انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکلاتم با لینوکس ubuntu 12.04 LTS  (دفعات بازدید: 1233 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yilmaz.taimaz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مشکلاتم با لینوکس ubuntu 12.04 LTS
« : 29 شهریور 1391، 02:59 ب‌ظ »
سلام خدمت بچه های انجمن
آقایون و خانوما من با لینوکس اوبونتو چندتا مشکل دارم که نمیدونم برا چی اتفاق می افته و نیاز به راهنمایی شما پیشکسوت ها دارم:
1- موقع کار با لینوکس یهو تصویر مانیتور ثابت میشه و همونطوری میمونه و اصلا به حالت اولیه بر نمیگرده! می خواستم بدونم عیبش نرمافزراری یا سخت افزاری اگه سخت افزاریه مربوط به رم میشه یا پردازنده ی اصلی؟ تو این جور مواقع مجبور میشم رستارت کنم اونم از روی دکمه ی کیس!
2-تو بعضی از سایت ها که فلش زیادی دارن فایر فوکس  رنگش خاکستری میشه و باید مجبورش کنم فایرفوکس رو ببنده!مثل سایت عصرایران
این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
3-تو کپی کردن فیل های PDF , بعد از کپی کردن ,فایل ها بیشتر فایل ها crash میشن فرقی نمیکنه چند بار کپی کنم!تنها فرقش اینه که تو درایو های خود  لینوکس مشکلی نداره ولی تو کپی کردن به درایو اکسترنال یا فلش یا درایو های دیگه این اتفاق می افته!
4-بعضی مواقع که به اینترنت وصلم یهو network ام غیر فعال میشه و بعد از رستارت کامل درست میشه!
اگه ممکنه راهنماییم کنین
5-وقتی سیستم رو بعد از suspend کردن روشن میکنم گرافیک سیستم به طرز وحشتناکی خراب میشه!و مجبور میشم سیستم رو دوباره بوت کنم

مشخصات سیستم من :
ubuntu 12.04 LTS
memory 1GB
processor intel pentium 4 CPU 3.20 GHz
graphic 7300 GT/PCle/SSE2
OS type 32 bit
disk 220.7 GB
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1391، 06:52 ب‌ظ توسط yilmaz.taimaz »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : مشکلاتم با لینوکس ubuntu 12.04 LTS
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1391، 04:05 ب‌ظ »
به نظرم اگر فکر می کنید که سرعت کامپیوتر شما کم هست بهتر است از یه میز کار سبک تر استفاده کنید یا اینکه یه مینت با میز کار xfce دانلود کنید و نصب کنید.

البته بسیاری از مواردی که شما گفتید در اوبونتو 12.10 حل خواهد شد.

آفلاین yilmaz.taimaz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1391، 06:53 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز
با update های سیتم مشکل حل نمیشه؟سیستم من روزانه خودشو update میکنه از اون نظر مشکلی نداره...

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1391، 09:29 ب‌ظ »
بله اما چون در 12.10 از کرنل بروزتری استفاده میشه قطعا بهتر است.

اما میز کار سبک تر رم کمتری مصرف میکنه در نتیجه شما سرعت بهتری نسبت به اوبونتو  که میز کارش یونیتی هست دارید .

http://blog.linuxmint.com/?p=2088

« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1391، 09:34 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین saeed engine

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #4 : 01 مهر 1391، 02:11 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید
بنده تا تا الان دو باد اقدام به نصب ubuntu 12.04 کردم ولی هر دو دفعه هنگام نصب در هنگام نصب istalling setting نصب گیر میکند و دیگر به جلو نمیرود.از شما اساتید تقاضای راهنمایی دارم.
مورد دوم اینکه چطور فونت رو در فایر فاکس تغییر بدم؟آخه فونت خودش خیلی بده و نوشته ها به سختی خونده میشن.در ضمن موقع نصب بنده میخام درایو swap رو به 4000 مگابایت ارتقا بدم چون که رم سیستم 4 گیگ هست ولی به صورت پیش فرض 2058 مونده و از این بالاتر نمیره.چکار کنم؟
ممنون :oops:
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1391، 02:15 ب‌ظ توسط saeed engine »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 24 آبان 1391، 04:51 ب‌ظ »
سلام خدمت بچه های انجمن
آقایون و خانوما من با لینوکس اوبونتو چندتا مشکل دارم که نمیدونم برا چی اتفاق می افته و نیاز به راهنمایی شما پیشکسوت ها دارم:
1- موقع کار با لینوکس یهو تصویر مانیتور ثابت میشه و همونطوری میمونه و اصلا به حالت اولیه بر نمیگرده! می خواستم بدونم عیبش نرمافزراری یا سخت افزاری اگه سخت افزاریه مربوط به رم میشه یا پردازنده ی اصلی؟ تو این جور مواقع مجبور میشم رستارت کنم اونم از روی دکمه ی کیس!
2-تو بعضی از سایت ها که فلش زیادی دارن فایر فوکس  رنگش خاکستری میشه و باید مجبورش کنم فایرفوکس رو ببنده!مثل سایت عصرایران
این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
3-تو کپی کردن فیل های PDF , بعد از کپی کردن ,فایل ها بیشتر فایل ها crash میشن فرقی نمیکنه چند بار کپی کنم!تنها فرقش اینه که تو درایو های خود  لینوکس مشکلی نداره ولی تو کپی کردن به درایو اکسترنال یا فلش یا درایو های دیگه این اتفاق می افته!
4-بعضی مواقع که به اینترنت وصلم یهو network ام غیر فعال میشه و بعد از رستارت کامل درست میشه!
اگه ممکنه راهنماییم کنین
5-وقتی سیستم رو بعد از suspend کردن روشن میکنم گرافیک سیستم به طرز وحشتناکی خراب میشه!و مجبور میشم سیستم رو دوباره بوت کنم

مشخصات سیستم من :
ubuntu 12.04 LTS
memory 1GB
processor intel pentium 4 CPU 3.20 GHz
graphic 7300 GT/PCle/SSE2
OS type 32 bit
disk 220.7 GB

۱. این مورد سخت‌افزاریه و معمولاً به کارت گرافیک برمی‌گرده
۲. این مورد نرم‌افزاریه و به شرکت ادوبی برمی‌گرده. برای رفعش در پیکربندی فایرفاکس بگو فلش‌ها خودکار بار نشن و دستی بارشون کن
۳. این مورد رو من ندیدم تا حالا تو این چند سال، عجیبه!
۴. این هم همین‌طور
۵. مطمئنی دیسک اوبونتویی که داری سالمه؟ ازش تصویر بگیر و md5 اون رو با سایت اوبونتو مطابقت بده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن