در لینک منبع که دوستمون ذکر کردن ایراد شما بیان شده به همراه راه حلش ![Wink ;)](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/wink.gif)
والا من هرچقدر گشتم فقط این تیکه رو پیدا کردم:
you can put small obstacles in their way by setting a root password, setting a Grub password, or setting a BIOS password. Still, anyone who has physical access to your computer and a little know-how practically has root access anyway. She can boot a live CD and mount your partition or even just physically remove the hard drive from your computer and put it in another computer. There's a certain amount of trust you automatically give anyone by allowing her to sit at your computer.
میگه مثلا میتونی password بایوس بذاری (سه دقیقه باتری cmos رو در بیاری رمزش میره!)
آخر سر هم نتیجه گیری میکنه که بالاخره یه راهی واسه رد شدن از رمز وجود داره، مثلا با cd live پارتیشن ها رو mount کنی و به اطلاعات دسترسی پیدا کنی و میگه که ما نباید به کسی که اعتماد نداریم اجازه بدیم به صورت فیزیکی به کامپیوتر ما دست بزنه.
راست میگه دیگه. ویندوزم یکی دوتا راه واسه دور زدن رمزش وجود داره.
به نظر من واسه امنیت اطلاعات بهترین کار encrypt کردن اطلاعات هست. البته نه با برنامه هایی مثل folder lock چون اونارم میشه دور زد. ولی چیزایی مثل winrar و winzip که خود اطلاعات رو encryp میکنن عالیه و من شرط میبندم عمرا کسی نتونه hack بکنتش.