انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب Ubuntu در VPS  (دفعات بازدید: 4145 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
نصب Ubuntu در VPS
« : 06 مهر 1391، 06:57 ب‌ظ »
باعرض سلام و خسته نباشید به همه شما دوستان

چند وقت نبودم. حالا دوباره اومدم برای پرسیدن سوال

من یک VPS گرفتم و میخواستم روش Ubuntu نصب کنم که متاسفانه در VPS Control Panel فقط CentOS, Fedora, Debian داره.

به سرور گفتم، گفت باید هزینه بدید یا خودتون فایل نصب Ubuntu را رو سرور اجراکنید و نصب کنید.

حالا می خواستم بدونم چطوری باید این کار رو بکنم؟

یه نگاه هم به https://help.ubuntu.com/community/Installation انداختم ولی روشهای نصب رو سرور زیاد هست. از کدم باید استفاده کنم؟

ممنون میشم اگه بگید چطوری میتونم نصب کنم.

باتشکر

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ : نصب Ubuntu در VPS
« پاسخ #1 : 06 مهر 1391، 07:19 ب‌ظ »
از کجا وی پی اس گرفتی؟ بستگی به پنل داره. معمولا امکان اینکه خودت یک ایزو بگیری و ماونت کنی و نصب کنی نیست. به این فکر کن که ایزو رو قراره کجا بریزی برای نصب؟ اگر جدی اوبونتو می خوای پیشنهاد می کنم از جایی وی پی اس بگیر که اوبونتو داشته باشن، اینها هم ادب می شن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 مهر 1391، 07:25 ب‌ظ »
جادی جان ممنون

اسم شرکت بماند، در مورد نصب باید چه کار کنم؟

از مجازی ساز OpenVZ استفاده میکنند.

راستی تو خوده سایت ubuntu در مورد نصب با SSH چند مورد گفته اینا چه جوریند؟

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 06 مهر 1391، 08:07 ب‌ظ »
خب من اگر به جات بودم و حتما اوبونتو می خواستم و جای دیگه هم نمی خواستم برم، دبیان رو می گفتم نصب کنن یا خودم می کردم اگر می شه و بعد از رو روش اس اس اچ می رفتم جلو. البته سعی کن مراحلش رو بفهمی و اجرا کنی . احتمالا فقط کپی پیست دستور موفق نخواهد بود بلکه باید درک کنی چیکار می کنی. اما کار بسیار بامزه ای است - قابل ذکره که منم تا حالا نکردم ولی به نظر منطقی می یاد انجامش و عملی.

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #4 : 06 مهر 1391، 08:11 ب‌ظ »
سلام

یا باید از این روش نصب کنی https://help.ubuntu.com/community/Installation/OverSSH
یا از این روش https://help.ubuntu.com/community/Installation/OverSSH-Light (نصب سبک)

هردو روش هم از طریق ssh است.

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 06 مهر 1391، 08:15 ب‌ظ »
دوستان فقط لینک ندین (: توی سوال دقیقا به همین لینک ها اشاره شده. سوال اینه که آیا این کار می کنه یا نه.

من الان دقیقتر خوندمش. این لینک ها اینجا کار نمی کنن. اینها نیازمند یک سیستم رسکیو هستن . یعنی یک سیستم کوچیک که کنار اون کامپیوتر اصلی قابل بوت شدن باشه (خیلی از سرورها چنین چیزی دارن به اسم Lights Out که حتی اگر سرویس اصلی کاملا خراب بشه، هنوز می شه بهش وصل شد - مثل ی کامپیوتر موازی روی همون مادر برد).

بر میگردیم به همون جواب اول من که اینکار شدنی نیست چون تو اصولا به یک کامپیوتر وصل نیستی. اگر اصرار داری اینجا بمونی دبیان نصب کن (: اگر می خوای بهشون گیر بدی (یا اگر واقعا راهی هست همه چیزی یاد بگیریم) بگو لینک بدن که چطوری می شه اوبونتو رو نصب کرد و اگر اصرار داری اوبونتو داشته باشی از اینجا برو (:

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 06 مهر 1391، 10:04 ب‌ظ »
ممنون دوستان

منم الان نشستم و یه مقدار OverSSH رو خوندم و فهمیدم باید فایل ISO رو به یه پارتیشن وصل کنم و اون پارتیشن رو به عنوان Bootable قرار بدم.

ولی اگه من این کار رو بکنم و موقعه نصب بخوام اون پارتشین رو به سرور اختصاص بدم ممکنه ایجاد مشکل کنه؟

اصلا راهی هست که بشه بدونه قرار دادن فایلها در سرور ubuntu نصب کرد؟

در مورد نصب دبیان مشکلی نیست. ولی من بیشتر با ubuntu کار کردم و با ubuntu راحت تر میتونم کار کنم.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #7 : 07 مهر 1391، 12:06 ق‌ظ »
روی openVZ بهتره همون ایزوهایی که پیشنهاد داده رو بنصبید
دبیان با اوبونتو هیچ فرقی نداره
برای نصب از راه دور هم KVM به گمانم میدن که بیشتر برای کارگزارهای اختصاصی هست نه مجازی .
اینکه خدمات دهنده گفته هزینه بده نشون میده خودش دسترسی نداره به ریشه ی سرور . یعنی کسی که بهتون وی پی اس فروخته 90٪ دلالی بیش نیست و خودش هیچ دسترسی نداره . بهتره از جایی بخرید که دست کم خود یارو دسترسی داره

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 مهر 1391، 02:15 ق‌ظ »
یعنی تو این دنیای علم و دانش روشها دیگه ای وجود نداره؟

من مشکلی با نصب دبیان ندارم.

فقط قصدم راه اندازی سرور مجازی خصوصی هست و چون از ubuntu خیلی بیشتر خوشم اومده می خوام نصبش کنم.

فقط دنبال راه حل بودم تا سرور رو عوض نکنم. چون الان خیلی وقته سرورم رو گرفتم و اگه بخوام سرور دیگه بگیرم باید هزینه مجدد کنم.

حداقل میخوام تمام روشهای ممکن در تمام شرایط را آزمایش کنم. چه درست و یا چه غلط

بالاخره هرچیزی از یکجا باید شروع بشه.

حالا اگه به دسترسی سرور و توزیعات آماده در سرور کاری نداشته باشیم من چطوری می تونم توزیع مورد نظر خودم رو نصب کنم؟

فرض بگیرید من برای خودم یه توزیع شخصی درست کردم و میخوام حالا رو سرور نصبش کنم. باید چه کار کنم؟
از کجا باید بفهمم کدوم روش برای نصب رو سرور کار میکنه؟

چون بالاخره روشهای اعلام شده برای نصب در خوده سایت ubuntu باید یکیش بتونه کاره من رو راه بندازه.
اگه نمیشه یک کلام بگین نمیشه.
اما اگه میشه چه آسون و چه سخت انواع روشها رو بگین.
بالاخره جامعه آزاد میگه : ز گهواره تا گور دانش بجوی  \\:D/

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #9 : 07 مهر 1391، 10:25 ق‌ظ »
چون بالاخره روشهای اعلام شده برای نصب در خوده سایت ubuntu باید یکیش بتونه کاره من رو راه بندازه.
اگه نمیشه یک کلام بگین نمیشه.

خب من که قبلا گفته بودم:

نقل‌قول
من الان دقیقتر خوندمش. این لینک ها اینجا کار نمی کنن. اینها نیازمند یک سیستم رسکیو هستن . یعنی یک سیستم کوچیک که کنار اون کامپیوتر اصلی قابل بوت شدن باشه (خیلی از سرورها چنین چیزی دارن به اسم Lights Out که حتی اگر سرویس اصلی کاملا خراب بشه، هنوز می شه بهش وصل شد - مثل ی کامپیوتر موازی روی همون مادر برد).

بر میگردیم به همون جواب اول من که اینکار شدنی نیست چون تو اصولا به یک کامپیوتر وصل نیستی.

البته بازم چون ما دسترسی نداریم و فقط از طریق سوال تو می تونیم بفهمیم شرایط چیه ممکنه شرایط واقعی ات رو ندونیم. فکر می کنم شاید جواب بالایی من رو نخوندی چون درست پشت اون یکی ارسال شد. اون KVM و اینها هم به درد تو نمی خوره چون اون مثل اینه که یک کیبورد و مونیتور به کامپیوترت وصل باشه و تو بتونی کنترلش کنی. اون فقط وقتی مفیده که یکی بره یک سی دی که می خوای رو بذاره تو درایو (:

اون روش ها هم که تو سایت ها هست مبتنی بر اینه که سیستم تو بتونه بدون سیستم عمال هم بوت بشه (خیلی کامپیوترهای جدی ، یک سیستم مستقل دارن که می تونه مثل یک کامپیوتر موازی روی همون سیستم بوت بشه که در مواقع بحران بتونی وصل بشی به کامپیوترت).  حالا که دنبال چیز یاد گرفتن هستی دبیان نصب کن (: تقریبا هیچ فرقی با اوبونتو نداره به جز اینکه قرص و محکم تره و آزادتر (:

آفلاین artificial_intelligence

• Full Member
  • *
  • ارسال: 141
  • دنیای لینوکس
« پاسخ #10 : 07 مهر 1391، 10:29 ق‌ظ »
یا باید به مجازی ساز openVz دسترسی داشته باشی یا مستقیما به سرور اصلی، که فکر نمیکنم امکان پذیر باشه.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 07 مهر 1391، 05:25 ب‌ظ »
جادی جان ممنون

حالا من از کجا میتونم بفهمم که سیستم موازی وجود دارد یا نه؟
اگه وجود داشت چطوری باید کاری که میخوام رو انجام بدم؟

--------------------------------------------------------------------------
artificial_intelligence می تونید یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟
منظورتون از دسترسی به مجازی ساز OpenVZ چیه؟
اگه منظورتون VPS Control Panel است که بله دسترسی دارم. ولی در لیست توزیعات Ubuntu وجود ندارد.

در مورد سرور اصلی هم خیر دسترسی ندارم.

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
« پاسخ #12 : 07 مهر 1391، 06:18 ب‌ظ »
از کجا وی پی اس گرفتی؟ بستگی به پنل داره. معمولا امکان اینکه خودت یک ایزو بگیری و ماونت کنی و نصب کنی نیست. به این فکر کن که ایزو رو قراره کجا بریزی برای نصب؟ اگر جدی اوبونتو می خوای پیشنهاد می کنم از جایی وی پی اس بگیر که اوبونتو داشته باشن، اینها هم ادب می شن (:

مناسفانه اکثرا دبیان بیس اراعه نمیدن . از همه بدتر وقتی بهشون میگی برام دبیان نصب کن دبیان با پوسته گرافیکی نصب میکنن . از همون اول باید سیر تا پیاز رو توضیح بدین . باز از همه این ها بدتر اینه که اگر بگین دبیان میخام و بهتون دادن میبینین که دبیان 5 هستش وقتی بهشون میگی میگن خوب اپگرید کن . تو کل سرویس دهنده هایی که من تا الان باهاشون سروکله زدم فقط 1 کیشون سواد داشت بقیه همه اویزون ساپورت دیتاسنتر بودن.
مثل این سرویس دهنده هایه cpanel که 3 ماه تابستون میاد یک سرور میگیره یک سیپنل نصب میکنه پولی میزنه به جیب بعد هم یک دفعه اول مهر تمام سرویس هارو قطع میکنه میگه هرکی میخاد بیاد پولشو بگیره.
----------------------------------------------------------------------
برایه اون کار که بهتون گفتن باید ایمیج رو خودتون بار گذاری کنین تا جایی که من میدونم باید یک دست رسی کنسول برایه نصب ازشون  بگیرین بعد کاراشو انجام بدین.

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #13 : 07 مهر 1391، 06:46 ب‌ظ »
جادی جان ممنون

حالا من از کجا میتونم بفهمم که سیستم موازی وجود دارد یا نه؟
اگه وجود داشت چطوری باید کاری که میخوام رو انجام بدم؟

چون مستقیم خطاب کردی جواب دادم (: وگرنه به نظرم گفتنی ها در این مورد حتی تکراری هم شده دیگه تو این پست. باید ازشون بپرسی که جوابشون نه است (: iLO مال کامپیوترهای فیزیکی است. کنترل OpenVZ هم با خودشون است یا با شرکتی که اینها ازش ساپورت رو خریدن.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 07 مهر 1391، 07:18 ب‌ظ »
خوب با این حساب باید سرور عوض کنم که می افته برای 5 ماه دیگه ( سرور قوی قیمت کم و امکانات ضعیف برای 6 ماه )

حالا با این حساب اگه من بخوام برم و یه سرور جدید بگیرم، باید به چه نکاتی توجه کنم؟
اگر هم خودتون سرور مناسب میشناسید لطفا معرفی نمایید.

باتشکر