انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور بفهمم سیستم 64 بیتیه ؟  (دفعات بازدید: 10985 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
چطور بفهمم سیستم 64 بیتیه ؟
« : 24 اردیبهشت 1387، 12:01 ب‌ظ »
سلام

به شرح عنوان  ;D
از طریق ویندوز یا سخت افزاری بفرمائید ممنون میشم
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 12:04 ب‌ظ توسط jalal »
من از ساختمان قلب خود در شگفتم که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه بی طاقتاست . طوفانهای حوادث مرا تکان نمیدهد ولی از یک نسیم محبت به خود می لرزم .

آفلاین arash-lin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
پاسخ به: چطور بفهمم سیستم 64 بیتیه ؟
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1387، 12:28 ب‌ظ »
این بسته به cpu تو داره . ببین مارک و مدل cpu  ت چیه؟ اما اگه درست فکر کنم تو ویندوزی! ::) با برنامه هایی مثل sisoftsandra بتونی متوجه شوی. ;)

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1387، 12:34 ب‌ظ »
خوب با CPU-Zدیدم 64 بیتیه

ببینم اگر اوبونتو 64 بیتی نصب کنم مشکلی با برنامه ها وسخت افزار ها ندارم ؟
مثل 32 بیتی نصب میشه یا اینم مثه ویندوز باز در میاره ؟  ](*,)
من از ساختمان قلب خود در شگفتم که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه بی طاقتاست . طوفانهای حوادث مرا تکان نمیدهد ولی از یک نسیم محبت به خود می لرزم .

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1387، 01:53 ب‌ظ »
با سخت افزار فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی. اما برنامه هایی که فقط نسخه ۳۲ بیتی دارن رو نمی تونی استفاده کنی. اما خیلی از برنامه ها در دونسخه ۳۲ و ۶۴ نوشته شده که شما باید از

نسخه ۶۴ اونا استفاده کنی.  ;)

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1387، 02:00 ب‌ظ »
من خودم دارم اوبونتو ۶۴ بیت استفاده میکنم و تا الان مشکلی از لحاظ نرم‌افزار نداشتم...البته یکی دو مورد که برنامه فقط نسخه ۳۲ بیت داشت مجبور شدم از رو سورس کامپایل کنم.
کلا اگه اوبونتو ۶۴‌بیت نصب کنی performance بهتری داری.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #5 : 25 اردیبهشت 1387، 12:17 ق‌ظ »
منم 64 بیتی دارم اکثر برنامه ها 64 بیتی دب هم دارند خیلی ها هم که دب ندارند آر پی ام 64 دارند که تبدیل میشه به پکیج دب نهایتا اگه نشد مثل برنامه realplayer11gold اون وقت فایل باینریشو میتونی بگیری ونصب کنی و در ضعیف ترین حالت هم باید سورس رو کامپایل کنی  ;)
ولی کلا مشکلی وجود نداره که نشه حلش کرد ;D

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #6 : 25 اردیبهشت 1387، 08:23 ق‌ظ »
نه عزیزم . من هم 64 بیتی دارم . و بعضی موقع ها از برنامه های 32 بیتی استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم. اگه شما لینوکس 32 بیتی داشته باشی نمی تونی از برنامه های 64 بیتی استفاده کنی ولی اگه لینوکس 64 بیتی داشته باشی هم می تونی از 64 بیتی استفاده کنی و هم از 32 بیتی . هیچ مشکلی هم نداره \\:D/

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 اردیبهشت 1387، 10:48 ق‌ظ »
با تشکر از دوستان

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #8 : 25 اردیبهشت 1387، 12:14 ب‌ظ »
نه عزیزم . من هم 64 بیتی دارم . و بعضی موقع ها از برنامه های 32 بیتی استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم. اگه شما لینوکس 32 بیتی داشته باشی نمی تونی از برنامه های 64 بیتی استفاده کنی ولی اگه لینوکس 64 بیتی داشته باشی هم می تونی از 64 بیتی استفاده کنی و هم از 32 بیتی . هیچ مشکلی هم نداره \\:D/
چی؟؟!! :o ???
چه جوری؟

lomion

• مهمان
« پاسخ #9 : 25 اردیبهشت 1387، 02:17 ب‌ظ »
یعنی می تونید روی سیستم خودتون بدون مشکل، یه اوبونتوی ۳۲ بیتی نصب کنید. :) کاری که من می‌کنم. به خصوص اگه لپ تاپ هست من اوبونتوی ۳۲ بیتی رو توصیه می‌کنم.

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 اردیبهشت 1387، 04:06 ب‌ظ »
من که رفتم تو کار 64 بیتی  ;D

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #11 : 25 اردیبهشت 1387، 04:45 ب‌ظ »
سلام خدمت تیتان عزیز من رو سیستمم اوبونتو ۶۴ بیتی دارم میشه برام توضیح بدین چطور می تونم یه برنامه 32 بیتی روش نصب کنم مثلا Opera که بسته واسه 64 بیتی اصلان نداره رو چطور نصب می کنید
ممنون میشم توضیح بدین تا منم یاد بگیرم  ;)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #12 : 25 اردیبهشت 1387، 07:38 ب‌ظ »
سلام خدمت تیتان عزیز من رو سیستمم اوبونتو ۶۴ بیتی دارم میشه برام توضیح بدین چطور می تونم یه برنامه 32 بیتی روش نصب کنم مثلا Opera که بسته واسه 64 بیتی اصلان نداره رو چطور نصب می کنید
ممنون میشم توضیح بدین تا منم یاد بگیرم  ;)

روش خاصی نداره. تا الان چه جوری برنامه نصب می کردید ؟ این برنامه ها رو هم طبق روش های معمول می تونید نصب کنید !

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #13 : 25 اردیبهشت 1387، 07:53 ب‌ظ »
من متوجه نمی شم منظورتون چیه ؟
یعنی چی که نمی شه .
۳۲ و ۶۴ تعداد گذرگاههایی هست که سیستم می تونه پردازش کنه . که هرچه تعداد این گذرگاه های داده ایی بیشتر باشه سرعت پردازش برنامه بیشتر هستش .
مگه شما نمی تونین روی سیستم cpu ۶۴ بیتی اوبونتوی ۳۲ بیتی نصب کنی ؟ اگه می تونی پس نرم افزار هم می تونی . نیازی نیست که بری از سورس برنامه استفاده کنی . یک بار امتحان کن . من بیشتر برنامه هام رو از سایت packages.ubuntu.com می گیرم . برای نصب مثلا یک برنامه ی خاص بعضی دپنسی ها برای ۶۴ هست که اونا رو دانلود می کنم ولی بعضی دپنسی ها فقط برای ۳۲ بیتی هست که مجبورم اونو فقط دانلود کنم که خیلی راحت هم با دوبار کلیک کردن روش می تونم نصبش کنم . نمی فهمم کجاش تعجب داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ??? ??? ??? ???

کار عجیبی نیست . به سایتی که گفتم سر بزنین . می بینی که همه دپنسی ها یا حتی خوده برنامه ها فقط برای ۶۴ بیتی وجود نداره . باید از ۳۲ بیتی استفاده کنی .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
« پاسخ #14 : 25 اردیبهشت 1387، 08:46 ب‌ظ »
من هم از این سایت خیلی از نرم افزار ها رو دانلود میکنم مخصوصا وقتی که به synaptic و اوبونتو دسترسی ندارم.
منتهی وقتی بسته i386 رو می خوام روی اوبونتو 64 بیتی نصب کنم error میده