0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بله این روز را به خودم تبریک می گمالان فقط دو سیستم عامل روی کامپیوترمهفدورااوبونتوحالا برای خودم
من خیلی وقته ویندوز ندارماما wine را نصب دارم
نقلقول از: محمد علی صدرایی در 23 شهریور 1391، 12:16 قظبله این روز را به خودم تبریک می گمالان فقط دو سیستم عامل روی کامپیوترمهفدورااوبونتوحالا برای خودم مبارک باشه ولی یه سوال مهم من یه سری خواستم اوبونتو و فدورا را با هم نصب کنم ولی نشد که نشد که نشد برای شما چجوری شد؟
نقلقول از: ایمان تات داودی در 28 شهریور 1391، 10:07 بظنقلقول از: محمد علی صدرایی در 23 شهریور 1391، 12:16 قظبله این روز را به خودم تبریک می گمالان فقط دو سیستم عامل روی کامپیوترمهفدورااوبونتوحالا برای خودم مبارک باشه ولی یه سوال مهم من یه سری خواستم اوبونتو و فدورا را با هم نصب کنم ولی نشد که نشد که نشد برای شما چجوری شد؟فدورا گراب ۲ داره و اوبونتو ۱.۹۹. اگر فدورا رو بعد از اوبونتو نصب کنید مشکلی پیش نمیاد.
نقلقول از: Haghiri75 در 29 شهریور 1391، 02:07 بظنقلقول از: ایمان تات داودی در 28 شهریور 1391، 10:07 بظنقلقول از: محمد علی صدرایی در 23 شهریور 1391، 12:16 قظبله این روز را به خودم تبریک می گمالان فقط دو سیستم عامل روی کامپیوترمهفدورااوبونتوحالا برای خودم مبارک باشه ولی یه سوال مهم من یه سری خواستم اوبونتو و فدورا را با هم نصب کنم ولی نشد که نشد که نشد برای شما چجوری شد؟فدورا گراب ۲ داره و اوبونتو ۱.۹۹. اگر فدورا رو بعد از اوبونتو نصب کنید مشکلی پیش نمیاد.هیچ فرقی نداره.هرکدوم رو بعد اون یکی نصب کنی خوب و عالی کار میکنه و گراب هم میشناسه اون یکی رو.
نقلقول از: mrmrn در 29 شهریور 1391، 08:06 بظنقلقول از: Haghiri75 در 29 شهریور 1391، 02:07 بظنقلقول از: ایمان تات داودی در 28 شهریور 1391، 10:07 بظنقلقول از: محمد علی صدرایی در 23 شهریور 1391، 12:16 قظبله این روز را به خودم تبریک می گمالان فقط دو سیستم عامل روی کامپیوترمهفدورااوبونتوحالا برای خودم مبارک باشه ولی یه سوال مهم من یه سری خواستم اوبونتو و فدورا را با هم نصب کنم ولی نشد که نشد که نشد برای شما چجوری شد؟فدورا گراب ۲ داره و اوبونتو ۱.۹۹. اگر فدورا رو بعد از اوبونتو نصب کنید مشکلی پیش نمیاد.هیچ فرقی نداره.هرکدوم رو بعد اون یکی نصب کنی خوب و عالی کار میکنه و گراب هم میشناسه اون یکی رو.درسته.اما خب کمی احتیاط هم میطلبه