انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو روی پارتیشن های آماده{حل شد)  (دفعات بازدید: 2039 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
نصب اوبونتو روی پارتیشن های آماده{حل شد)
« : 27 اردیبهشت 1387، 10:51 ق‌ظ »
سلام
من سيستمم خراب شد و مجبور شدم دوباره پارتيشن بندي کنم .دوباره اوبونتو رو با استفاده از همون راهنماي اوبونتو بلاگ)ubuntu blog.ir(نصب کردم.اما وسط کار توي scaning the mirrorبود که مجبور شدم قطعش کنم.دوباره رفتم نصبش کنم ديدم پارتيشن swap وext3 و درست کرده.حالا اومدم mount point رو روي / گذاشتم بعد forward که زدم اين پيغام رو ميده:

The file system on /dev/sda9 assigned to / has not been marked for formatting.
 File systems used by the system (/, /boot, /usr, /var) must be reformatted for use by this installer.
 Other file systems (/home, /media/*, /usr/local, etc.) may be used without reformatting.
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1387، 04:32 ب‌ظ توسط GreenMan313 »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: نصب اوبونتو روی پارتیشن های آماده
« پاسخ #1 : 27 اردیبهشت 1387، 11:02 ق‌ظ »
سلام
من سيستمم خراب شد و مجبور شدم دوباره پارتيشن بندي کنم .دوباره اوبونتو رو با استفاده از همون راهنماي اوبونتو بلاگ)ubuntu blog.ir(نصب کردم.اما وسط کار توي scaning the mirrorبود که مجبور شدم قطعش کنم.دوباره رفتم نصبش کنم ديدم پارتيشن swap وext3 و درست کرده.حالا اومدم mount point رو روي / گذاشتم بعد forward که زدم اين پيغام رو ميده:

File systems used by the system (/, /boot, /usr, /var) must be reformatted for use by this installer.
 Other file systems (/home, /media/*, /usr/local, etc.) may be used without reformatting.

اون پارتیشنی که به عنوان root معرفی کردی ( / ) باید مجددا فرمت بشه. برای اینکار در مرحله پارتیشن بندی باید اون پارتیشن رو برای فرمت مجدد انتخاب کنی. یک گزینه برای همین کار وجود داره که با انتخاب اون پارتیشن رو فرمت می کنه!

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #2 : 27 اردیبهشت 1387، 12:27 ب‌ظ »
بله همچین گزینه ای داره اما چون پارتیشن بندی وارد نیستم ریسک نکردم.اونو که تیکش رو زدم forward بزنم؟swap رو نمیخواد کاری کنم؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #3 : 27 اردیبهشت 1387، 07:14 ب‌ظ »
سلام

گرین جان از همون روش اول که استفاده میکنی اگه اینترنت خودتو قطع کنی مثلا کابل شبکه رو از کارت شبکه جدا کنی مشکل حل میشه  ;)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #4 : 29 اردیبهشت 1387، 04:31 ب‌ظ »
بله درسته همین کارو هم کردم.الان هم از اوبونتو اومدم اینجا.مشکلم swap بود که نصب کردم و دیگه مشکلی پیش نیومد.دست شما و  Hosein-Mec جان درد نکنه.
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من