انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا بانوها! در گروه های لینوکسی نادرند؟ (بحث جامعه شناختی)  (دفعات بازدید: 3885 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
این تاپیک رو اتفاقی دیدم و چون بحثش انخراف زیاد داشت و به سرانجام نرسیده بود و موضوع از نظر جامعه شناسی ایران ارزش بحث داره برام سوال پیش اومد که چرا با وجود اینکه لاگ ها و محیط های لینوکسی (مثلا همین انجمن) عملا نشون دادن که محیط های پاکی (برای حضور دخترها) هستند، اما یا دخترها را نمی بینیمشان و اگر هستند چرا با دانستن اینکه در یک محیط سالم هستند برای ابراز جنسیت خود پنهان کاری میکنند؟ اگر موضوع تاریخی را میخواید وسط بکشید پس چرا در فیسبوک این پنهان کاری دیده نمیشه! و ممکنه بگید که کلا لینوکس کار دختر کم داریم، ولی چرا؟ (دقت کنید که کاربر دختر ویندوز زیاد داریم پس بحث این نیست که دخترها کمتر توی حوزه های تخصصی وارد میشن! چون سراغ ویندوز رفتن ولی چرا سراغ لینوکس نیامدن و امروز سطح سادگی کار با توزیعی مثل اوبونتو مثل ویندوزهای رایجه)

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اول اینکه سراغ ویندوز رفتن تخصص نیست.

دوم اینکه اصلا یه دختر چجوری باید با لینوکس آشنا بشه.(این رو یکی از دخترا باید پاسخ بده)

سوم اینکه به ما نگاه نکن راحت همه چیزمونو می گیم و می نویسیم. کلا دخترا یه حیای درونی دارن (از خودشون شنیدم) که ما نداریم یا بهتر بگم اصلا نیاز نیست داشته باشیم.

چهارم اینکه پاک بودن محیط انجمن برای من و تو اثبات شده ولی برای کسی که تازه وارد این جامعه میشه چی؟

لطفا بحث رو منحرف نکنید و نتیجه گیری کنید. برای من هم مهمه علت رو بدونم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
این موضوع تنها در مورد گنو-لینوکس نیست و خیلی هم ربطی به محیط پاک یا غیر پاک نداره. کلا فعالیت خانوم‌ها توی زمینه علوم کامپیوتر فوق‌العاده کمتره و این موضوع رو به وضوح میشه مثلا توی محیط دانشگاهی دید. البته ایران کمی استثنا هست، چون عموما کنکور رشته شما رو مشخص می‌کنه نه علاقه فردی، یا اینکه همه اولین قدم پیشرفت رو دانشگاه رفتن میدونن، ... برای مثال، تعداد خانوم‌ها توی بخش کامپیوتر انجمن ماکس پلانک آلمان زیر ۲۰ درصد هستش. حتی در مورد ویندوز هم درصدشون به همون نسبت کمتره و کمی بحث تخصصی‌تر میشه (مثلا ویندوز سرور) دیگه نمی‌بینیشون.

آفلاین samn

• Full Member
  • *
کلا فعالیت خانوم‌ها توی زمینه علوم کامپیوتر فوق‌العاده کمتره و این موضوع رو به وضوح میشه مثلا توی محیط دانشگاهی دید.
گفتم که در این مورد نمیخوایم بحث کنیم (چون یک تاپیک جدا داره که لینک هم دادم.) میخوام بدونم (حالا که دلیلت اینه که این موضوع ربطی به پاکی و حیا و... نداره و مسئله تعداد درمیونه) چرا اون درصد کمی که اومدن سراغ کامپیوتر و درصد کمتریش سراغ لینوکس، هیچ ابرازی توی محیطهای لینوکسی ندارن؟ و اگر لینوکس کار نداریم، چرا؟ (اوبونتو اونقدرها هم سخت نیست! که دخترا به این دلیل نیان سراغ لینوکس، پس چرا نمیان؟)
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1391، 12:14 ق‌ظ توسط saman.kr »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
مهم اینه که چه جوری باید با لینوکس آشنا شد.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
اصلا هدف از این تاپیک چیه؟ اگر صرفا می‌خواید ببینید چرا کمتر هستند و به قول خودتون جامعه شناسی بکنید، که فکر می‌کنم باید از خودشون بپرسید. و همونطور که خودتون فرمودید، در این انجمن تعدادشون کمه. مثل بقیه‌ی محیط‌های کامپیوتری. پس به نتیجه‌ای نمیرسیم. کی می‌خواد جواب بده؟
اما اگر دنبال این هستید که یه کاری بکنید جذب لینوکس بشن، که باز هم باید دید چه هدفی دارید. خب چه هدفی دارید؟ ;D
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هم‌چین کم هم نیستن، ما زیاد می‌بینیم. شما احتمالا کم‌تر می‌بیننشون
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
شاید تو این فروم زیاد به چشم نیایند ولی این دلیل بر این نیست که خانم ها سراغ لینوکس نمی رند.
من تو محل کارم ۹۹ درصد سرورها لینوکس هستن و تعداد خانم هایی که اونها رو کنترل می کنند کم نیستند.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
همیشه در همه جای دنیا زن ها به طور متوسط سطح فنی پایینتری از مردها دارن. یک نکته خوب کشور ما اینه که به خاطر تلاش خیلی جدی زن ها یرای اثباتشون و پیشرفت و استقلال و غیره، به جرات می شه گفت یکی از کشورهایی هستیم با بالاترین سطح حضور زنان در کارهای فنی و تخصصی. منم کل همکار خانم دارم که با لینوکس و سیستم های مبتنی بر یونیکس کار می کنن ولی خب بدون شک در جامعه تعدادشون خیلی کمتره.

دلایل بسیار متنوع داره که بیشترش تاریخی است. نه ربطی به «ذات» داره نه با اینکه «دخترها کلا اینطوری هستن». یک بخشی اش به من و شما بر میگرده که محیط رو براشون راحت کنیم و مزاحم جنسی نباشیم و یک بخشی اش به بحث های تاریخی.

اگر علاقمندی می تونی چرخی توی بخش زنان توزیع های مشهور بزنی. این سوال / مساله برای همه گروه ها مطرحه و خیلی از توزیع های بزرگ بخش هایی ویژه پیشبرد حضور زنان توی خودشون دارن.

دبیان : http://women.debian.org/home/
اوبونتو: http://wiki.ubuntu-women.org/
فدورا: http://fedoraproject.org/wiki/Women
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
در مورد محیط راحت، منظورم محیط مستقل از جنسیته. مثلا همینجا جلوی اسم «بانوها» علامت تعجب گذاشتی یا تاکید کردی که اینجا محیط پاکی است پس چرا دخترها نمی یان توش (: وقتی دخترها می یان که ۱) با مشکل تاریخی غیرفنی تر بودن خانم ها مبارزه بشه و بهشون اجازه پیشرفت فنی بدیم ۲) از محیطها جنسیت زدایی بشه و همونطور که تو «پسر» بودنت در اینجا بودنت مطرح نیست و کسی نمی گه «اوه یک پسر!» وقتی هم دختری باشه جنسیتش اصولا مهم نباشه و بتونه به عنوان یک آدم / لینوکس کار / تازه وارد و ... بیاد تو نه به عنوان یک دختر.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
۲) از محیطها جنسیت زدایی بشه و همونطور که تو «پسر» بودنت در اینجا بودنت مطرح نیست و کسی نمی گه «اوه یک پسر!» وقتی هم دختری باشه جنسیتش اصولا مهم نباشه و بتونه به عنوان یک آدم / لینوکس کار / تازه وارد و ... بیاد تو نه به عنوان یک دختر.
با این قسمت دومت به شدت موافقم.  :)

آفلاین samn

• Full Member
  • *
مثلا همینجا جلوی اسم «بانوها» علامت تعجب گذاشتی
علامت تعجب رو ویژه خود کلمه بانو گذاشتم چون عرفی نیست بگیم: بانو

وقتی دخترها می یان که ۱) با مشکل تاریخی غیرفنی تر بودن خانم ها مبارزه بشه و بهشون اجازه پیشرفت فنی بدیم
پس چطور میگی:‌همیشه در همه جای دنیا زن ها به طور متوسط سطح فنی پایینتری از مردها دارن (از نظر آماری گفتی یا ذاتی؟)

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
بهتون پیشنهاد میکنم مجله حلقه کامل ترجمه شده ۶۵ رو بخونید مخصوصا اون قسمتی که خانم یه نفر بهاوبونتو علاقه مند میشه و شوهرش بهش یاد میده که کارهاشو با اوبونتو انجام بده .
البته من تا حالا توی این حوزه کار نکردم ولی حتما بعد از خرداد به جمع  ۶ نفره ی مردونه ی اوبونتویی شهرک چندتا بانو    هم اضافه میکنم ولی فعلا مخلوط نمیکنیم و میذاریم داخل یخچال تا قوام بیاد بعد کیک اوبونتویی رو تزئین میکنیم و (خدایا دارم چی میگم؟؟!!!؟

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
کلا فعالیت خانوم‌ها توی زمینه علوم کامپیوتر فوق‌العاده کمتره
قبلا توی دوران کارشناسی، اگه توی کلاس دانشگاه 20 تا دختر شوت وجود داشت که اصلا نمیفهمیدن حلقه ی for چه جوری کار میکنه، دقیقا 20 تا هم پسر شوت پیدا میشد که نمیفهمیدن کجا باید سمی کالن بذارن و کجا باید براکت یا پرانتز بزارن.
به همون اندازه که دختر شوت وجود داره پسر شوت هم وجود داره، این و توی کلاسهای دانشگاه فهمیدم.

من حتی پسری رو دیدم که وقتی با windows media player یه آهنگ گوش میکرد، به جای این که replay رو فعال کنه، هر دفعه آهنگ تموم میشد از اون سر اتاق میومد پای کامپیوتر و دوباره play رو میزد.

ولی الان توی کلاسهای ارشد 12 تا دختر وجود داره و فقط 2 تا پسر. در حالی که پسرا ساکت نشستن و دارن استاد رو نگاه میکنن، دخترها خیلی حضور پررنگی دارن و تغریبا درباره همه چیز مطالعه دارن.

اول اینکه سراغ ویندوز رفتن تخصص نیست.
آره بابا، بحث های فوق پیشرفته ی KDE و XFCE خیلی تخصصی تر از موضوعات پیش پا افتاده ای هستش که مجتمع فنی تهران داره تدریس میکنه.
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1391، 10:54 ب‌ظ توسط masoudk »
contact masoudk1990@yahoo.com