انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترين حالت پارتيشن بندي  (دفعات بازدید: 1610 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajjad100

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
بهترين حالت پارتيشن بندي
« : 21 اردیبهشت 1387، 01:06 ب‌ظ »
سلام ... خسته نباشيد ...  كامپيوتر من 2گيگ رم داره ... آيا لازمه 4 گيگ swapدرست كنم ...
ممنون ميشم كمكم كنيد.....
اگه ممكنه يه نمونه از سايزه پارتيشنا رو برام بنويسيد كه بهترين حالت باشه .... منظورم مثلا حجم روت .. هوم ...اصلا لازمه هوم درست كرد ..؟؟
مرسي ..ممنونم ....

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: بهترين حالت پارتيشن بندي
« پاسخ #1 : 21 اردیبهشت 1387، 01:26 ب‌ظ »
اگه دو گیگه من که لازم نمی دونم بیشتر از 512 مگ بهش اختصاص بدید.
100 مگ رو برای روت کنار بذارید و می تونین usr/ هم درست کنید . من هر وقت درستش کردم لینوکسم سرعت بالایی داشت.
پارتیشن هوم رو اگه نمی خوایید اطلاعاتتون از دست بره و فایلهاتون که کنار میذارید باقی بمونه ایجاد کنید
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1387، 01:27 ب‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: بهترين حالت پارتيشن بندي
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1387، 01:52 ب‌ظ »
خیلی زیاد توصیه میکنم home/ رو بسازید. در این صورت اگر هزاران بارهم سیستمتونو عوض کنید و یا او اول نصب کنید، همه تنظیماتتون از لیست بوکمارکها و رمزهای ذیره شده در فایر فاکس گرفته تا عکس پشت زمینه سیستمون و ظاهر اون و ... تغییری نمیکنن. من بیشترین فضا رو همیشه به home/ اختصاص میدم! 100 یا 50...
روت رو هم حتی اگه تمام دسکتاپ‌های دیگه و کلی برنامه بریزید بیشتر از 15 گیگ جا نمیگیره. این یک پارتیشن بندی خیلی معمولیه. اما اگر بخواید میتونین var/  و usr/  و boot/ و غیره رو هم جدا کنید که کمی پیچیده میکنه قضیه رو و لزومی هم نداره مگر اینکه کار یا performance خاصی بخواید.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: