انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل : ویندوز یا لینوکس ؟  (دفعات بازدید: 1948 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arman1377

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل : ویندوز یا لینوکس ؟
« : 16 شهریور 1391، 02:14 ب‌ظ »
سلام من چندینو چند ساله از ویندوز استفاده می کنم که جدیدا با ابونتو آشنا شدم ( لینوکس )ولی می ترسم نصب کنم چون نمیدونم اصلا چه جوری کار کنم . و تازه فهمیدم لینوکس خیلی بهتر حالا چند تا سوال دارم ؟

آیا ؟

کار کردن با لینوکس سخت است ؟
اگر من ویندوز xp داشته باشم میتونم در کنارش لینوکس داشته باشم ؟
نوع درایو ها و پارتیشن ها فرق می کند ؟
نرم افزار های ویندوز روی لینوکس نصب کرد ؟
مودم ها و وسایل جانبی کامپیوتر با لینوکس ساز گاره مخصوصا فلش مموری ها ؟

لطفا جواب این سوال هامو بگید . :(
ممنون  ;D

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
پاسخ : مشکل : ویندوز یا لینوکس ؟
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1391، 02:27 ب‌ظ »
1- بستگی داره به نوع کار، ولی برای خیلی از کار ها محیط گرافیکی وجود دارد (به نظر من از ویندوز راحت تره :).)
۲- بیشتر هم می تونی داشته باشی!
۳- پارتیشن ها فرق می کند.
4- بعضی ها رو با wine و mono
5- بیشتر مودم های adsl مشکل ندارند
5-1- بستگی داره به وسیله جانبی
5-2- با فلش سازگاره (فقط نری centos نصب کنی بعد بگی فلش مموری رو نمی شناسه! :) ابونتو و مینت و .... مشکل ندارند)
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 02:32 ب‌ظ توسط alend »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1391، 02:33 ب‌ظ »
تما اینها مسلما قبلا بحث شده در فروم. سرچ کنیدو تنها موردی که ممکنه یکم باهاش با مشکل مواجه بشین نصب نرم افزار ویندوزی رو اوبونتو هست.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1391، 02:43 ب‌ظ »

لینوکس سخت نیست, ولی اصلا هیچ شباهتی هم به ویندوز نداره.
یعنی از نصب یه برنامه ی ساده گرفته تا کارای تخصصی تر همشون یه راه و روش دیگه ای دارن. فقط چون به روش های ویندوزی عادت داری اولش یکم واست سخته تا بفهمی روشهای لینوکسیش چجوریه.

نرم افزارهای ویندوزی رو هم توی همون ویندوز نصب کن چون نرم افزارهای مثل wine با بعضی هاشون بازی در میارن و اذیت میشی :)
تو لینوکس با برنامه های  لینوکسی کار کن.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 02:45 ب‌ظ توسط masoudk »
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1391، 02:48 ب‌ظ »
دوستان توضیحات خوبی دادند.
خوب شما می تونید روی یه فلش 8 گیگی براحتی اوبونتو رو نصب کنی و هر جا که رفتی با خودت ببری. یک سیستم عامل کامل . (فقط کافی سیستم رو از فلش بوت کنی مثل زمانی که میخوای سی دی ویندوز رو بوت میکنی تنظیمات از بایوس انجام می شود)
خوب مطالعه کن با نحوی پارتیشن بندی آشنا بشو از یک نفری که سابقه نصب گنو لینوکس داره می تونی کمک بگیری خیلی خوبه همین انجمن خیلی کمکتون می کنه.
نکته حتما از فایل هاتون که اهمیت داره یک آپ بگیرید . تا مشکلی برای اطلاعات شما صورت نگیره.
این نکته رو یک عادت خوب بدانید.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 02:51 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1391، 02:57 ب‌ظ »
اول اینکه به نتیجه‌ی درستی رسیدی. لینوکس واقعا از ویندوز بهتره. هر کی گفت اینطور نیست و اینا سلیقه‌ای و غیره و ذالک شما به حرفش گوش نده  :D

و پاسخ سؤالاتت:
کار کردن با لینوکس از همه نظر راحت‌تره.
بله. خود اوبونتو ویندوز رو شناسایی می‌کنه.
بله.
خیر. البته پروژه‌ای به نام wine وجود داره که از خیل عظیمی از برنامه‌ها و بازی‌های ویندوزی پشتیبانی می‌کنه و می‌تونید اونها رو روی لینوکس بالا بیارید. البته همونطوری که فرمودن مسلما جای خود ویندوز رو پر نمی‌کنه.
خیلی کم پیش میاد سخت‌افزاری روی لینوکس پشتیبانی نشه. (البته به جز یک سری سخت‌افزار خاص که از ذات بد تولیدکننده‌هاشونه.)

صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین arman1377

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1391، 04:59 ب‌ظ »
اول اینکه به نتیجه‌ی درستی رسیدی. لینوکس واقعا از ویندوز بهتره. هر کی گفت اینطور نیست و اینا سلیقه‌ای و غیره و ذالک شما به حرفش گوش نده  :D

و پاسخ سؤالاتت:
کار کردن با لینوکس از همه نظر راحت‌تره.
بله. خود اوبونتو ویندوز رو شناسایی می‌کنه.
بله.
خیر. البته پروژه‌ای به نام wine وجود داره که از خیل عظیمی از برنامه‌ها و بازی‌های ویندوزی پشتیبانی می‌کنه و می‌تونید اونها رو روی لینوکس بالا بیارید. البته همونطوری که فرمودن مسلما جای خود ویندوز رو پر نمی‌کنه.
خیلی کم پیش میاد سخت‌افزاری روی لینوکس پشتیبانی نشه. (البته به جز یک سری سخت‌افزار خاص که از ذات بد تولیدکننده‌هاشونه.)

من چون پدرم یک سری کارای شرکتی با این سیستم میکنه میگما . مثلا الان درایور های چاپگر ها که رو سیدیش آرم ویندوز داره رو لینوکس نصب میشه یا باید گشت و با کلی درده سر پیدا کرد ؟

آفلاین arman1377

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 16 شهریور 1391، 05:01 ب‌ظ »
این دوستمون که گفتا میشه این سیستم عاملو رو فلش نصب کرد چه جوری هست جریانش . میشه توضیح بدید .چه قدر مموری میخواد ؟ چه جوری ؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 شهریور 1391، 05:31 ب‌ظ »
اول درباره چاپگر ها .اگر درایو هایی که در این چاپگر ها استفاده می شن آزاد باشه بدون هیچ مشکلی نصب میشه.
بعضی ها هم از system setting  نصب میشه. بعضی از شرکت های تولید کننده چاپگر درایو های لینوکسی رو میتونی از سایتشون بگیری . ودر نهایت میشه با نرم افزار wineنصب کنی .

http://learn4u.ir/how-to-install-ubuntu-linux-on-external-usb-memory.html

در رابطه نصب روی فلش فکر کنم این سایت آموزش خوبی داده. البته باز هم میگم حتما بک آپ از اطلاعات خود داشته باشید .

فکر میکنم بهتره چند باری بصورت لایو بالا بیان بعد تستش کنید . ببینید چه مزه ای داره.

برای فلشت یه 8 گیگی معمولی کافیه زیاد هم هست.

این تجربه خودم هست چون یه کامپوتر دارم که هارد نداره اما با نصب لوبونتو یا مگیا  روی فلش برخی از کارهامو انجام میدم. البته سرعت  پایین تر از زمانی است که شما اوبونتو روی هارد نصب می کنید.
البته صبر کن اساتید هم نظر بدن تا تصمیم بهتری بگیری.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1391، 05:41 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 شهریور 1391، 06:52 ب‌ظ »
البته یه روش دیگه extractکردن فایل ایزو اوبونتو و ریختنش روی فلش و بالا اومدن به صورت لایو .
این اسم برنامش UNetbootin سرچ کنی توی گوگل پیداش می کنی اگر تو محیط ویندوز هستی نسخه ویندوزی رو دانلود کن بعد فایل ایزو رو توسط این برنامه بریز روی فلش . فلشت مثله یه سیدی بوتیبل میشه مثل خود سیدی اوبونتو یا ویندوز .
این روش بهتر هست. بعد وصل کن به کامپیوتر بعد سیستم رو از یو اس بی  بوت کنی. بعد وارد محیط اوبونتو میشی .

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #10 : 16 شهریور 1391، 08:06 ب‌ظ »
اول درباره چاپگر ها .اگر درایو هایی که در این چاپگر ها استفاده می شن آزاد باشه بدون هیچ مشکلی نصب میشه.
بعضی ها هم از system setting  نصب میشه. بعضی از شرکت های تولید کننده چاپگر درایو های لینوکسی رو میتونی از سایتشون بگیری . ودر نهایت میشه با نرم افزار wineنصب کنی .

در رابطه نصب روی فلش فکر کنم این سایت آموزش خوبی داده. البته باز هم میگم حتما بک آپ از اطلاعات خود داشته باشید .

فکر میکنم بهتره چند باری بصورت لایو بالا بیان بعد تستش کنید . ببینید چه مزه ای داره.

برای فلشت یه 8 گیگی معمولی کافیه زیاد هم هست.

این تجربه خودم هست چون یه کامپوتر دارم که هارد نداره اما با نصب لوبونتو یا مگیا  روی فلش برخی از کارهامو انجام میدم. البته سرعت  پایین تر از زمانی است که شما اوبونتو روی هارد نصب می کنید.
البته صبر کن اساتید هم نظر بدن تا تصمیم بهتری بگیری.
مجید جان دلبندم مگیا نه محیا  ;D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
« پاسخ #11 : 16 شهریور 1391، 08:26 ب‌ظ »
مجید جان دلبندم مگیا نه محیا  ;D

*مجیا
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 13 مهر 1391، 09:58 ب‌ظ »
سلام من چندینو چند ساله از ویندوز استفاده می کنم که جدیدا با ابونتو آشنا شدم ( لینوکس )ولی می ترسم نصب کنم چون نمیدونم اصلا چه جوری کار کنم . و تازه فهمیدم لینوکس خیلی بهتر حالا چند تا سوال دارم ؟

آیا ؟

اگر من ویندوز xp داشته باشم میتونم در کنارش لینوکس داشته باشم ؟
نوع درایو ها و پارتیشن ها فرق می کند ؟
مودم ها و وسایل جانبی کامپیوتر با لینوکس ساز گاره مخصوصا فلش مموری ها ؟

لطفا جواب این سوال هامو بگید . :(
ممنون  ;D
سلام. به دنیای آزاد خوش اومدی.
بهتره از همین اول سنگ بنا رو کج نذاری. لینوکس سیستم‌عامل نیست، یه برنامه است. این سیستم‌عاملی که شما می‌بینی (اوبونتو) یه توزیعی از سیستم‌عامل گنو هست که برنامه‌ی لینوکس هم بهش اضافه شده (در اصل جایگزین برنامه‌ی هرد شده). به همین خاطر به این سیستم‌عامل می‌گن سیستم‌عامل گنو/لینوکس.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #13 : 13 مهر 1391، 11:05 ب‌ظ »
شاید برات خوب باشه شایدم نه.
به نظرم بهتره بر اساس کاری که میخای بکنی و سیستمت[دسکتاپه یا لبتاب؟]
نوع سیستم عاملتو مشخص کنی.
یه سایت نسبتا قدیمی هستش که بر اساس سوالاتی که ازت میپرسه چند نوع دیستروی لینوکسی بهت کعرفی میکنه.که راهنماییش با اینکه آپدیت نیست ولی خوبه.)((الان سرچ میکنم اسمشو پیدا میکنم)

داخل پرانتز بگم که روی واین و مونو پلی آن لینوکس رو برای اجرای برنامه های ویندوزی بهتره خط بکشی-نظر شخصی.
.
.
اکثر سیستم عامل ها قابلیت بو از فلش رو دارن-حتی ایکس پی
.
ولی اگه واسه امتحان کردن میخای -همون لایو بالا اومدن بهتره(سرعتش یکم پایینه:)))-یکمم هنگ میکنه-که اینا خوبه )
.
فلش مموری که وصیله ی جانبی نیست-خداییش این یکی رو دیگه کم نمیاره.
.
اکثر مودم ها بلی-اگه هم نشد راه هایی هست برای درس کردنش-یکم برای یک تازه وارد صفر کیلومتر سخته-فقط.
.
چابگرای معروف(اچ پی و ...)نباید مشکلی داشته باشن[اطلاعات شخصی ندارم-به خود وبسایت اون شرکت مراجعه کنید]
.
بقیشم که واضح گفتن