انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: زیر نویس کردن فیلم به صورت خودکار  (دفعات بازدید: 18406 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
زیر نویس کردن فیلم به صورت خودکار
« : 22 اردیبهشت 1387، 04:05 ب‌ظ »
سلام دوستان من قبول دارم که خیلی چرت و پرت می گم ولی چند روز پیش یک دفعه  یک چیزی به ذهنم اومد بعدشم رفت نمی دونم چی بود خب ولش کنید  نگاه کنبد من چند تا سوال داشتم که به ترتیب میگم بعد ی نتیجه میگیریم  حالا شما ببینید درسته  یانه !!؟؟
نرم افزار آماروک می تواند متن یک آهنگ را تشخیص دهد یا نه [url]http://wiki.ubuntu-ir.org/InterestingTerminal/url]
نرم افزار اماروک اوپن سورس هست یا نه
خب با فرض اینکه جواب های بالا همه مثبت باشه
نتیجه گیری  اگر آماروک بتونه متن رو در بیاره حالا اگر اگه یک فیلم باشه متن فیلم رو بده بعد این متن رو به یک دکشنری متن ببره ودیکشنری متن را ترجمه کنه و به صورت یک subtitleدر بیاره (همون زیر نویس خودمون!!! ومعلومه که باید فرمت دی وی دی باشه) بعد یک نرم افزار بیاد فیلم اصلی را با اون subtitleاجرا کنه خب چی می شه ؟؟می شه یک فیلم رو  به صورت  آنی زیر نویس کرد
لطفا" موانع کار رو بگید ;)
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 03:14 ق‌ظ توسط negarsoft »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
پاسخ به: مترجم
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1387، 04:54 ب‌ظ »
خوب دوست عزیز فکر جالبی کردی اما روی یک چیز خیلی ایده آل فکر کردی.

آماروک متن آهنگ رو تشخیص میده اما به مرحمت و لطف بی دریغ سایت های lyrics و البته از اینترنت. یعنی خود نرم افزار قادر به چنین کاری نیست و صرفا با توجه به tittle اون موزیک

چنین کاری می کنه که البته Rhythmbox هم این کار رو می کنه.  ;)
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1387، 06:20 ب‌ظ توسط salamat »

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 اردیبهشت 1387، 01:13 ق‌ظ »
خوب دوست عزیز فکر جالبی کردی اما روی یک چیز خیلی ایده آل فکر کردی.

آماروک متن آهنگ رو تشخیص میده اما به مرحمت و لطف بی دریغ سایت های lyrics و البته از اینترنت. یعنی خود نرم افزار قادر به چنین کاری نیست و صرفا با توجه به tittle اون موزیک

چنین کاری می کنه که البته Rhythmbox هم این کار رو می کنه.  ;)

خب غمی نیست یک چیز دیگه نرم افزار pearl box چی مگه این نرم افزار فرمانبر صوتی نیست  ؟؟ خب بهش می گی که صدا ها رو در مترجم تایپ کن (به جای اینکه صدا از میکروفون بگیره از فیلم بگیره!!)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 23 اردیبهشت 1387، 02:03 ق‌ظ »
:D
ی مشکل خیلی کوچیک هستش که اونم قدرت این نرم افزار ها هستش! با توجه ب صدای زمینه ی فیلم! صحبت هم زمان چند نفر! کیفیت صدا های مختلف افراد و  و و و !
تقریبا میشه گفت اگه این قسمت داستان حل بشه! باقی شو همه بلد اند خب! ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 23 اردیبهشت 1387، 02:21 ق‌ظ »
:D
ی مشکل خیلی کوچیک هستش که اونم قدرت این نرم افزار ها هستش! با توجه ب صدای زمینه ی فیلم! صحبت هم زمان چند نفر! کیفیت صدا های مختلف افراد و  و و و !
تقریبا میشه گفت اگه این قسمت داستان حل بشه! باقی شو همه بلد اند خب! ;)

اگه مشکل فقط همینه که خب چند تا راه حل دارم که در حال فکر کردن هستم  لطفا" مشکلات بیشتری بگید!!

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #5 : 23 اردیبهشت 1387، 03:34 ق‌ظ »
اینی که شما می فرمایین از نظر من که یه program developer هستم خیلی ایده آله ! یعنی فقط توی کاغذ و فکر جواب می ده اما توی عمل ...
اما میشه عملی اش کرد اما به یک تیم برنامه نویسی نخبه انیاز داره ! اگه 4 نفر پیدا کنی منم می شم 5 مین و شروع می کنیم !  ;)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 23 اردیبهشت 1387، 04:37 ق‌ظ »
اینی که شما می فرمایین از نظر من که یه program developer هستم خیلی ایده آله ! یعنی فقط توی کاغذ و فکر جواب می ده اما توی عمل ...
اما میشه عملی اش کرد اما به یک تیم برنامه نویسی نخبه انیاز داره ! اگه 4 نفر پیدا کنی منم می شم 5 مین و شروع می کنیم !  ;)

من تو شهرمون با چند تا از افراد دیگه می خوام گروه تشکیل یدم (فعلا" به معلم فیزیکمون گفتم که بچه های تیز هوشان بگه (پری روز گفتم))من پرنده ی خیلم رو ول کردم نمی دونی تاکجا رفت!! زود گرفتمش تا کار به جاهای باریک نکشه !!!  بر طبق گفته ی دوستمون پرنده از محدوده اش فراتر رفت و ویراش شد

« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1387، 05:18 ق‌ظ توسط negarsoft »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
پاسخ به: پاسخ به: مترجم
« پاسخ #7 : 23 اردیبهشت 1387، 04:56 ق‌ظ »
من تو شهرمون با چند تا از افراد دیگه می خوام گروه تشکیل یدم (فعلا" به معلم فیزیکمون گفتم که بچه های تیز هوشان بگه (پری روز گفتم))من پرنده ی خیلم رو ول کردم منی دونی تاکجا رفت زود گرفتمش تا کار به جاهای باریک نکشه !!! من باخودم فکر کردم که اگه بشه نرم افزار ش رو تهیه کرد پس می شه با یک میکرو کنترل(مثلا"AVR)و یک پروگرمر ساده و یک نقشه مدار ماهواره (از نوع خانگی) وسورسش در زبانی c یا basic و نرم افزاری  مثل bascomیا codevisionمی شه ماهواره ای ساخت که خودش فیلم ها رو زیر نویس کنه و کمک زیادی به کسانی می کنه که انگلیسی و یا هر زبانی دیگری غیر از فارسی بلد نیستئند ولی می خواهند که از علم روز استفاده کنند و می کند و شاید هم از دست کنکور رها بشم و از طریق جشنواره خوارزمی رفتم دانشگاه 

اگه ایدهتو یه نفر همین الان بدزده ببره چی ؟! مواظب یده هایی که می دی باش ! اول یارکشی کن بد ایدتو اجرایی کن اگه شد انتشار بده !
نه انگه اول ایدتو به همه بگی بعد که همه رفتن دنبال عملی کردنش تو دنبال یه یار بگردی و هیچ کس نباشه و ...
اینو جدی می گم ! این اشتباهی که خودم کردم !

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مترجم
« پاسخ #8 : 23 اردیبهشت 1387، 05:12 ق‌ظ »
اگه ایدهتو یه نفر همین الان بدزده ببره چی ؟! مواظب یده هایی که می دی باش ! اول یارکشی کن بد ایدتو اجرایی کن اگه شد انتشار بده !
نه انگه اول ایدتو به همه بگی بعد که همه رفتن دنبال عملی کردنش تو دنبال یه یار بگردی و هیچ کس نباشه و ...
اینو جدی می گم ! این اشتباهی که خودم کردم !

از راهنمایی تون ممنون  ولی من هر ساعت 7 8 ایده عملی (همون پرنده ی همیشه در حال پرواز است یادم می آید که بچه که بودم با خودم می گفتم که بزرگ شم اون کارو انجام می دم ولی بعد از 1 2 روز اخبار  می گفت انجام شده!!)دارم ولی این ایده یک خورده سخته در ضمن افراد کمی هستن که  بتوانند میکرو کنترل رو پروگرم کنند (چون در بیشتر دانشگاه ها در مورد ساخت پرگرمر که اصلی ترین کار است را درس نمی دهند و افراد کمی هستند که دنبالش رو بروند(و کسی هم فکر نکنم که آماده اش را بخره) ) ونیز این طرح یک خورده غیر عملی است  چشم ویزایش می کنم!!!
« آخرین ویرایش: 23 اردیبهشت 1387، 05:16 ق‌ظ توسط negarsoft »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #9 : 23 اردیبهشت 1387، 05:16 ق‌ظ »
اگه مردش هستی که یه ایده رو بلاخره عملی کنی به من email بده من یه خوب و عملیشو دارم ...

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 اردیبهشت 1387، 05:33 ق‌ظ »
سلام من مرد ش هستم (پس زنش کو!!!!(شوخی کردم))بهت ایمیل زدم اگه تو هم موافقی پس پست تو ویرایش کن(اونی که نقل قول کرده بودی)که طرح لو نره!!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #11 : 23 اردیبهشت 1387، 05:59 ب‌ظ »

۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

:)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 24 اردیبهشت 1387، 03:15 ق‌ظ »

۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

:)
ممنون از تذکرتون =D>