انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست برنامه برای بوتیبل کردن فلش مموری با یک فایل iso  (دفعات بازدید: 8722 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
با سلام

به یک برنامه نیاز دارم که شبیه به startup disk creator عمل کنه. با این تفاوت که خودم یک فایل iso بوتیبل بهش بدم و از بوت اجرا کنم. ترجیحا بدون تبلیغات باشه و وقتی از بوت بالا میاد مستقیما وارد ایمیجی که بهش دادم بشه و هیچی دیگه نیاد

ممنون
ای بابا!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام. اگه درست فهمیده باشم unet bootin به کارتون میاد :)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
چیزی که من همیشه استفاده کردم و می‌کنم، ultra iso برای ویندزد!  ;)

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
yumi خوبه آموزششم از سایت خودم تو زیر

حتما تا به حال شده که بخواهید نسخه لایو لینوکستان را روی فلشتان داشته باشید . خب این کار چند روش دارد اما اگر بخواهید چند تا نرم افزار بوتیبل یا چند تا لینوکس را در فلشتان داشته باشد چی ؟

یومی نام نرم افزاری منبع بازی است که می توانید با آن فلش بوتیبل بسازید . هدف این مقاله آموزش کامل تک تک گزینه های آن است . این نرم افزار برای ویندوز ساخته شده است . برای استفاده ابتدا به اینجا بروید و آخرین نسخه آن را آن را دانلود کنید .
اول که نرم افزار را باز کنید با صفحه زیر رو به رو می شوید .

گزینه I Agree را بزنید و به بخش بعد بروید .

در این جا برای ساده تر شدن توضیحات دور هر کدام از بخش ها کادر هایی با رنگ های مختلف کشیدم .
کادر قرمز : در این جا درایو فلش را انتخاب کنید .
کادر خاکستری : در صورت زدن این تیک تمام درایو ها در کادر قرمز رنگ نمایش داده می شود . پیشنهاد می کنم این تیک را نزنید چون در صورت اشتباه در بوت کامپیوترتان اختلال ایجاد می شود .
کادر نارنجی : اگر قبلا چیزهایی را در فلشتان با استفاده از این نرم افزار ریخته باشید با زدن این گزینه می توانید چند تا از این ها را دیلیت کنید .
کادر سیاه : این گزینه فلش را فرمت می کند .
کادر آبی : در این جا نرم افزاری یا لینوکسی که می خواهید در فلشتان بریزید را انتخاب کنید .
کادر سبز : در اینجا باید ایمیج نرم افزار یا لینوکستان را بدهید .
کادر زرد : اگر ایمیج آن را ندارید با زدن این گزینه آن را دانلود می کند .
کادر قهوه ای : اگر کارتان تمام شد این را بزنید تا عملیات شروع شود .
خب صبر کنید تا روند تمام شود . بعد از شما می پرسد : آیا می خواهید نرم افزار دیگری در فلشتان بریزید که اگر می خواهید yes را بزنید .

چند نکته :
۱- برای این کار نیاز به یک فلش خالی دارید .
۲- اگر بعدا خواستید نرم افزار دیگری اضافه کنید نیاز به پاک کردن دوباره نیست و سیستم نرم افزار شما را بدون این که به نرم افزار های قبلی آسیب برسد نصب می کند .

۳- اگر نرم افزار که می خواید تو اون لیست نبود گزینه Try an Unlisted ISO را بزنید .

لینوکس هایی که لایوش پیشنهاد می شود :

puppy

porteus

slax

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
unetbootin توی software center هست؟ از کجا بگیرم؟
YUMI خوب بود و کار کرد ولی کلی تبلیغ داره و منو داره و فلان. میخواستم مستقیم وارد ایمیج بشه. بدون هیچ چیز اضافه
ultra iso که مال ویرایش ایمیج ها هستش! نمیتونه فلش رو بوتیبل کنه
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1391، 07:53 ب‌ظ توسط mohammad0361 »
ای بابا!

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
    • وبگاه محمد علی صدرایی
از لینک زیر دانلودش کن
http://ftp.us.debian.org/debian/pool/main/u/unetbootin/unetbootin-translations_575-1_all.deb

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
از لینک زیر دانلودش کن
http://ftp.us.debian.org/debian/pool/main/u/unetbootin/unetbootin-translations_575-1_all.deb

تو مخازن هم هست :)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
YUMI خوب بود و کار کرد ولی کلی تبلیغ داره و منو داره و فلان. میخواستم مستقیم وارد ایمیج بشه. بدون هیچ چیز اضافه
کی گفته نمی‌تونه؟
شما چقدر با این نرم‌افزار کار کردین؟
من صد‌ها بار با استفاده از ULTRA ISO فلش بوتیبل از انواع مختلف سیستم عامل ها ساختم!  >:(

;)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
کی گفته نمی‌تونه؟
من صد‌ها بار با استفاده از ULTRA ISO فلش بوتیبل از انواع مختلف سیستم عامل ها ساختم!  >:(

;)

نرم افزار خوبی هست .نمی دونم نسخه لینوکسی داره یا نه؟

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
    • وبگاه محمد علی صدرایی
کی گفته نمی‌تونه؟

;)
می شه آموزشش را بزارید من با این نرم افزار کار کردم و قایلیت های بی شمارش را دیدم ولی این قابلیتم داره باورم نمی شه

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
کی گفته نمی‌تونه؟

;)

نرم افزار خوبی هست .نمی دونم نسخه لینوکسی داره یا نه؟
متاسفانه نداره!  :(

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
می شه آموزشش را بزارید من با این نرم افزار کار کردم و قایلیت های بی شمارش را دیدم ولی این قابلیتم داره باورم نمی شه
خب من فقط آموزش بوتیبل کردن رو توضیح می‌دم.
اول برنامه رو اجرا کنید (توی ویندزدهای ویستا، ۷ و ۸ باید راست کلیک کرده و run as administrator رو انتخاب کنید).
از منوی file گزینه open رو انتخاب کرده و فایل ایزو مورد نظر رو باز می‌کنیم.

از منوی bootable گزینه write disk image رو انتخاب کنید.

با گزینه format فلش دیسک رو فرمت می‌کنیم و با فشردن write نرم افزار شروع به ساختن می‌کنه.

موفق باشید.
همینطور با استفاده از این نرم افزار می‌تونید فایل‌های بوتیبل از ایمیج‌های دیگه رو بردارید و یه دیسک بوتیبل شخصی بسازید!
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1391، 09:38 ق‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
دورود
ایا با همین نرم افزار ultra iso یا yumi میشه هرنوع ایزویی رو انجام داد ؟ من با yumi چندتا ایزو رو بوت کردم مثل مینت و اوبونتو ولی بقیه رو نتونستم . در اصل من چندتا فایل ایزو از لینوکسجات دارم که میخوام با فلش بوت ازشون استفاده کنم ولی فقط همون دوتایی که گفتم انجام میشه و بقیه اصلا شناخته نمیشه مثل اپن سوزه و پارسیکس . البته اینارو که گفتم در yumi هست و unetbootin متاسفانه مولتی بوت نیست و با ultra iso هم کار نکردم . اگه شدنی هست راهنمایی کنید
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
دورود
ایا با همین نرم افزار ultra iso یا yumi میشه هرنوع ایزویی رو انجام داد ؟ من با yumi چندتا ایزو رو بوت کردم مثل مینت و اوبونتو ولی بقیه رو نتونستم . در اصل من چندتا فایل ایزو از لینوکسجات دارم که میخوام با فلش بوت ازشون استفاده کنم ولی فقط همون دوتایی که گفتم انجام میشه و بقیه اصلا شناخته نمیشه مثل اپن سوزه و پارسیکس . البته اینارو که گفتم در yumi هست و unetbootin متاسفانه مولتی بوت نیست و با ultra iso هم کار نکردم . اگه شدنی هست راهنمایی کنید
برای نرم افزار ها فرقی نمی کنه که ایزو شما چی باشه برای همین اگه ایزوتون سالم باشه باید بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
من برای بوت کردن از uneb نمیدونم چیچی استفاده کردم.یه بار هم زمانی که رو ویندزد بودم با محیط داس کار کردم همچنین با الترا ولی موقع بوت بوت نمیشه.در ضمن سیستم توانایی بوت با یو اس بی رو داره ولی کار نمیکنه.راستی یادم میاد یه دفعه ویندوز اکس پی رو با فلش نصب کردم.(البته تو زمان جاهلی از نرم افزار های ویندوزی استفاده میکردم :oops: :oops:
کسی میدونه مشکل کجاست؟فکر کنم یه چیزی تو مایه های missing bootmanager(loder ارور میده