میکنه. البته حجمش رو برا دانلود دیدم یکم تعجب کردم با این حجم فقط یه کار انجام میده! احتمالا این دوستمون هم منظورش همون رایت کردن بوده  :D راستی، چه کارای دیگه‌ای میشه با این برنامه انجام داد؟
من نصبش دارم برنامه خوبیه امکاناتش هم در حد مناسبیه میشه گفت برنامه رایت کاملیه