حرکت سایتی که داره نرم افزارهای غیر آزاد رو معرفی می کنه اصلا و ابداٌ مخالف جهتی که ما داریم نیست. اون کار خودشو می کنه ما کار خودمون رو. این فلسفه هم تا زمانی یه فلسفه است که تبدیل به ایدآلیسم نشه. نمی شه و نخواد آمد روزی که همه برنامه های آزاد باشند.این یعنی مایکروسافت تعطیل کنه بره دنبال کارش. صد در صد منی که وبلاگ معرفی نرم افزار دارم برای لینوکس نمیام مثلا فتوشاپ رو معرفی کنم اما Nero نسخه مخصوص لینوکس رو معرفی خواهم کرد حتی اگر آزاد نباشه. مهم اینه که برای لینوکس ساخته شده یعنی موجودیت اون و شخصیت کاربرای اون رو محترم دانسته پی تبلیغ و معرفی اون هم هیچ اشکالی نداره. به هیچ عنوان سیستم عامل ویندوز رو تبلیغ نمی کنم چون به مشتری هایش احترام نمی ذاره اما اگه لازم باشه حتما در مورد مکینتاش می نویسم چون سلیقه مشتری براش مهمه. اینو قبلا هم گفتم زیادی سنگ اوپن سورس رو به سینه زدن هم خوب نیست به هر حال وجود برخی برنامه های غیر آزاد و رسیدن به ورژن های ۱۲-۱۳ یا حتی ۱۸ نشون می ده که کاربر از اون خوشش میاد و کارش رو راه می ندازه. لازم نیست برای اینکه GIMP رو معرفی کنیم Photoshop رو به درد نخور نشون بدیم بهتره ضعف های Gimp رو از بین ببریم و معرفیش کنیم حتی در سایتی که داره نرم افزار غیر آزاد معرفی می کنه. این تبلیغات به هر قیمتی نیست این سیاستیه که یه مبلغ حرفه ای به کار می گیره درست قلب رقیب رو هدف می گیره.
واقعاً پست های بنده رو می خونید؟
تو چند پست قبلی گفتم
معرفی درست هیج اشکالی نداره ولی اینکه شما بیاید کرک معرفی کنید براشون یعنی شرایط رو به هم زدید
فعلاً شما بیشتر رقابت داری که می گی به قلب رقیب بزنیم
کسی هم نخواست ماکرو سافت رو ببنده
مطمئناً ماکروسافت هم می دونه چی کار کنه و اگر ببینه داره شکست می خوره خودش راهشو پیدا می کنه ( مثل همین کاری که کرد و داره os دیوایس هاشو ۱۰ دلار می فروشه )
فعلاً شما با ماکروسافت دشمن تری تا بنده
من با اونها هیچ کاری ندارم و بنده هم می گم بذار زندگیشون رو بکنند ولی نمی ذارم از این فلسفه سوء استفاده بکنند
بنده هم نگفتم بگیم نرم افزار آزاد بدون مشکل هست و ...... برنامه بهتری ازش وجود نداره
لطفاً اگر گفتگو می کنید پست های بنده رو با دقت بیشتری بخونید ( چون هیچ کدوم از این حرفا رو نزدم و بعضی جا ها حتی عکسش رو گفتم
)