انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: getdeb-ir :: مرجع کامل نرم افزارهای اوپن سورس برای فارسی زبانان  (دفعات بازدید: 8660 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
با توجه به شناختی که من از روشای عزیز دارم کاملا مطمئنم ایشون هم حتما به این نکته توجه می کنن .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اون زمانی که سایت رو ما راه اندازی کردیم من چندان آشنایی با gnu download نداشتم و به همین خاطر این عنوان رو برای سایت انتخاب کردم . وقتی هم که سایت gnu download رو دیدم فورا عنوان سایت رو به : مرجع کامل نرم افزارهای اوپن سورس برای فارسی زبانان , تغییر دادم . وگرنه من خودم در این جور موارد خیلی حساس تر هستم برای اینکه این جور الغاب رو بی مورد برای این سایت استفاده نکنم . در مورد عنوان این تاپیک هم باید از دوستان عذر خواهی کنم که من فراموش کردم عنوان آنرا تغییر دهم .

امیدوارم دوستان GNU download هم جسارت من رو نادیده بگیرند .  ;) و خواهشا این سوء تفاهمات رو تبدیل به جنگ نکنید .
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
اون زمانی که سایت رو ما راه اندازی کردیم من چندان آشنایی با gnu download نداشتم و به همین خاطر این عنوان رو برای سایت انتخاب کردم . وقتی هم که سایت gnu download رو دیدم فورا عنوان سایت رو به : مرجع کامل نرم افزارهای اوپن سورس برای فارسی زبانان , تغییر دادم . وگرنه من خودم در این جور موارد خیلی حساس تر هستم برای اینکه این جور الغاب رو بی مورد برای این سایت استفاده نکنم . در مورد عنوان این تاپیک هم باید از دوستان عذر خواهی کنم که من فراموش کردم عنوان آنرا تغییر دهم .

امیدوارم دوستان GNU download هم جسارت من رو نادیده بگیرند .  ;) و خواهشا این سوء تفاهمات رو تبدیل به جنگ نکنید .
سلام
ممنون از ویرایش عنوان تاپیک و تایتل سایت

ولی، بنر سایت را هم یک دستی بکشید که اونجا هم هستش :)

موفق باشید

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
یک سوال، شما واقعا با سایت گنو دانلود آشنایی نداشتید؟ یعنی نمی دانستید این سایت وجود دارد؟
(البته اگر آشنایی هم نداشتید تقصیر شما نیست، فقط یک سوال است)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
یک سوال، شما واقعا با سایت گنو دانلود آشنایی نداشتید؟ یعنی نمی دانستید این سایت وجود دارد؟

متاسفانه به دلیل تبلیغات کمی که برای سایت GNU Download شده بود من آشنایی با آن نداشتم ! تا اینکه ۲ ۳ روز بعد از راه اندازی سایت مهرداد مومنی ( Mtux ) این نکته را به من متذکر شد و من هم به خاطر حساسیتی که رو این گونه موارد داشتم فورا عنوان سایت رو عوض کردم .

در مورد header سایت هم باید بگم که تغییراتی در سایت طی چند روز آینده اعمال خواهد شد و یکی از آن تغییرات تغییر هدر سایت است . مطمئنا بدون اینکه شما می گفتید من این نکته رو مد نظر داشتم . ولی با این حال ممنون از تذکر به جای شما

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی

متاسفانه به دلیل تبلیغات کمی که برای سایت GNU Download شده بود من آشنایی با آن نداشتم ! تا اینکه ۲ ۳ روز بعد از راه اندازی سایت مهرداد مومنی ( Mtux ) این نکته را به من متذکر شد و من هم به خاطر حساسیتی که رو این گونه موارد داشتم فورا عنوان سایت رو عوض کردم .

در مورد header سایت هم باید بگم که تغییراتی در سایت طی چند روز آینده اعمال خواهد شد و یکی از آن تغییرات تغییر هدر سایت است . مطمئنا بدون اینکه شما می گفتید من این نکته رو مد نظر داشتم . ولی با این حال ممنون از تذکر به جای شما

عجب !!!

دوستان، اگه من به چشمای خودم هم اطمینان ندارم پس تقصیر خودم نیست !!!

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4509.msg32562#msg32562

نوشته: b.tavakkoli در 20 ارديبهشت  1387,ساعت  16:14:46
به نظر من اگر شما انرژیتان را روی این متمرکز کنید که مثلاً سایتی مثل gnudownload.org که مخصوص دانلود نرم افزارهای آزاد است رشد کند خیلی بهتر از آن است که کاری کنید که روز به روز بر محبوبیت سایتی که در زمینه ی نرم افزارهای کرک شده فعالیت می کند افزوده شود.

اینو هستم ! ۱۰۰ درصد قبول دارم

من ماندم که شما چه جوری آشنایی نداشتید د رحالی که حداقل یک هفته قبل از ثبت دامین getdetb.ir با سایت گنودانلود صد در صد موافق بودید؟

امیدوارم که این تاپیک بیشتر از این کشدار نشود، دیگر نیازی به جواب نمی بینم

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free
حرف شما کاملا متین !

و این رو بذارید به حساب فراموش کاری من  :) ولی مطمئنا اگر من قصد و منظوری از انتخاب این اسم داشتم هیچ وقت اون رو عوض نمی کردم .

خواهشا این تاپیک رو بیش از این کشش ندیم . هدف همه ما فقط و فقط بسط و گسترش نرم افزارهای اوپن سورس و لینوکس هست و نه چیز دیگه !

این اشتباه رو که به عمد از طرف من صورت نگرفته رو به بزرگواری خود ببخشید ...

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
حرف شما کاملا متین !

و این رو بذارید به حساب فراموش کاری من  :) ولی مطمئنا اگر من قصد و منظوری از انتخاب این اسم داشتم هیچ وقت اون رو عوض نمی کردم .

خواهشا این تاپیک رو بیش از این کشش ندیم . هدف همه ما فقط و فقط بسط و گسترش نرم افزارهای اوپن سورس و لینوکس هست و نه چیز دیگه !

این اشتباه رو که به عمد از طرف من صورت نگرفته رو به بزرگواری خود ببخشید ...

اولا، طبق گفته خودتان و نظر همه دوستان، هدف همه ما فقط و فقط بسط و گسترش نرم افزارهای اوپن سورس و لینوکس هست و نه چیز دیگه !
دوما، بنده کی هستم که بخواهم شما را ببخشم :(

آخراً، در راه گسترش استفاده از نرم افزارهای آزاد موفق باشید و در این راه هر کمکی از دست بنده برای getdeb.ir بر بیاید دریغ نمی کنم.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
بهنام نمی فهمم دلیل این حرفهات رو ؟
باز کسی نونت رو آجر کرده که از زمین و زمان شاکی شدی و اومدی داری اینجا این حرف ها رو می زنی ؟

بهنام بس کن این حرف ها رو
یه اشتباهی بوده که تموم شده و رفته

وظیفه ی من و تو یک بار گوشزد کردنه اشتباهاته به یه نفر که اومده و داره واسه دلش کار می کنه
نه زخم زبون زدن و دلسرد کردنه آدم ها...

فکر می کنم من و تو هم بهتره دیگه OFF TOPIC  نزنیم و بگذاریم این تاپیک به مسیر اصلی که منحرفش کردید ادامه بده
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
badjoker عزیز همه چی تمام شده بود اما این چه برخوردی که شما انجام دادین بین دو نفر ی موضوعی بود که به عزر خواهی و خوبی و خوشی حل شده بود. هر چقدر که با آقا بهنام (b.tavakkoli) راحتین درست نیست که جلوی من این‌طور بگید که تنش زایی بشه!!!!

من رو ببخشید!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
وای که من توی این تاپیک چه قدر رک شدم :) یاد badjoker افتادم که همش تا حرف می زنه یکی را ویران می کنه  ;D

مثل این که لحن من بد جوری بوده، بابت این مسئله عذرخواهی می کنم.

من فقط می خواستم یک مورد ویرایش شود و بس ! جاش هم اینجا نبوده، ایمیل را برای همین موارد ساختند.

اگر جاری شدن این تاپیک باعث تیرگی و کدورت روابط شده من عذر می خواهم، به دلیل این که این جور چیزا حداقل توی جامعه نرم افزار آزاد نباید باشد :)

مهم هم فقط یک چیزه: گسترش فرهنگ استفاده از نرم افزار آزاد. از همان اول هم قصد جنگ نداشتم، ولی توی این جور مواقع رک بودن مثل جنگ داشتن می شود :)

آقای شفیعی هم به امید خدا بتوانند قدم های بسیار سازنده ای توسط سایت زیبای getdeb.ir بردارند.

کوچک همه، توکلی

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
احسنت به همه شما
اینقدر کنار هم ، دست به دست هم تلاش می کنیم که تو دنیای اپن سورس یه حرفی برا گفتن داشته باشیم . این همه مغر متفکر این همه فکر بکر این همه بچه های با استعداد تو هر زمینه ای که بگین .
کافیه اگه تیم هم نیستیم و د کنار هم نیستیم برای یک هدف مشترک بجنگیم
دیگه وقتش رسیده جهان سومی نباشیم !
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • Be Free

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
سلام
خیلی کار جالب و در کل باحالیه
با اجازتون من معرفی از این سایت در وبم داشتم ، اینو گفتم تا به امید پرودگار کسی از دستم ناراحت نشه بعدا
هر چی نوشتم از بی سوادی خودم بوده
یا علی!
from freedom came elegance