انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Right To Left  (دفعات بازدید: 1019 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین d1j3y

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
Right To Left
« : 15 شهریور 1391، 09:09 ب‌ظ »
سلام دوستان
روز اوله که با اوبونتو و کلا لینوکس کار میکنم  :-|
میخواستم بدونم چطور توی برنامه Text Editor میتونم align متن رو عوض کنم؟
خودش وقتی فارسی مینویسم از راست مینویسه و وقتی انگلیسی از چپ ولی وقتی میخوام یه متن فارسی رو که از قبل تو ویندوز سیو کردم رو ltr کنم یا بر عکس ، نمیشه. (تو ویندوز توی نوتپد وقتی ctrl & shift سمت راست رو میزنی کل متن rtl میشه و برعکس، اینجا هم میخوام همینطوری بشه)
+
چطوری کیبرد فارسی رو مثل کیبرد ویندوز کنم؟ (مثلا shift + t تو ویندوز علامت (,) هستش که اینجا shift + 7 اِ...)

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : Right To Left
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1391، 09:53 ب‌ظ »
سلام دوستان
روز اوله که با اوبونتو و کلا لینوکس کار میکنم  :-|
میخواستم بدونم چطور توی برنامه Text Editor میتونم align متن رو عوض کنم؟
خودش وقتی فارسی مینویسم از راست مینویسه و وقتی انگلیسی از چپ ولی وقتی میخوام یه متن فارسی رو که از قبل تو ویندوز سیو کردم رو ltr کنم یا بر عکس ، نمیشه. (تو ویندوز توی نوتپد وقتی ctrl & shift سمت راست رو میزنی کل متن rtl میشه و برعکس، اینجا هم میخوام همینطوری بشه)
+
چطوری کیبرد فارسی رو مثل کیبرد ویندوز کنم؟ (مثلا shift + t تو ویندوز علامت (,) هستش که اینجا shift + 7 اِ...)
چون کیبر ویندوز غیر استاندارد و کیبورد لینوکس استاندارد میباشد یک سرچ کوچولو میکردین این مطلب خیلی خیلی پرسیده شده و جواب هم داده شده خیلی زیاد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : Right To Left
« پاسخ #2 : 13 مهر 1391، 09:50 ب‌ظ »
خب قبلش باید امکانات زبان فارسی رو از تو اوبونتو نصب کنی و بعد اون رو توی تنظیمات لیبره‌آفیس فعال کنی. صفحه‌کلیدت هم این‌جا درستهِ، با نصب این فایل می‌تونی تو ویندوز هم درستش کنی: http://persian-computing.org/download/Iranian_Standard_Persian_Keyboard_(ISIRI_9147)_(Version_2.0).zip
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن