درود
نمی خواستم در این بحث شرکت کنم ولی بحثتون به جاهایی که نتیجه ای نداره منحرف شده
فراموش نکنید در یک جامعه مریض و بیمار زندگی می کنید که لزوماً منطقی در کار نیست
هر چیزی کاریکاتوری از واقعیت هست
دانشجو دانشجو نیست ( چه پسر چه دختر ) دانشجو یعنی کسی که راه تحقیق و فراگیری رو یاد می گیره و می تونه خودش به تنهایی در مورد مسائل مورد نظرش تحقیق و بررسی کنه ( حالا یا با کمک گرفتن از شخص کتاب ویا ......) به گفته های ناقص و خلاصه و قدیمی استاد اکتفا نکنه و خودش چندین برابر وقت بذاره و مطالعه کنه
آیا واقعاً این چیزیه که در اینجا داریم؟ پس ما چیزی به نام دانشجو نداریم ( البته استثنا هم هست ولی دارم در مورد اکثریت صحبت می کنم)
همچنین استاد هم نداریم
استادی که در رشته کامپیوتر ۵ سال عقب باشه به هیچ دردی نمی خوره ( به جز تجربیاتی که داشته) حالا استاد های دیگه و بی سواد رو بذاریم کنار
انتخاب رشته و کنکور هم مسخره بازی هایی هست که خودتون بهتر در موردش می دونید و لازم نیست چیزی بگم
پس اینکه ورودی چی چی بیشتره و درصد قبولی و... اینها چیزی رو نشون نمی ده
اما واقعیت چیه دانشجویی که از دانشگاه بیرون میاد اگر فقط چیزهایی که در دانشگاه یاد گرفته داشته باشه اصلاً برای کار آماده نیست و از نظر عملی بی سواد هست
پس هر کسی که خودش تلاش کرده باشه موفق تر خواهد بود ( بدون در نظر گرفتن جنسیت)
در مورد جنسیت
اینکه در این رشته تمایل خانم ها کمتر هست امریست غیر قابل انکار ( از نظر کمی) دلیل هم می تونید خودتون ببینید هم در بازار کار هم افراد نو آور هم نویسنده ها و........
اینکه چرا اینطوریه مسئله اصلی نیست یعنی چون در کل دنیا اینطوریه نشون می ده این قضیه مشکل نیست بلکه یک نوع سلیقه و انتخاب هست
یعنی خیی مسخره هست که بیایم بگیم چون تعداد خانم ها در فلان رشته کمه باید علاقه مندشون کنیم ( هر رشته ای می خواد باشه)
هر شخص با علایق خودش و توانایی ها و لذت هایی که در خودش می بینه شغل مورد نظر خودش رو انتخاب می کنه و اینکه توازن جنسیتی در این رشته بر قرار نیست اشکالی نداره
اما مشکل کجاست:
نباید تبعیض و تفاوت جنسی در میزان پیشرفت افراد نقشی داشته باشه
به طوری که امکان پیشرفت برای دو جنس در حدی باشه که هر کسی تلاش بیشتری می کنه و استعداد بیشتری داره بتونه پیشرفت کنه
بنده تا چند وقت پیش هیچ خانمی رو ندیده بودم که از سطح کد زدن و یا حداکثر ادمین پشتیبانی بالاتر باشه
ولی چند روز پیش و به خاطر نمایشگاه الکامپ و به خاطر اینکه شرکت ما بسیار موفق ظاهر شده بود یک خانم ۶۰ و خورده ای ساله ایرانی که مشاور ارشد یک شرکت فرانسوی بود از شرکت ما خوشش اومد و گفتگوی طولانی کرد تا شاید در آینده همکاری بیشتری داشته باشیم
می شه گفت سواد و تجربه ای که داشتند رو در ایران فقط ۱۰ نفر داشته باشند ( در رشته تخصصی ) و با توجه به سنشون بسیار جالب بود که خودشون رو بسیار به روز نگه داشته بودند
بگذریم
فقط برای این گفتم که اگر بخوایم با جامعه خودمون مقایسش کنیم می بینیم نه فرهنگش رو داریم و نه شعورش رو که با همچین قضیه ای کنار بیایم
و نه انقدر فضای پیشرفت داده میشه
از پایین ترین سطح گرفته تا بالاترین سطح مدیریتی یک شرکت با این فرد نمی تونن کار بکنند و حتی قبول نمی کنند از نظرش استفاده بکنند( به همون علتی که قبل گفتم)
حالا هر چقدر هم اینجا بحث بشه چون ریشه اصلی این قضیه در اجتماع هست و بسیار ریشه ای تر از چیزی هست که بشه حتی در چند دهه حلش کرد فایده ای نخواهد داشت
ولی کاری که می تونیم بکنیم اینه که محیط این انجمن رو به گونه ای فراهم کنیم که کسی مشکلی احساس نکنه و این مسائل کمترین نمود رو داشته باشه
امکانات و محیطی مناسب می تونه به این امر کمک کنه و این نابرابری ها رو تا حدودی کمتر کنه
البته با توجه به سن کاربران و گستردگی اونها در این انجمن اینطور به نظر می رسه که مشکلاتی به وجود بیاد ، می شه گفت مشکلی وجود نداره مگر موارد خیلی خیلی معدودی که اونهم در حد بسیار کمی هست و با برخورد های دوستانه با کمترین ناراحتی حل شده
اینجا خود یک محیط خوب و امکانی هست که در اختیار همه قرار گرفته
امیدوارم در آینده این محیط خوب بهتر بهتر بشه
هر چند که الان هم با توجه به مواردی که گفتم بسیار عالی هست