انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تکنولوژی اپل برای سرکوب امریکایی های معترض  (دفعات بازدید: 1094 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
شرکت اپل تکنولوژی را به نام خود ثبت کرده که به دولت و پلیس امریکا اجازه می‌دهد از انتقال ویدئو و عکس از هرگونه گردهمایی عمومی و محل تجمع که پلیس معتقد است حساس هستند، جلوگیری کند.

به گزارش الف به نقل از راشاتودی، این تکنولوژی قدرت کنترل را بر آنچه می توان و نمی توان بر روی دستگاه های بی سیم طی حوادث مختلف عمومی از جمله گردهمایی و تجمع‌ها ثبت کرد، می دهد. اَپل اعلام کرده است که این تکنولوژی در مناطقی که اکثرا سینما، تئاتر، کنسرت‌ها و مکان هایی از این قبیل عمل می کند.

بنابراین گزارش شرکت اپل معتقد است که انتقال بی سیم اطلاعات حساس به یک منبع غیراجتماعی و نامربوط نمونه ای از یک تهدید امنیتی محسوب می شود. این اطلاعات حساس ممکن است هر چیزی از اطلاعات محرمانه دولتی گرفته تا سوالات و پاسخ‌های مربوط به یک آزمون مهم آکادمیک باشد. افشای استفاده از این تکنولوژی منجر شده تا بسیاری فکر کنند مقامات و پلیس آمریکا از این ویژگی انحصاری طی اعتراض ها و تجمع ها به منظور ایجاد مانع در انتقال تصاویر ویدئویی و عکس های این تجمعات از جمله صحنه‌هایی خشونت پلیس استفاده خواهند کرد.

وب سایت ZDNet در تحلیلی عنوان کرد که شرکت اَپل ممکن است این تکنولوژی را به مرحله عمل در آورد اما این تصمیم اپل نخواهد بود که این ویژگی را فعال‌سازی کند بلکه این تصمیم دولت و صاحبان صنایع و شبکه های مختلف است که این گونه سیاستها را تعیین کنند. با توجه به اینکه شرکت اپل یکی از پیشرفته ترین و پیچیده ترین تلفن های همراه را ارائه کرده است، به نظر می رسد که این شرکت به دنبال راههایی برای محدود کردن استفاده از این تلفن های همراه است.

همزمان با اینکه ابزارهای بی سیمی همچون تلفن‌های همراه، دستگاه پی‌جو و تلفن های هوشمند در دنیای امروز فراگیر شده اند، افراد بیشتری در حال حمل این ابزارها در محافل متفاوت اجتماعی و حرفه ای هستند. 

http://alef.ir/vdchv-nz-23n-zd.tft2.html?166106
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
لطفا اینجور چیزها رو اینجا نذار. اولا اینجا فروم لینوکس است بعدش یک فروم سیاسی نیست.

این پتنت اصلش اینه: اپل یک پتنت گرفته که شبکه تلفن بتونه به تلفن دستور بده که چه فیچرهایی از تلفن در دسترس باشن یا نباشن. نه ربطی به پلیس آمریکا داره نه سرکوب معترضین. مهملات اینها رو نیازی نیست باور کنیم (:

نگرانی از اینکه چنین تکنولوژی هایی علیه حقوق بشر استفاده بشن همیشه هست و در این مورد هم خیلی جدی ولی این سبک خبر به درد همون الف و فارس و بیست و سی می خوره نه فروم اوبونتوی ما‌(:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
اگر اینطوریه که لینوکس ، بی اس دی، آندروید و .... هم به وفور علیه حقوق بشر ازشون استفاده میشه (نمونش Drone های آمریکایی که چند وقت پیش خبرش بود لینوکسی هستند ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین milad7395

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
لطفا اینجور چیزها رو اینجا نذار. اولا اینجا فروم لینوکس است بعدش یک فروم سیاسی نیست.

این پتنت اصلش اینه: اپل یک پتنت گرفته که شبکه تلفن بتونه به تلفن دستور بده که چه فیچرهایی از تلفن در دسترس باشن یا نباشن. نه ربطی به پلیس آمریکا داره نه سرکوب معترضین. مهملات اینها رو نیازی نیست باور کنیم (:

نگرانی از اینکه چنین تکنولوژی هایی علیه حقوق بشر استفاده بشن همیشه هست و در این مورد هم خیلی جدی ولی این سبک خبر به درد همون الف و فارس و بیست و سی می خوره نه فروم اوبونتوی ما‌(:
تایید میکنم  8)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
کلا "توهم توطئه" داره خیلی شایع میشه :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها