انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا زورشون میاد یه دکمه update بزارن؟  (دفعات بازدید: 5850 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
چرا زورشون میاد یه دکمه update بزارن؟
« : 16 شهریور 1391، 11:37 ق‌ظ »
آقا من دیگه نمیدونم چی کار کنم, هرچی بازی میگیرم میخوام آنلاین بازی کنم بهم میگه ورژن بازیت خیلی قدیمیه.
حالا نکته جالب اینه که بهم پیغام میده میگه مثلا ورژن 1.10 بازی اومده, ولی سوال نمیپرسه که آیا میخوای update کنی یا نه.
خب تو که نمیخوای آپدیت کنی بیخود میکنی چک میکنی ببینی آپدیت جدید اومده یا نه.

آقا من جدی بدون منظور دارم صحبت میکنم. الان اگه بازی مار پله هم توی ویندوز نصب کنی یه دکمه update واسش گذاشتن.
من نه تونستم wesnoth رو آنلاین بازی کنم نه warzone2100

توی terminal مینویسم:
sudo apt-get update wesnothخروجی میده که update هیچ پارامتری نداره.

مینویسم:
sudo apt-get ugrade wesnothمیبینم میخواد libreoffice رو upgrade کنه.

از update manager میزنم کل سیستم رو آپدیت میکنم, باز یه سر سوزن برنامه های توی software manager به روز نمیشه.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : چرا زورشون میاد یه دکمه update بزارن؟
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1391، 11:45 ق‌ظ »
۱ بعضی از برنامه ها واس ایران تحریم هست و برای اینکه تو پکیج منیجر آپدیت بشن باید ای پیت رو تغییر بدی

۲ مخازن رو آپدیت کنی آخرین نسخه بازی میاد توش و دیگه مشکل نداری

۳ اگر هم بخوای میتونی بازی رو از سایت سازندش دانلود کنی تا مطمئن باشی که آخرین نسخه رو گرفتی

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1391، 12:11 ب‌ظ »
۱ بعضی از برنامه ها واس ایران تحریم هست و برای اینکه تو پکیج منیجر آپدیت بشن باید ای پیت رو تغییر بدی

۲ مخازن رو آپدیت کنی آخرین نسخه بازی میاد توش و دیگه مشکل نداری

۳ اگر هم بخوای میتونی بازی رو از سایت سازندش دانلود کنی تا مطمئن باشی که آخرین نسخه رو گرفتی

خب الان من اگه از سایت سازنده آخرین ورژن رو دانلود کنم, بعد دو ماه بعد که ورژن جدید بسازن, اگه نتونم این و آپدیت کنم باید دوباره از اول ۴۰۰ مگابایت رو دانلود کنم دیگه.

والا من یکم جست و جو کردم واسه update مخازن به این دستور رسیدم:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
اینم که بنویسی نه فقط مخازن, بلکه تا فی خالدون سیستم عامل رو آپدیت میکنه. (۱۵۰ مگابایت دریافت میکنه, بیشتر از مخازنه دیگه, فکر نکنم مخازن بیشتر از ۱۰ مگابایت بشه)

قضیه تحریم و اینجور چیزام نیست  :)
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 12:13 ب‌ظ توسط masoudk »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1391، 12:24 ب‌ظ »
اگر آپدیتی برای بازی وارد مخزن شده باشه که کافیه از سینپتیک آپدیتش کنید. اسم بازی رو سرچ کنید و برید جلو. بقیه مراحل رو راحت پیدا می‌کنید خودتون ;)

ویرایش:
راستی اون دو تا دستور هم خب دارن کار خودشونو انجام میدن مشکلی ندارن. آپشن update که به apt-get میگه دیتابیس خودش رو بروزرسانی بکنه. بینشون امپرسند هست که میگه هر دو دستور باید انجام بشه. و upgrade هم برای بروزرسانی کلی سیستم و dist-upgrade برای بروزرسانی نسخه‌ی توزیع استفاده می‌شه.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 12:27 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1391، 01:07 ب‌ظ »
اگر آپدیتی برای بازی وارد مخزن شده باشه که کافیه از سینپتیک آپدیتش کنید. اسم بازی رو سرچ کنید و برید جلو. بقیه مراحل رو راحت پیدا می‌کنید خودتون ;)

ویرایش:
راستی اون دو تا دستور هم خب دارن کار خودشونو انجام میدن مشکلی ندارن. آپشن update که به apt-get میگه دیتابیس خودش رو بروزرسانی بکنه. بینشون امپرسند هست که میگه هر دو دستور باید انجام بشه. و upgrade هم برای بروزرسانی کلی سیستم و dist-upgrade برای بروزرسانی نسخه‌ی توزیع استفاده می‌شه.

آقا ببخشید, میشه اسم سینپتیک رو انگلیسیش رو بنویسید؟ من فارسیش رو متوجه نشدم منظورتون کجاست.

والا من همون شب اول که لینوکس نصب کردم گذاشتم update manager کامل سیستم رو آپدیت کنه ولی اینجور که ظاهر قضیه نشون میده مثل اینکه اگه با خط فرمان update کنی سیستم کامل تر update میشه.

مرسی, میزارم دستور dist-upgrade و upgrade اجرا بشه فکر کنم مشکل حل بشه.
مرسی  :)
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 01:09 ب‌ظ توسط masoudk »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1391، 01:24 ب‌ظ »

ویرایش:

آقا ببخشید, میشه اسم سینپتیک رو انگلیسیش رو بنویسید؟ من فارسیش رو متوجه نشدم منظورتون کجاست.

والا من همون شب اول که لینوکس نصب کردم گذاشتم update manager کامل سیستم رو آپدیت کنه ولی اینجور که ظاهر قضیه نشون میده مثل اینکه اگه با خط فرمان update کنی سیستم کامل تر update میشه.

مرسی, میزارم دستور dist-upgrade و upgrade اجرا بشه فکر کنم مشکل حل بشه.
مرسی  :)
این همونی میباشد که این دوستمون گفتند
http://asbux.ir/?p=462

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1391، 04:33 ب‌ظ »
الان داشتم یه کتاب میخوندم, اینو نوشته بود:

نقل‌قول

برای آپدیت کردن همه ی اجزای سیستم هم میتونید از دستور apt upgrade و هم از updaete manager استفاده کنید. توصیه اکید میشود که هرگز از apt upgrade استفاده نکنید, چون همه ی اجزا را به روز میکند و ممکن است سیستم دچار مشکلهای جدی شود. مثلا با به روز شدن هسته سیستم عامل کارت صوتی خود را از دست دهید, و یا اینکه اینترنت شما قطع شود.... .

بابا این چی میگه؟ update manager فلج ۱۰ مگابایت آپدیت پیدا کرده ولی apt upgrade رو که میزنم ۱۵۰ مگابایت آپدیت پیدا میشه.

نمیدونم والا, اول dist-upgrade رو میزنم, بعد apt-get upgrade رو میزنم. اگه بعدش اتفاق نا خوشایندی افتاد فحش میدم به اون کسی که تو این کتاب نظریه داده که استفاده از کتابخانه ی اشتراکی خیلی مطمئن و بدون اشکال هست و آپدیت متمرکز رو پدید میاره و چقدر خوبه که ما از یه جا بتونیم همه چیز رو آپدیت کنیم ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 16 شهریور 1391، 06:42 ب‌ظ »
توی گنو-لینوکس بر عکس ویندوز برنامه‌ها از مخازن توزیع بروز میشن (که روش اون هم می‌تونه در توزیع‌های مختلف متفاوت باشه)، در نتیجه برنامه‌ها اجازه ندارند که خودشون رو بروز کنند.

برای نصب یا بروز کردن یک برنامه خاص باید این رو بنویسید:
sudo apt-get update
sudo apt-get install softwarename

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #8 : 17 شهریور 1391، 02:55 ب‌ظ »
شما باید ببینی کدوم برنامه ها برات مهمه کدوما رو کار نمیکنی یا برات مهم نیست
تو ایران که سرعت نت پایینه باید برخی برنامه ها که زیاد مهم نیست رو قفل کنی مثلا آفیس یا فلان برنامه :
======================
1 - برید توی بخشی که گزینه های آپدیت رو مشخص میکنه . مثلا توی گنوم 2 اینجا :
system -> administration -> update manager
تنها گزینه ی security رو تقه بزنید
2 - برید توی سیناپتیک :
( گنوم 2 ) system -> administration -> synaptic
اونجا برید بخش installed . بسته هایی که زیاد مهم نیست براتون رو برگزنید سپس از منوی package گزینه ی lock version رو برگزنید . اینجوری حجم آپدیت هاتون بسیار کم میشه

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #9 : 17 شهریور 1391، 03:23 ب‌ظ »
الان داشتم یه کتاب میخوندم, اینو نوشته بود:

نقل‌قول

برای آپدیت کردن همه ی اجزای سیستم هم میتونید از دستور apt upgrade و هم از updaete manager استفاده کنید. توصیه اکید میشود که هرگز از apt upgrade استفاده نکنید, چون همه ی اجزا را به روز میکند و ممکن است سیستم دچار مشکلهای جدی شود. مثلا با به روز شدن هسته سیستم عامل کارت صوتی خود را از دست دهید, و یا اینکه اینترنت شما قطع شود.... .

بابا این چی میگه؟ update manager فلج ۱۰ مگابایت آپدیت پیدا کرده ولی apt upgrade رو که میزنم ۱۵۰ مگابایت آپدیت پیدا میشه.

نمیدونم والا, اول dist-upgrade رو میزنم, بعد apt-get upgrade رو میزنم. اگه بعدش اتفاق نا خوشایندی افتاد فحش میدم به اون کسی که تو این کتاب نظریه داده که استفاده از کتابخانه ی اشتراکی خیلی مطمئن و بدون اشکال هست و آپدیت متمرکز رو پدید میاره و چقدر خوبه که ما از یه جا بتونیم همه چیز رو آپدیت کنیم ;D
چون برنامه ها هم خودشون رو آپدیت میکنن علاوه بر سیستم! به خاطر همین وقتی sudo apt-get upgrade رو میزنی حجمش بیشتر میشه   ‌

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #10 : 18 شهریور 1391، 12:10 ب‌ظ »
توی گنو-لینوکس بر عکس ویندوز برنامه‌ها از مخازن توزیع بروز میشن (که روش اون هم می‌تونه در توزیع‌های مختلف متفاوت باشه)، در نتیجه برنامه‌ها اجازه ندارند که خودشون رو بروز کنند.

sudo apt-get update

متمرکز بودن آپدیت خیلی خوبه ولی به شرطی که کار کنه.
نه اینکه upgrade و update رو بزنی, چند ساعت هم صبر کنی, بعدش ورژنی که سال پیش اومده رو به عنوان جدیدترین ورژن پیدا کنه!
اینجوری بیشتر آسایش رو میگیره, اگه بخواد واسه هر update اینجوری آدم رو گرفتار کنه آخرشم پیدا نکنه همون هر برنامه ای خودش رو update کنه بهتره.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #11 : 18 شهریور 1391، 12:21 ب‌ظ »

sudo apt-get update

نه اینکه upgrade و update رو بزنی, چند ساعت هم صبر کنی, بعدش ورژنی که سال پیش اومده رو به عنوان جدیدترین ورژن پیدا کنه!
اینجوری بیشتر آسایش رو میگیره, اگه بخواد واسه هر update اینجوری آدم رو گرفتار کنه آخرشم پیدا نکنه همون هر برنامه ای خودش رو update کنه بهتره.
ببینید یک بسته تنها زمانی داخل مخزن میره که به لحاظ امنیت و پایداری و هماهنگی با توزیع مورد استفاده و غیره امتحانشو پس داده باشه. شما هنگام آپدیت باید دسترسی ریشه به اون بازی یا هر بسته‌ی دیگه بدید. پس اون بازی با داشتن این دسترسی هر کاری که بخواد میتونه بکنه. کافیه یک باگ داشته باشه و بزنه یه فولدر سیستمی رو مثلا خراب کنه. حالا خر بیار و باقالی بار بزن. همچنین بر فرض که آخرین نسخه رو هم بگیرید هماهنگ بودنش با سیستم و پایداریش معلوم نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #12 : 18 شهریور 1391، 12:39 ب‌ظ »

sudo apt-get update

ببینید یک بسته تنها زمانی داخل مخزن میره که به لحاظ امنیت و پایداری و هماهنگی با توزیع مورد استفاده و غیره امتحانشو پس داده باشه. شما هنگام آپدیت باید دسترسی ریشه به اون بازی یا هر بسته‌ی دیگه بدید. پس اون بازی با داشتن این دسترسی هر کاری که بخواد میتونه بکنه. کافیه یک باگ داشته باشه و بزنه یه فولدر سیستمی رو مثلا خراب کنه. حالا خر بیار و باقالی بار بزن. همچنین بر فرض که آخرین نسخه رو هم بگیرید هماهنگ بودنش با سیستم و پایداریش معلوم نیست.

همم......
داشتم الان فکر میکردم از mint 11 برم به mint 13 شاید ورژنهای جدید رو پیدا کنه, این صفحه رو خوندم http://community.linuxmint.com/tutorial/view/2 فهمیدم ربطی به نسخه ی سیستم عامل نداره.

حتمی باید اعتماد کنیم به اینکه برای یه دلیلی تو آپدیت مخازن نمیاد :-k

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #13 : 18 شهریور 1391، 08:44 ب‌ظ »
خوب upgrade برای بروز کردن کل سیستم هست، نه تنها یک نرم‌افزار خاص. شما باید از install استفاده کنید. اگر هم گفت که آخرین نسخه هست، یعنی اینکه نسخه جدیدتر اون توی مخازن نیومده.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #14 : 18 شهریور 1391، 11:38 ب‌ظ »
تو forum سایت سازنده اینو نوشته بود:
نقل‌قول
Why isn’t the latest version available for my platform yet?

Because no-one has built it for your platform yet. The Wesnoth development team provides only the source code, and we rely on volunteers to port it to your platform. You will just have to be patient and wait
.

یعنی باید دست زیر چونه بشینم تا یه آدم نیکوکاری داوطلب بشه آخرین ورژن رو واسه مینت port کنه و بعد از آزمایشات مختلف به لیست مخازن اضافه بشه!  ;D
واسه کسی هم نمیتونیم شاکی بشیم, چون وظیفه ای ندارند.

آقا من وظیفم و در مقابل لینوکس انجام دادم  ;D
با اینکه خیلی دلم میخواست این wesnoth رو زودتر آنلاین بازی کنم ولی سه روز صبر کردم و تلاش کردم تا یه راهی پیدا کنم که توی mint به آخرین ورژنش دست پیدا کنم.
مثل اینکه آخرین راه واسه آنلاین بازی کردن همون دانلود نسخه ویندوزیشه.