هاملیک
خب من همین گوشی شما رو دارم و خودمم خواستم روتش کنم
تجربیاتمو در اینجا مینویسم شاید بدرد چن نفر دیگه هم بخوره
۱- آخرین فریم ورک ایکسپریا مینی آخرش .62 داره که این فریم ورک روت نمیشه
۲-برای اینکه بتونی گوشیتو روت کنی باید اول فریم ورک رو دانگرید کنی به یه فریم ورک قدیمی تر
۳-برای روت کردن باید درایور های گوشیت به همراه درایور های ADB روی کامپیوتر نصب باشن. من نتونستم این درایور ها رو توی لینوکس پیدا کنم و مجبور شدم از لپتاپ ویندوزی دوستم استفاده کنم
۴-نیاز به برنامه flashtools و zurgrush داری که دومی مخصوص روت کردن اکسپریا هاست
این لینک خیلی به من کمک کرد ازش استفاده کن
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626215۵-برای بیشتر کارا نیازی به روت کردن نداری
۶-اگه حین روت کردن کار اشتباهیو انجام بدی اححححححتمال داره گوشیت برای همیشه خراب بشه.البته ریسکش به اندازه رد شدن از خیابونه
ترجمه متن انگلیسی رو نمیزارم دیگه چون نیازی نیس
فقط یه نکته اینکه برای وارد شدن به حالت flashmode باید دکمه کم کردن صدا رو فشار بدی (قبلش گوشیتو باید خاموش میکردی جانم! ) بعد پاور رو بزنی. البته اگه درست یادم بیاد
من چون اولین بارم بود و هیچی هم نصب نیود روی کامپیوتر دوستم خیلی طول کشید
پیشنهاد میکنم sony pc companion رو با android sdk اول نصب کنی که خیالت از درایور ها راحت باشه
توی flashtools هم تو فولدر برنامش یه برنامه میبینی که نوشته drivers که هرچی داره رو نصب کن هم به درد دنیات میخوره و هم آخرتت
راستی این لینکه هم راهنمای کاملی هس ولی خب طولانیه. قسمت روت کردن رو به جای استفاده از fastboot میتونی از همون zurgrush استفاده کنی که اختصاصی اکسپریا هست
.
.
.
.
.
.
.
.
و به قول دوست لینوکسیمون در جواب اینکه چرا روت میکنم:
چون میتونم!!!!!