0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
یه کم پیچیده شد . و وقتی پیچیده میشه بهترین و سریع ترین راه نصب دوباره هستش . ولی راهی رو که در پاسخ قبلیم گفتم همیشه جواب میده . اگه جواب نداد بهتره همین راه جدید رو برای صرفه جویی در زمان و اعصاب انجام بدین . نصب دوباره
نقلقول از: mehdytux در 31 شهریور 1391، 03:00 بظیه کم پیچیده شد . و وقتی پیچیده میشه بهترین و سریع ترین راه نصب دوباره هستش . ولی راهی رو که در پاسخ قبلیم گفتم همیشه جواب میده . اگه جواب نداد بهتره همین راه جدید رو برای صرفه جویی در زمان و اعصاب انجام بدین . نصب دوباره نصب دوباره با وجود آپدیت بودن و دانلود تمامی نرم افزار های مورد نیاز؟فکر کنم با معرفی 12.10 و آپدیت این مشکل حل بشه
نقلقول از: sorena100 در 31 شهریور 1391، 03:15 بظنقلقول از: mehdytux در 31 شهریور 1391، 03:00 بظیه کم پیچیده شد . و وقتی پیچیده میشه بهترین و سریع ترین راه نصب دوباره هستش . ولی راهی رو که در پاسخ قبلیم گفتم همیشه جواب میده . اگه جواب نداد بهتره همین راه جدید رو برای صرفه جویی در زمان و اعصاب انجام بدین . نصب دوباره نصب دوباره با وجود آپدیت بودن و دانلود تمامی نرم افزار های مورد نیاز؟فکر کنم با معرفی 12.10 و آپدیت این مشکل حل بشهاین دفعه حتما با نرم افزار aptOnCd حتما از نرم افزارهات یه پشتیبان بگیر . همیشه باید به فکر یه راه حل آفلاین هم بود . این یکیشه .