انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی نرم افزار  (دفعات بازدید: 2285 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : معرفی نرم افزار
« پاسخ #15 : 17 شهریور 1391، 12:08 ب‌ظ »
سلام  ):P
خب من الان تازه اوبونتو رو نصب کردم
و یه سری نرم افزار و سوال دارم.

1.لازمه انتی ویروس روش نصب کنم یا نه؟
2.یه مدیا ‍پلایر در حد kmplayer معرفی کنید
3.بهترین دانلود منیجر اوبونتو
4.یه نرم افزار در حد du meter
5.بهترین کدک صوتی و تصویری (میخوام مثل K-Lite اکثر فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی کنه)
6.نرم افزار مشابه یاهو مسنجر (توی نسخه قبلیش خودش داشت الان نمیدنم کجاست لطف کنید راهنمای کنید)
7.بعد پسوندهای فایل فشرده چه چیزهایی هست؟
8.کلیدها میانبر تغیر زبان کیبورد چیه؟ الت و شیفت که میزنم فقط میره روی فارسی دوباره که میزنم نمیره روی انگلیسی (البته الان که امتحان کردم روی چپیا میشه ولی نمیشه کاریش کرد که روی همون الت و شیفت راست بشه؟)
9.من ابونتو رو که نصب کردم نمیدمنستم چطور حجم پارتیشن رو کم کنم بعد برای اینکه حجم کمتری داشته باشه یه سری دیگه نصب کردم که 8 گیگ (فکر کنم حداقل باشه درسته؟) رو انتخاب کردم ولی یه درایور دیگه 16 گیگ هست که فکر کنم مال نصب قبلی باشه بعد کنارش یه دو گیگ هست حالا اون 16 گیگ رو که حذف کنم اون دو گیگ رو هم که حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟بعد چطور بچسبونمش به اون درایورهای ویندوز؟(از درایور e جدا کرده)
اگر با پاک کردن ابونتو این سه پارتیشن پاک میشه و ویندوز بوت میشه (مشکلی برای بوت ویندوز پیش نمیاد) بگید چطور حذفش کنم؟ (عجب گیری کردیما  ](*,) )
10.مخزن نرم افزاری رو چطوری اپدیت کنم؟
11.بعد نرم افزارهایی که نصب میکنم کجاست؟کلان نرم افزارها کجان؟
12.فیلم هم که پخش میکنم رنگاش تغییر میکنه
13.شرتاک نداره؟ابونتو شرتکات نداره؟ D:
14.چطوری میتونم به پنل سمت چپ چیز میز اضافه کنم؟
15.دکمه پ رو نمیشه جا به جا کرد؟ (یه سوالای میکنما)
سلام بر شما

1- اوبونتو (و کلا لینوکس) نیازی به آنتی ویروس نداره. تا وقتی در لینوکس هستی، تمرکزت رو بجای ویروس روی کارهای مهم زندگیت بزار :)

2- نرم افزار VLC کاملترینه.

3- متاسفانه دانلود منیجر یکی از ضعف های اوبونتو هستش. ولی افزونه ای برای فایرفاکس هست به اسم DownThemAll که سرعت خیلی خوبی داره و من ازش بسیار راضی هستم. خیلی وقته ازش استفاده میکنم.

4- نرم افزار چی هستش؟؟؟؟!

5- همون VLC رو نصب کنی خودش کدک داره همراهش.

6- نرم افزار Pidgin و یا empathy که قابلیت چت با چندین سرویس مختلف رو داره.

7- پسوند فایل های فشرده همه چی میتونه باشه. rar, zip و ...

8- برو همونجا که زبان کیبوردتو عوض کردی و در قسمت option و در بخش choose 3rd lever تیک گزینه right alt key never choose 3rd lever رو بزن.

9- بحث پارتیشن بندی رو دوستان بزار بهت بگن.

10- ترمینال رو باز کن (کلید های ctrl + alt + t) و دستور زیر رو تایپ کن و اینتر بزن. بعدش ازت پسورد میپسه که تایپ کن (پسورد دیده نمیشه) تا مخازن به روز بشه.
sudo apt-get update
11- توی اوبونتو  ;D

12- با نرم افزار VLC یه دور ببین شاید حل شد. اگه نشدش، درایور کارت گرافیکت رو از قسمت Additional Drivers نصب کن و یه بار دیگه تست کن.

13- شرتکات برای آیکون ها؟؟؟ اینو ببین: http://www.liberiangeek.net/2012/04/add-application-shortcuts-to-your-desktop-in-ubuntu-12-04-precise-pangolin

14- نرم افزارهاتو وقتی باز میکنی آیکنشون روی اون نوار سمت چن (یونیتی) میوفته. روی اون آیکون کلیک راست کن و گزینه keep in launcher رو بزن تا آیکنشو نگه داره.

15- استاندار بین المللیش همینه و بهتره عوض نکنی. ولی اگه کیبورت عربی ویندوز رو دوست داری یکم تو همین انجمن سرچ کنی راه هایی برای پیدا میشه (که البته شاید کمی سخت باشه)
موفق باشی
+

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #16 : 17 شهریور 1391، 01:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
من ابونتو رو که نصب کردم نمیدمنستم چطور حجم پارتیشن رو کم کنم بعد برای اینکه حجم کمتری داشته باشه یه سری دیگه نصب کردم که 8 گیگ (فکر کنم حداقل باشه درسته؟) رو انتخاب کردم ولی یه درایور دیگه 16 گیگ هست که فکر کنم مال نصب قبلی باشه بعد کنارش یه دو گیگ هست حالا اون 16 گیگ رو که حذف کنم اون دو گیگ رو هم که حذف کنم مشکلی پیش نمیاد؟بعد چطور بچسبونمش به اون درایورهای ویندوز؟(از درایور e جدا کرده)
اگر با پاک کردن ابونتو این سه پارتیشن پاک میشه و ویندوز بوت میشه (مشکلی برای بوت ویندوز پیش نمیاد) بگید چطور حذفش کنم؟ (عجب گیری کردیما  ](*,) )
خب شما اولا اون پارتیشن که دو گیگ هست رو پاک نکن چون احتمالا مربوط به swap هست.
اما برای چسبوندن اون ۱۶ گیگ به یه پارتیشن دیگه ابزارهای پارتیشن بندی زیادی برای این کار هست من همیشه از acronis disk director suite استفاده می‌کنم (ابزارهاش کاملن و کار کردن باهاش آسونه). با استفاده از ابزار merge می‌تونی دوتا پارتیشن رو به هم بچسبونی!
اگه پارتیشن اوبونتو رو هم حذف کنی فک کنم دیگه ویندزد بوت نشه و باید با یه سی دی ویندزد mbr ات رو فیکس کنی.
موفق باشی!

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #17 : 18 شهریور 1391، 12:00 ق‌ظ »
در مورد سوال چهار برنامه که سرعت اینترنت رو نشون میده (یه سرچ کنید پیدا میکنید)
در مورد سوال هفت منظورم پسنوند فایلهای فشرده ابونتو هستش
8.این کارو دوبار کردم ولی وقتی تیکشو زدم دیگه با کلید ترکیبی زبان تغییر نمیکنه
9.خب این دوستان کجان تا برم سوال کنم؟  :D
13.خب اینو یاد رفتم ولی برای فایلها چی؟مثلا شرت کات دسکاپ ویندوز رو چطوری روی دسکتاپ و پنل سمت چپ بیارم؟
در مورد سول سه من اینو افزونه رو نصب کردم ولی نرم افزار مستقل میخوام

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 18 شهریور 1391، 12:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
اما برای چسبوندن اون ۱۶ گیگ به یه پارتیشن دیگه ابزارهای پارتیشن بندی زیادی برای این کار هست من همیشه از acronis disk director suite استفاده می‌کنم (ابزارهاش کاملن و کار کردن باهاش آسونه). با استفاده از ابزار merge می‌تونی دوتا پارتیشن رو به هم بچسبونی!
اگه پارتیشن اوبونتو رو هم حذف کنی فک کنم دیگه ویندزد بوت نشه و باید با یه سی دی ویندزد mbr ات رو فیکس کنی.
موفق باشی!
ممنون
ولی این پارتیشن به این صورته
e
linux 8g
linux 16g
lunux 2g
f
حالا میخوام اون درایور لینوکس 16 گیگ رو به درایور e برگردونم همچین چیزی امکان داره؟
نقل‌قول
این رو هم متوجه نشدم چطوری؟
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1391، 12:08 ق‌ظ توسط ahmadarm »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #19 : 18 شهریور 1391، 12:18 ق‌ظ »
نقل‌قول
حالا میخوام اون درایور لینوکس 16 گیگ رو به درایور e برگردونم همچین چیزی امکان داره؟
با اون برنامه که گفتم بله.
نقل‌قول
این رو هم متوجه نشدم چطوری؟
چیز سختی نیست.
اگه پارتیشن اوبونتو رو حذف یا فرمت کنید، تنظیمات بوت لودر هم پاک میشه و ویندوز دیگه بوت نمیشه.
با سی دی ویندوز و ابزار ترمیم MBR شما می‌تونید مشکل بوت نشدن ویندوز رو حل کنید.

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 18 شهریور 1391، 12:52 ق‌ظ »
دقیقا این mbr چیه توی خود سی دی ویندوزه؟
الان این کلید ترکیبی تغییر زبان هم که اصلا کار نمیکنه (یه ریست کنم بینم درست میشه)
بار دومه اوبنتو نصب کردم ادم پشیمون میشه
ویروگلش هم که توی هفتشه  ;D
------------
این تغییر زبان هم که مشکل داره
بعد بعضی وقتا که وارد اوبتو که میشه این ای دی اس ال نمیاره،شبکه رو باید غیر فعال کنم دوباره فعال کنم تا بیاره
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1391، 01:42 ق‌ظ توسط ahmadarm »

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
« پاسخ #21 : 18 شهریور 1391، 02:50 ق‌ظ »
لطفا راهنمایی کنید

الان چطوری 16 گیگ رو به درایور E اضافه کنم؟
اگر نمیشه بگید چطور ابونتو رو حذف کنم که بوت مشکلی پیدا نکنه

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 18 شهریور 1391، 04:50 ق‌ظ »
مشکل تصوریر حل شد ولی درایور نویدیا رو که نصب کردم سمت چپ و راست تصویر سیاه رزولیشن هم تا اخره ولی اینطوری شده چی کارش کنم؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #23 : 18 شهریور 1391، 07:14 ق‌ظ »
نقل‌قول
دقیقا این mbr چیه توی خود سی دی ویندوزه؟
mbr یه نوع ساختار پارتیشن کردن هارد هست، مخفف master boot record و ۵۱۲ بایت اول هارد (فک کنم) به mbr تخصیص پیدا می‌کنه.
نقل‌قول
الان این کلید ترکیبی تغییر زبان هم که اصلا کار نمیکنه
شما اونجا که صفحه کلید رو اضافه کردین option رو فشار بدید و keys to change keyboard layout رو پیدا کنید، از اون‌جا کلید ترکیبی دلخواه رو انتخاب کنید.
نقل‌قول
ویروگلش هم که توی هفتشه  ;D
استانداردش همینه!
نقل‌قول
الان چطوری 16 گیگ رو به درایور E اضافه کنم؟
یه ابزار به نام merge داره. با اون میشه دوتا پارتیشن رو به هم چسبوند. قبلش اون ۱۶ گیگ رو فرمت به ntfs کنید.
نقل‌قول
اگر نمیشه بگید چطور ابونتو رو حذف کنم که بوت مشکلی پیدا نکنه
خب می‌تونید حذف نکنید ولی همش برید ویندزد! اگه حذف کنی باید mbr رو فیکس کنی.
طریقه فیکس هم تو همین انجمن موجوده.
نقل‌قول
مشکل تصوریر حل شد ولی درایور نویدیا رو که نصب کردم سمت چپ و راست تصویر سیاه رزولیشن هم تا اخره ولی اینطوری شده چی کارش کنم؟
اسکرین شات بذارین!

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #24 : 18 شهریور 1391، 07:34 ق‌ظ »
برای دانلود منیجر به این آدرس یک سر بزنید
http://asbux.ir/?cat=36

آفلاین ahmadarm

• Newbie
  • *
« پاسخ #25 : 18 شهریور 1391، 01:23 ب‌ظ »
مشکل بوت حل شد
بقیشم که بماند
اما این مشکل رزولیشن حل نشد اسکرین شات هم که میگیرم قسمتهای سیاه صفحه رو نشون نمیده
دقیقا اینطوره که در مانیتور وایت رزلیشون 3:4 باشه و سمت چپ و راست صفحه مشکیه ولی با این تفاوت که رزولیشن تا ته بالاست و کمتر از حال 3:4 مشکیه
توی تنظیمات مانتیور رو هم که عریضش میکنم تصویرش مات میشه (مثل رزولیشن با نسبت 3:4 که اگر توی تنظیمت مانیتور عریضش کنی مات میشه)
آقای baztabroh ممنون از پاسختون

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #26 : 18 شهریور 1391، 02:35 ب‌ظ »
در مورد سوال چهار برنامه که سرعت اینترنت رو نشون میده (یه سرچ کنید پیدا میکنید)
در مورد سوال هفت منظورم پسنوند فایلهای فشرده ابونتو هستش
8.این کارو دوبار کردم ولی وقتی تیکشو زدم دیگه با کلید ترکیبی زبان تغییر نمیکنه
9.خب این دوستان کجان تا برم سوال کنم؟  :D
13.خب اینو یاد رفتم ولی برای فایلها چی؟مثلا شرت کات دسکاپ ویندوز رو چطوری روی دسکتاپ و پنل سمت چپ بیارم؟
در مورد سول سه من اینو افزونه رو نصب کردم ولی نرم افزار مستقل میخوام
نرم افزار سرعت اینترنت روراستش نمیدونم. ولی تو سافتور سنتر گزینه internet speed رو یه سرچی بکن شاید گزینه هایی برات بیاره

فرمت فایل های فشرده هر چیزی میتونه باشه. در اوبونتو بیشتر از tar.gz استفاده میشه. ولی معمولا همه فرمت های فشرده سازی هم استفاده میکنن.

8- کیبوردت رو چطور تنظیم کردی؟؟ با alt + shift تنظیم کردی که زبان رو تغییر بده؟

9- باید صبر کنی. چند نفرشون هم که دارن راهنمایی میکنن  ;)

13- متوجه سوالت نشدم. برای فایل ها (عکس، فیلم و ...) که کاری نداره. با copy / paste میان روی دسکتاپ!
دسکتاپ ویندوز!؟؟؟؟؟؟ ??? ???
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»