انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد از تعویض لاگین اسکرین زبون سیستم هم عوض شد!!! (حل شد)  (دفعات بازدید: 1434 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

واس تنوع رو مینت ۱۳ lightdm رو نصب کردم. به راحتی نصب شد و بعد از ریستارت هم اومدش. منم باهاش لاگین کردم. اما چشمتون روز بد نبینه... این صفحه رو دیدم:

که اون پنجره محترم هم که مشخص بود چی داشت میگفت. مثه اینکه شناسایی کرده بود که بنده چینی هستم و زبون میزکار رو به چینی تغییر داده بود! البته من رو keep old names زدم و کار خیلی خراب نشد. ولی بعضی جاها چینی شده بودن. اینم نمونه:

منم که دیدم اوضاع اینجوری شده، لاگین اسکرین رو به همون mdm تغییر دادم و همه چیز درست شد! اما وقتی دوباره لاگین اسکرین رو بردم به lightdm دوباره همه چی بهم ریخت! کسی نظری نداره که این مشکل از کجا میتونه باشه؟!
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1391، 01:58 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با همون lightdm بیا بالا، بعد زبون رو دستی عوض کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

از کجا میتونم زبون رو عوض کنم؟  ;D

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169

از کجا میتونم زبون رو عوض کنم؟  ;D
رو تاریخ کلیک کن , تقویم که باز شد , Location , دکمه ی Edit click کن , Location انتخاب کن , شاید بدون سختی درست شه , اگر با Location اینطوری شده ,   اگه نشد , کاری که دانیال جون گفتند انجام بده
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تنظیمات سامانه -> پشتیبانی زبان
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
تنظیمات سامانه -> پشتیبانی زبان

۱ جان مادرت اسم انگلیسیشون رو بگو که آدم تا بیاد بفهمه اینا چین حسابی میره سر کار

۲ دقیقا از کجاش باید عوض کنم؟ ???

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
فکر میکنم میشه System Setting و بعد Language Support  دسکتاپ سینامون نمیدونم دقیقا از کجا میشه system setting رو بازکرد..تو اوبونتو دسکتاپ یونیتی،کافیه  روی چرخ دنده ی کوچیک بالای صفحه کلیک کنی تا ببینیش..

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
فکر میکنم میشه System Setting و بعد Language Support  دسکتاپ سینامون نمیدونم دقیقا از کجا میشه system setting رو بازکرد..تو اوبونتو دسکتاپ یونیتی،کافیه  روی چرخ دنده ی کوچیک بالای صفحه کلیک کنی تا ببینیش..

خب تا اونجا که مشکلی نیست! ولی وقتی language support رو باز کردم نفهمیدم چجوری باید بهاش زبون سیستم رو عوض کنم. :|

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به ترتیب از بالا به پایین زبون‌هایی که می‌خوای رشته‌ها به اون زبون نمایش داده بشن رو می‌ذاری. هر رشته‌ای تو زبون نخست وجود نداشت می‌ره رو زبون دوم و به همین ترتیب تا آخر. انگلیسی هم همیشه آخرین زبونه و چون همه‌ی رشته‌ها براش وجود دارن، هرچی که زیرش باشه نادیده گرفته می‌شه

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
به ترتیب از بالا به پایین زبون‌هایی که می‌خوای رشته‌ها به اون زبون نمایش داده بشن رو می‌ذاری. هر رشته‌ای تو زبون نخست وجود نداشت می‌ره رو زبون دوم و به همین ترتیب تا آخر. انگلیسی هم همیشه آخرین زبونه و چون همه‌ی رشته‌ها براش وجود دارن، هرچی که زیرش باشه نادیده گرفته می‌شه

ممنون رفقا. درست شد :)