انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بحثهای حاشیه پیرامون جشن  (دفعات بازدید: 14854 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #60 : 16 اردیبهشت 1387، 02:25 ب‌ظ »
بابا یکی به من بگه مهدی کجاست ؟؟؟ این اصلا صحیح نیست که توی این بهبه بشینه کنارو سر به سایت نزنه !! جشن الان می چسبه ! رخت بعد از عید به درد گل منار می خوره !  :'(
واقعا که! اون بنده خدا از کار و زندگیش افتاده و بدون هیچ کمکی داره هر روز، نامه‌نگاری میکنه و دنبال یه جای مناسب میگرده تا این جشن برگزار بشه و اون وقت این انصافه که شما بیای و از همه جا بی خبر یهو این حرفو بزنی؟ من که یک کم در جریان کارها هستم میدونم چطور داره از کارش میزنه و برای همین جشن اینطرف اون طرف میدوه!
اگر از چیزی خبر نداری میتونی اظهار نظر نکنی! یا فقط بپرسی!
بابا چرا کتک می زنی ! اخلاق خوب از صفات الزامی یه نفر توی یک انجمن هست ! من بیشتر از شما مهدی رو می شناسم و توی این انجمن هم کم کار نکردم و برای ubuntu زحمت زیادی کشیدم ! اگه حرفی می زنم برای اینه که می خوام بدونم :
چرا نباید ما در جریان امور قرار بگیریم ؟
چرا مهدی باید تمام کارا رو یه نفره یا با کمک یکی دو نفر انجام بده ؟ من به این می گم تک روی !
مگه ما هممون اعضای این خانواده نیستیم ؟ مگه قرار نیست همه به هم کمک کنیم ؟ چرا یه نفر باید شبانه روز زحمت بکشه و ما ...
------------------
موهی راست میگه.
بنده خدا از کار و زندگیش افتاده. :(
اگر کسی حرفی می زنه منظور این نیست که کسی کاری نمی کنی منظور اینه که ما هم در جریان باشیم شاید تونستیم کاری کنیم.
از حمایتتون ممنون - پیغمبرم توی تبلیغ دینش شریک داشت بابا 100 نفر کمکش می کردن وقتی قرار باشه یکی دو نفر همه کارارو انجام بدن معلومه خسته می شن و کارها هم درست انجام نمی شه !
---------------------
یه هر حال فکر کنم اگه این حرفا رو به خود مهدی می گفتم اینقدر شاکی نمی شد و با هوشی که داره یکم توی حرفام فکر می کرد و تعمق می کرد و یه روش سازمانی تر برای کار این سایت انتخاب می کرد !

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #61 : 16 اردیبهشت 1387، 04:19 ب‌ظ »
اگر می‌خواهید از جریان کار بیشتر بدونید به نظر من یکی کانال IRC بهتون کمک می‌کنه!
حالا گریه نکن! :D (شوخی کردم.ببخشید!) :o

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: بحثهای حاشیه پیرامون جشن
« پاسخ #62 : 20 اردیبهشت 1387، 11:59 ب‌ظ »
بابا چرا کتک می زنی ! اخلاق خوب از صفات الزامی یه نفر توی یک انجمن هست ! من بیشتر از شما مهدی رو می شناسم...
اوه! ببخشید! شما که بهتر از من ایشونو میشناسین پس چرا نوشتی که ««اصلا صحیح نیست که توی این بهبه بشینه کنارو سر به سایت نزنه»» ؟ شما که باید این چیزا رو بهتر بدونی!
... توی این انجمن هم کم کار نکردم و برای ubuntu زحمت زیادی کشیدم !
خیلی ممنون که زحمت زیادی کشیدید! این حرفتون که برای اوبونتو زحمت زیادی کشیدید خیلی زیاد قابل تقدیره! اما همون آقامهدی که خودتون بهتر از من میشناسیدشون تاحالا همچین حرفی نزده بود! (یه نگاه به انجمن و ویکی هم بندازید!)
راستی احتمالا منظور شما از رحمت زیاد کشیدن برای اوبونتو همون نیست که یک راهنما نوشتید و ترجیح دادید سورسشو ارائه ندید؟ (البته حق داشتید این کار رو بکنید و اشکالی هم نداره)
 تابحال یک نگاه به ویکی انداختید ببینید چند نفر (از جمله خود آقا مهدی که بیشتر میشناسیدشون!)  راهنماهای متعددی رو برای اوبونتو یا پارسیکس نوشتن و توی ویکی گذاشتن تا در اختیار همه باشه؟ عبارت «زحمت زیاد» درجاییکه کار داوطلبانه هست بی معنی است!
اگر کسی اینجا و یا در ویکی یا کانال IRC به دوستانش کمک میکنه، کارش داوطلبانست! نه اجبار و زحمت! (اون هم زیادیش)

...چرا مهدی باید تمام کارا رو یه نفره یا با کمک یکی دو نفر انجام بده ؟ من به این می گم تک روی !...
اینی که ایشون کارها رو خودشون تنها یا با کمک افرار کمی انجام میدن تکروی نمیشه! تک روی در عرف بیشتر به چیزی شبیه لجبازی و خودبینی و دیکتاتوری کوچک شخصی گفته میشه.
اگرکاری از دست کسی بربیاد و اون شخص هم حاضر به همکاری باشه، حتما ازش کمک گرفته میشه.
اگر کمی دقت میکردید اصل همین تاپیک هم قبل از اینکه این همه آف‌تاپیک بشه بخاطر همین همفکری بود!

... یه روش سازمانی تر برای کار این سایت انتخاب می کرد ! ...
ممکنه شما لطف کنید و یک مثل برای این پیشنهادتون بیارید؟

حس میکنم بیش از حد داریم وارد حواشی میشیم و معمولا بحث که از روند اصلیش خارج میشه به اصل کار هم لطمه میزنه. ترجیه میدم که این بحث رو دنبال نکنم.
دوستانی که لطف میکنن و توی کانال IRC گروه میان و در کل فعالیت بیشتری از بقیه دوستان دارن بیشتر در جریان این کار هستن.
الان مشکل ما مکان هست. جایی باید برگزار کنیم که متناسب با راحتی، ظرفیت شرکت‌کنندگان، برنامه جشن و در شان دوستان باشه و این کار رو سخت‌تر میکنه. چند تا جا مد نظره و کارهاش داره انجام میشه و انشاا... تا چند روز آینده هم خبر قطعی اعلام میشه. مجوزها و کارهای اداری هم که خب جای خود داره! کار خیلی مشکلیه. بیش از چیزی که فکرشو بکنید. دوستانی که حتی یک بار توی این مسائل افتادن میدونن چی میگم...

اندکی صبر... ;)
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 01:43 ق‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: