چرا میخوای حتماً از ذرّهبین استفاده کنی؟ خود گنوم (و به طبع اوبونتو) امکانات زیر رو برای افراد کمبینا فراهم کردن که به نظر من میتونه خیلی مفیدتر از یه ذرّهبین ساده باشه:
بیشنیه کردن ضدّیت (کنتراست) صفحه به همراه دو تم مخصوص برای این کار که فقط دارای دو رنگ آبی تیره و سفید هستن و شمایل (آیکونها) در اون بزرگتر از حالت عادی نشون داده میشن
افزایش اندازهی متون در دو سطح که به راحت خوندن اونها کمک میکنه
و در نهایت خوانندهی صفحه که متون انگلیسی رو به راحتی براتون میخونه (فارسیاش رو امتحان نکردم، ولی فکر نکنم درست کار کنه)
اگه من و امثال من کمبیناییم بهتر میفهمیم که چی خوبه و چی بهتر! اینا رم قبلا خودم انجام دادم
اول اینکه کمبینایی ما شدیده و مگنیفایر ویندوز هفت را روی 500درصد میگذاریم(ببین چقدره) که افزایش اندازهی متون یا به این حد نمیرسه یا اگر هم برسونم خیلی بهم ریخته و ناخوانا میشه و در عکسها که تناسب نیست.
دوم اینکه تغییر contrast همهجا که ممکن نیست مثلا صفحهی سفید یا روشن وب در اکثر سایتها برای ما خوندن را مضکل کرده که مشکل را invert color حل میکنه
سوم اینکه من این حالت زوم را در قاصدک(کی.دی.ای) که همه بهش فحش میدن فعال کردم )display effects -> all affects -> zoom) که با super+= و ... کم و زیاد و با super+i اینورت میشه اما به خاطر مشکلات کمبود کیفیت٬ میانبرها و سختی کار نسبت به گنوم و مشکل اینترنت و اینکه موشواره به بالای صفحه میرفت در حالت زوم گم میشد٬ استفاده نمیکنم
به غیرتم هم برمیخوره که گنوم و کلا لینوکس را به خاطر مشکل fullscreen magnify و invert color رها کنم و برم با ویندوز کار کنم که فعلا هم توی ویندوزم و فقط ریستارت میکنم تا دستورات شما را تست کنم. به هرحال ممنون. این مشکل را میگذارم ببینم که چه موقعی با یک لینوکس کار حرفهای در دانشگاه روبرو میشم و آیا اون میتونه روی لپتاپم راش بندازه یا نه.
یا علی