انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو ؟  (دفعات بازدید: 5092 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
پاسخ به: چرا اوبونتو ؟
« پاسخ #15 : 21 اردیبهشت 1387، 07:52 ق‌ظ »
بر خلاف سلامت نظر من اینه که اوبونتو وابستگی شدیدی به اینترنت داره. پس اگر می خواهی اوبونتو را به کسی پیشنهاد دهی حتی باید بررسی کنی که رابطه ی طرف با اینترنت چجوری هست؟

یه قول badjoker بهتره به کاربران تازه وارد (از نوع کم حوصله) پارسیکس را پیشنهاد بدیم.چون سرعت بالا اومدم پارسیکس در حالت لایو خیلی بالاست و می تونن قبل از اینکه نصبش کن یه چند روزی با حالت لایوش بالا بیاند  و با محیطش آشنا بشن و ترسشون از لینوکس بریزه. و ببینند که چقدر کار کردن باش راحته و نیاز به تایپ دستور ندارن.

اما مهم ترین دلایلی که می تونم برای استفاده از اوبونتو نام ببرم:
۱- تعداد پکیج های بیشمار اون.(نمیتونی بشماریشون  :D :D) در این حالت شما نیاز نداری نرم افزار های جدید را به صورت دستی کامپایل کنی
۲− پکیج های به روز اون
۳− جامعه ی کاربری فراوان اون (دوستان اشاره کردن) به طوری که هر گاه در یک نرم افزار به مشکل برخودی اگر خروجی اون را جست و جو کنی حتما قبلا یکی این مشکل را داشته و راه حلی براش پیدا کرده
۴− یک دلیل خیلی مهم دیگه: فلسفه ی اوبونتو هست. شاید اگر اوبونتو این چنین فلسفه ی زیبایی پشتش نبود اینقدر طرفدار پیدا نمی کرد. خودم شخصا خیلی از این شعار اوبونتو خوشم اومده.

تمام دلایل بالا باعث شده که با اینکه سرعت اوبونتو نسبت به توزیع مندریوا پایین تر هست به طوری که بعضی مواقع سیستم موجی میشه اما باز هم فقط اوبونتو. حتی سرعت پارسیکس در حالت لایو بعضی مواقع بیشتر از اوبونتویی هست که روی سیستم نصب می کنم  :o :o :o

اینجا را هم ببینی بد نیس:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=843.0
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 07:55 ق‌ظ توسط khajavi »