انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف برنامه ؟  (دفعات بازدید: 612 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jafarzangeneh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
حذف برنامه ؟
« : 03 مهر 1391، 05:28 ب‌ظ »
من چند دسکتاپ روی مینت نصب کردم .برنامه های شبیه به هم را می خواهم حذف کنم ولی وقتی در  سیناپتیک می خواهم بعضی برنامه ها را پاک کنم ، برنامه های دیگر هم که نیازشان دارم و حتی خود دسکتاپ را هم می خواهد پاک کند .حالا در سیناپتیک چگونه می شود برنامه ای را حذف کرد بدون اینکه برنامه های دیگر حذف  شوند ؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
پاسخ : حذف برنامه ؟
« پاسخ #1 : 03 مهر 1391، 05:38 ب‌ظ »
یکی از مشکلات داشتن چند دستکتاپ روی توزیعی مثل مینت. برای داشتن چند دسکتاپ از توزیع‌هایی مانند آرچ و جنتو استفاده کنید. چون آزادی عمل بیشتری به شما می‌دهند.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین jafarzangeneh

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 04 مهر 1391، 04:05 ب‌ظ »
ممنونم ولی حالا هیچ راهی وجود نداره ؟ آخه حیفه خیلی دانلود کردم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #3 : 04 مهر 1391، 04:36 ب‌ظ »
میتونین از طریق سافتورسنتر نرم‌افزارها رو پاک کنین. درضمن من خودم الآن چندتا دسکتاپ روی مینت دارم و تاحالا با مشکل خاصی برخورد نداشتم!

آفلاین jafarzangeneh

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 04 مهر 1391، 05:35 ب‌ظ »
منظورتون همون سافتور منیجره دیگه ؟ والله فعلا من به این مشکل مبنلا شدم مثلاْ چندین مدل ترمینال یا مانیتور سیستم دارم  ولی به یکی بیشتر احتیاج ندارم می خوام اونهایی که نیاز ندارم را پاک کنم ولی پیام میده که مثلا دسکتاپ میت یا گنوم هم پاک خواهد شد بیشتر دوست داشتم ببینم در سیناپتیک آیا راهی وجود داره یا نه  ؟ عملا سیستمم کند شده.

آفلاین jafarzangeneh

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 08 مهر 1391، 06:13 ب‌ظ »
منظورتون همون سافتور منیجره دیگه ؟ والله فعلا من به این مشکل مبنلا شدم مثلاْ چندین مدل ترمینال یا مانیتور سیستم دارم  ولی به یکی بیشتر احتیاج ندارم می خوام اونهایی که نیاز ندارم را پاک کنم ولی پیام میده که مثلا دسکتاپ میت یا گنوم هم پاک خواهد شد بیشتر دوست داشتم ببینم در سیناپتیک آیا راهی وجود داره یا نه  ؟ عملا سیستمم کند شده.
اساتید عزیز یکی جواب منو بده ممنون