0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
در لینوکس: R ,C++, BASH,GIT, LATEX ,Sweave, impress, gimp , inkscape در ویندوز: (Excel+MATLAB), C#, ..., ..., (word+endnote), ..., powerpoint,photoshop ,illustrator)
libreoffic, gnu pspp, R commander , Gnumeric spreadsheet
مهران جان،برای کارهای اجزا محدودی اگه به Salome-Meca هم نگاه کنی بد نیست.http://www.code-aster.org/V2/spip.php?article303
SALOME با Salome-Meca فرق میکنه، درسته؟
Code_Aster is a thermo-mechanical solver. Salome is a generic platform for physical simulations.
Salome-Meca = Salome + Code_Aster
In MESH there is a functionality allowing importation/exportation of meshes from/to MED, UNV (I-DEAS 10), DAT (simple ascii format), STL, GMF (internal format of DISTENE products, namely BLSurf, GHS3D and Hexotic algorithms) and CGNS format files. You can also export a group as a whole mesh.
* من قبلا تو ویندوز از متلب استفاده میکردم، حالا از گنو اکتاو که syntax اون، دقیقا همون متلب هست استفاده میکنم.* قبلا از MS Office استفاده میکردم. حالا از LibreOffice.* برای کارهای CAD از LibreCAD استفاده میکنم. که به جای اتوکد از اون استفاده میکنم.* برای شکل کشیدن فرمولهای ریاضی و یا خروجی گنو اکتاو از qtiplot استفاده میکنم که جایگزین نرمافزار origin تو ویندوز هست. (کسایی که بخوان مقاله بدن معمولا شکلهای توی مقاله رو با نرمافزارهای جداگونه رسم میکنن، نرمافزاهایی که تخصصی رو شکل رسم کردن تمرکز دارن)