0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
مشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستم
sudo cp 1 /var
cp -r dir1 dir2 – copy dir1 to dir2
نقلقول از: amir8588 در 14 شهریور 1391، 01:11 قظمشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستممنم بعضی مواقع کع میخوام یه فایل رو کپی کنم گزینه Paste غیر فعال هست که اینجور مواقع از Ctrl+V استفاده میکنم
اگر هم میخوای بصورت گرافیکی کار کنی و کپی / پیست کنی تووی ترمینال بزن sudo nautilus و بعد به دایرکتوری فایل برو و کپی و به مقصد برو سپس پیست رو بزن ! ولی استفاده از ترمینال که در بالا Bijanbnd جان گفت به شدت پیشنهاد میشه !
gksu nautilus
نقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 10:32 قظنقلقول از: amir8588 در 14 شهریور 1391، 01:11 قظمشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستممنم بعضی مواقع کع میخوام یه فایل رو کپی کنم گزینه Paste غیر فعال هست که اینجور مواقع از Ctrl+V استفاده میکنم اخه این چه روشیه مطمئنید کار می کنه اینجوری امنیت کل لینوکس ها می ره زیر سوالدوست عزیز این روش غلطه ایشونم شوخی کردن نقلقول از: آیدین در 14 شهریور 1391، 03:55 قظاگر هم میخوای بصورت گرافیکی کار کنی و کپی / پیست کنی تووی ترمینال بزن sudo nautilus و بعد به دایرکتوری فایل برو و کپی و به مقصد برو سپس پیست رو بزن ! ولی استفاده از ترمینال که در بالا Bijanbnd جان گفت به شدت پیشنهاد میشه ! این بهتره البته باز فرقی ندارهکد: [انتخاب]gksu nautilus
نقلقول از: mohammad ali sadraei در 14 شهریور 1391، 11:12 قظنقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 10:32 قظنقلقول از: amir8588 در 14 شهریور 1391، 01:11 قظمشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستممنم بعضی مواقع کع میخوام یه فایل رو کپی کنم گزینه Paste غیر فعال هست که اینجور مواقع از Ctrl+V استفاده میکنم اخه این چه روشیه مطمئنید کار می کنه اینجوری امنیت کل لینوکس ها می ره زیر سوالدوست عزیز این روش غلطه ایشونم شوخی کردن نقلقول از: آیدین در 14 شهریور 1391، 03:55 قظاگر هم میخوای بصورت گرافیکی کار کنی و کپی / پیست کنی تووی ترمینال بزن sudo nautilus و بعد به دایرکتوری فایل برو و کپی و به مقصد برو سپس پیست رو بزن ! ولی استفاده از ترمینال که در بالا Bijanbnd جان گفت به شدت پیشنهاد میشه ! این بهتره البته باز فرقی ندارهکد: [انتخاب]gksu nautilusشوخی نمیکنم! زیاد پیش اومده که Paste غیر فعال بوده اما با Ctrl+V مشکل حل شده! البته وقتی که داشتم این کار رو میکردم تو / و پوشه هایی که نیاز به دسترسی روت دارن نبودم یه چیزی، من الآن تازه صورت سوال رو فهمیدم و دیدم که ایشون میخوان تو درایو سیستمی فایل کپی کنن
نقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 11:32 قظنقلقول از: mohammad ali sadraei در 14 شهریور 1391، 11:12 قظنقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 10:32 قظنقلقول از: amir8588 در 14 شهریور 1391، 01:11 قظمشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستممنم بعضی مواقع کع میخوام یه فایل رو کپی کنم گزینه Paste غیر فعال هست که اینجور مواقع از Ctrl+V استفاده میکنم اخه این چه روشیه مطمئنید کار می کنه اینجوری امنیت کل لینوکس ها می ره زیر سوالدوست عزیز این روش غلطه ایشونم شوخی کردن نقلقول از: آیدین در 14 شهریور 1391، 03:55 قظاگر هم میخوای بصورت گرافیکی کار کنی و کپی / پیست کنی تووی ترمینال بزن sudo nautilus و بعد به دایرکتوری فایل برو و کپی و به مقصد برو سپس پیست رو بزن ! ولی استفاده از ترمینال که در بالا Bijanbnd جان گفت به شدت پیشنهاد میشه ! این بهتره البته باز فرقی ندارهکد: [انتخاب]gksu nautilusشوخی نمیکنم! زیاد پیش اومده که Paste غیر فعال بوده اما با Ctrl+V مشکل حل شده! البته وقتی که داشتم این کار رو میکردم تو / و پوشه هایی که نیاز به دسترسی روت دارن نبودم یه چیزی، من الآن تازه صورت سوال رو فهمیدم و دیدم که ایشون میخوان تو درایو سیستمی فایل کپی کنن این اتفاق وقتی میافته که شما مجوز دسترسی بهش دادین ولی گزینه paste هنوز خاموش میمونه که شما رو همون گزینه خاموش هم کلیک کنید عملیات paste انجام میشه.مثلا من به پوشه var/www دسترسی ۷۷۷ دادم ولی گزینه paste هنوز خاموشه!
نقلقول از: Matrix.1372 در 14 شهریور 1391، 12:29 بظنقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 11:32 قظنقلقول از: mohammad ali sadraei در 14 شهریور 1391، 11:12 قظنقلقول از: حامد سپهر در 14 شهریور 1391، 10:32 قظنقلقول از: amir8588 در 14 شهریور 1391، 01:11 قظمشکل من مخفی بودن گذینه Pasteهست.در درایو سیستممنم بعضی مواقع کع میخوام یه فایل رو کپی کنم گزینه Paste غیر فعال هست که اینجور مواقع از Ctrl+V استفاده میکنم اخه این چه روشیه مطمئنید کار می کنه اینجوری امنیت کل لینوکس ها می ره زیر سوالدوست عزیز این روش غلطه ایشونم شوخی کردن نقلقول از: آیدین در 14 شهریور 1391، 03:55 قظاگر هم میخوای بصورت گرافیکی کار کنی و کپی / پیست کنی تووی ترمینال بزن sudo nautilus و بعد به دایرکتوری فایل برو و کپی و به مقصد برو سپس پیست رو بزن ! ولی استفاده از ترمینال که در بالا Bijanbnd جان گفت به شدت پیشنهاد میشه ! این بهتره البته باز فرقی ندارهکد: [انتخاب]gksu nautilusشوخی نمیکنم! زیاد پیش اومده که Paste غیر فعال بوده اما با Ctrl+V مشکل حل شده! البته وقتی که داشتم این کار رو میکردم تو / و پوشه هایی که نیاز به دسترسی روت دارن نبودم یه چیزی، من الآن تازه صورت سوال رو فهمیدم و دیدم که ایشون میخوان تو درایو سیستمی فایل کپی کنن این اتفاق وقتی میافته که شما مجوز دسترسی بهش دادین ولی گزینه paste هنوز خاموش میمونه که شما رو همون گزینه خاموش هم کلیک کنید عملیات paste انجام میشه.مثلا من به پوشه var/www دسترسی ۷۷۷ دادم ولی گزینه paste هنوز خاموشه!خب اینکه شد مشکل! بریم گزارش بدیم درستش کنن!