انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در یک فرصت عالی  (دفعات بازدید: 15088 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
یه مثال کوجولو :)

یه موقع هست من یک سایتی دارم و توش دارم همین کار رو می کنم و نرم افزار های آزاد رو هم دارم
اگر من با این فلسفه آشنا نباشم کارم اشتباه نیست و دارم هر دو رو معرفی می کنم
حالا هدفش هر چی باشه ( در آمد بیشتر و.......)

ولی اگر آشنا باشم و این کار رو بکنم کارم اشتباه هست
چون شما با این فلسفه آشنا هستید و باید از انحرافاتش جلوگیری کنید

بله اگه مسئولان اون سایت برا خودشون یه قسمت لینوکس یا نرم افزار های آزاد بذارن بهتر از نبودنش هست
ولی اگر کسی این فلسفه رو بشناسه و بتونه به طور مستقل ( حتی در قالب وبلاگ یا کاری که خود شما می کنید ) این فلسفه رو گسترش بده
اشتباه هست که با اونها همکاری کنه :)

ویرایش:

و اینجاست که باید ببنید آیا می ارزه یا نه ( حرف هایی که زدم که نباید به هر قیمتی تبلیغ کرد )
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 11:12 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
یه سوال رابین هود آدم بدی بود؟ بابا بد من از کجا بیارم Visual Studio .net 2008 همراه با Sql Server 2008 بخرم. بابا بد از ثرتمندها می گیرن می دن به فقیرا.
نگید نرم افزارهای مشابه هست مثلا برو با Mono کار کن من دوست دارم با اینها کار کنم. بابا دارن با استعمار جهانی مبارزه می کنن. چند بار که کرک شدن آدم می شن open source می کنن.
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
حرکت سایتی که داره نرم افزارهای غیر آزاد رو معرفی می کنه اصلا و ابداٌ مخالف جهتی که ما داریم نیست. اون کار خودشو می کنه ما کار خودمون رو. این فلسفه هم تا زمانی یه فلسفه است که تبدیل به ایدآلیسم نشه. نمی شه و نخواد آمد روزی که همه برنامه های آزاد باشند.این یعنی مایکروسافت تعطیل کنه بره دنبال کارش. صد در صد منی که وبلاگ معرفی نرم افزار دارم برای لینوکس نمیام مثلا فتوشاپ رو معرفی کنم اما Nero نسخه مخصوص لینوکس رو معرفی خواهم کرد حتی اگر آزاد نباشه. مهم اینه که برای لینوکس ساخته شده یعنی موجودیت اون و شخصیت کاربرای اون رو محترم دانسته پی تبلیغ و معرفی اون هم هیچ اشکالی نداره. به هیچ عنوان سیستم عامل ویندوز رو تبلیغ نمی کنم چون به مشتری هایش احترام نمی ذاره اما اگه لازم باشه حتما در مورد مکینتاش می نویسم چون سلیقه مشتری براش مهمه. اینو قبلا هم گفتم زیادی سنگ اوپن سورس رو به سینه زدن هم خوب نیست به هر حال وجود برخی برنامه های غیر آزاد و رسیدن به ورژن های ۱۲-۱۳ یا حتی ۱۸ نشون می ده که کاربر از اون خوشش میاد و کارش رو راه می ندازه. لازم نیست برای اینکه GIMP رو معرفی کنیم Photoshop رو به درد نخور نشون بدیم بهتره ضعف های Gimp رو از بین ببریم و معرفیش کنیم حتی در سایتی که داره نرم افزار غیر آزاد معرفی می کنه. این تبلیغات به هر قیمتی نیست این سیاستیه که یه مبلغ حرفه ای به کار می گیره درست قلب رقیب رو هدف می گیره.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
حرکت سایتی که داره نرم افزارهای غیر آزاد رو معرفی می کنه اصلا و ابداٌ مخالف جهتی که ما داریم نیست. اون کار خودشو می کنه ما کار خودمون رو. این فلسفه هم تا زمانی یه فلسفه است که تبدیل به ایدآلیسم نشه. نمی شه و نخواد آمد روزی که همه برنامه های آزاد باشند.این یعنی مایکروسافت تعطیل کنه بره دنبال کارش. صد در صد منی که وبلاگ معرفی نرم افزار دارم برای لینوکس نمیام مثلا فتوشاپ رو معرفی کنم اما Nero نسخه مخصوص لینوکس رو معرفی خواهم کرد حتی اگر آزاد نباشه. مهم اینه که برای لینوکس ساخته شده یعنی موجودیت اون و شخصیت کاربرای اون رو محترم دانسته پی تبلیغ و معرفی اون هم هیچ اشکالی نداره. به هیچ عنوان سیستم عامل ویندوز رو تبلیغ نمی کنم چون به مشتری هایش احترام نمی ذاره اما اگه لازم باشه حتما در مورد مکینتاش می نویسم چون سلیقه مشتری براش مهمه. اینو قبلا هم گفتم زیادی سنگ اوپن سورس رو به سینه زدن هم خوب نیست به هر حال وجود برخی برنامه های غیر آزاد و رسیدن به ورژن های ۱۲-۱۳ یا حتی ۱۸ نشون می ده که کاربر از اون خوشش میاد و کارش رو راه می ندازه. لازم نیست برای اینکه GIMP رو معرفی کنیم Photoshop رو به درد نخور نشون بدیم بهتره ضعف های Gimp رو از بین ببریم و معرفیش کنیم حتی در سایتی که داره نرم افزار غیر آزاد معرفی می کنه. این تبلیغات به هر قیمتی نیست این سیاستیه که یه مبلغ حرفه ای به کار می گیره درست قلب رقیب رو هدف می گیره.

واقعاً پست های بنده رو می خونید؟

تو چند پست قبلی گفتم
معرفی درست هیج اشکالی نداره ولی اینکه شما بیاید کرک معرفی کنید براشون یعنی شرایط رو به هم زدید :)

فعلاً شما بیشتر  رقابت داری که می گی به قلب رقیب بزنیم :)
کسی هم نخواست ماکرو سافت رو ببنده
مطمئناً ماکروسافت هم می دونه چی کار کنه و اگر ببینه داره شکست می خوره خودش راهشو پیدا می کنه ( مثل همین کاری که کرد و داره os دیوایس هاشو ۱۰ دلار می فروشه )

فعلاً شما با ماکروسافت دشمن تری تا بنده
من با اونها هیچ کاری ندارم و بنده هم می گم بذار زندگیشون رو بکنند ولی نمی ذارم از این فلسفه سوء استفاده بکنند :)
بنده هم نگفتم بگیم نرم افزار آزاد بدون مشکل هست و ...... برنامه بهتری ازش وجود نداره

لطفاً اگر گفتگو می کنید پست های بنده رو با دقت بیشتری بخونید ( چون هیچ کدوم از این حرفا رو نزدم و بعضی جا ها حتی عکسش رو گفتم :) )

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *
پاسخ به: توسعه‌ی لینوکس در ایران با شرکت در ی
« پاسخ #49 : 25 اردیبهشت 1387، 07:44 ق‌ظ »
آقا اینا همه یه جنگه بین متخصصان امنیت و کرکرها، هر که برد غنیمت جنگی بدست میاره. تو همه جای دنیا مرسومه. حالا بده کرکرها میان غنیمتاشون رو با ما تقسیم می کنن.
(در این مورد رجوع شود به کتاب رابین هود)
تازه شم ... (سانسور شد) . بابا من به عنوان نماینده خدا (من نماینده خودم هم نیستم چه برسه ... ) تو این انجمن و حومه می گم برید حالشو ببرید. (( خواستم اول صبحی یه حالی به بر و بچ بدم.))

این تغییرات یعنی غلط کردم. (( اما ما گفتیم زدیم شما هم بگید زده خوبیت نداره))
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1387، 09:10 ق‌ظ توسط Lost Ace »
Free software is a matter of the user's freedom to run, copy, distribute, study, change, and improve the software.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
آقا اینا همه یه جنگه بین متخصصان امنیت و کرکرها، هر که برد غنیمت جنگی بدست میاره. تو همه جای دنیا مرسومه. حالا بده کرکرها میان غنیمتاشون رو با ما تقسیم می کنن.
تازه شم مال کافر به مسلمون حلاله. بابا من به عنوان نماینده خدا تو این انجمن و حومه می گم برید حالشو ببرید. (( خواستم اول صبحی یه حالی به بر و بچ بدم.))
لطفا دیگه این حرف رو نزنید!
یا علی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
تازه شم مال کافر به مسلمون حلاله. بابا من به عنوان نماینده خدا تو این انجمن و حومه می گم برید حالشو ببرید. (( خواستم اول صبحی یه حالی به بر و بچ بدم.))
لطفا دیگه این حرف رو نزنید!
تأیید و تأکید میشه !
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Lost Ace

• Newbie
  • *

ممنون از تذکر به جای علیرضا که همیشه به من لطف داشتن. من متاسفم که این حرف رو زدم حرفی که بهش اعتقاد ندارم. و حتی سر این موضوع با استاد درس طراحی الگوریتم بحثم شد و مجبور به حذف درس توی اون ترم کردم. اما این اتفاق شد حکایتی که توی زبون من و دوستام نقل قول شد. ایشون با دادن آدرس سایتی که همه کتابهای الکترونیکی رو به صورت رایگان در اختیار همه می داد را عنوان کرد و گفت که با یکی از مراجع تقلید صحبت کرده و اون گفته که مانعی نداره چون مال کافر به مسلمان حلاله و من بعد از شنیدن این موضوع عصبانی شدم و ... بماند
اما بعد از اون این شد نقل قول کلام من

به هر حال معذرت می خوام از همه دوستان مسلمان و غیر مسلمان و از تمام مردم آزاده دنیا
و باز هم ممنون از علیرضا (( خیلی با محبتی ها))                                                            ارادتمند شما : حامد