انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بانک فایل  (دفعات بازدید: 1349 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجید کریمی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
بانک فایل
« : 24 اردیبهشت 1387، 10:56 ب‌ظ »
سلام بچه ها
من یه مشکلی که داشتم این بود که تعداد خیلی زیادی فایلهای ریز و درشت و جور وا جور روی هارد سی دی دی وی دی و  شبکه خونگیمون و ...  داشتم  یه چیزی حدود ۱۰ ترا بایت (فیلم و موسیقی و عکس و ایزو  و دی ال ال و  هرچی که به فکرتون برسه)  و هر وقت که دنبال چیزی می خواستم بگردم اونوقت بود که وا ویلا میشد تا اینکه با نرم افزارCDBank Cataloguerr آشنا شدم که البته تحت ویندوز و کرک شده بود ولی واقعا منو نجات داد
کارش این بود که از همه چی لیست میگرفت و و قتی یه چیزی رو میخواستی تو سه سوت بهت می گفت که کجاست کاری که با جستجوی معمولی شاید یک روز طول میکشید اونم تو بهترین و ایده آل ترین شرایط و حتی خودتون میتو نستید به آیتم مورد نظر یه عالمه مشخصه نسبت بدید مثلا به یه عکس کلمه طبیعت و حیوان و گربه و ... و حتی بارکد و یک پیش نمایش با سایز بسیار کوچک از خود عکس که توسط خود همین نرم افزار به صورت اتوماتیک تولید میشد رو نسبت داد و اونقدر امکانات که الان فکرش رو هم نمی تونید بکنید .... جالبیش اینجا بود که دیتا بیسش یه سیستم فایل بود و اونقدر کوچیک و جمع و جور بود که خیلی راحت از این همه اطلاعات یه بانک ۴۰۰ MB یا ۵۰۰ MB یا یه کم بیشتر می ساخت و  از اون جالب تر جستجوی واقعا سریعش بود  ...   این نرم افزار واقعا معرکه بود شما میتونید از توی سری دی وی دی های LORD پیداش کنید البته یه ضعفی که داشت خیلی انحصاری بود یعنی شما به هیچ وجه نمی تونستید از بانکش سر در بیارید یا import و export واقعی داشته باشید
حالا میخوام بدونم کسی یه همچین چیزی رو تحت لینوکس سراغ داره یا نه
فکرمیکنم به درد هممون بخوره ... مثلا من بانکم رو share میکنم و بقیه هم همینطور اونوقت هر کسی فایل یا مجموعه فایلهایی رو می خواست مخصوصا اون فایلهای که بزرگن و دانلودشون اذیت میکنه میدونه از کی باید بگیره و .....
اگه بخوایم از مزایای یه همچین چیزی بگیم شاید همه اولویت شماره ۱ کاراشون رو بذارن رو ای مسءله
البته من در مورد نحوه سریع انتقال فایل از یه خونه به یه خونه دیگه یه فکرای تقریبا خوبی دارم  ولی نمی دونم که باید تو کدوم قسمت بگم یا اینکه اصلا بهتره یه تاپیک جدید ایجاد بکنم یا نه
البته تا اونجا که بشه دلم میخواد دست به دامن Wine و استفاده از برنامه های ویندوزی کرک شده نشم
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1387، 10:57 ب‌ظ توسط مجید کریمی »