انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر کردن xorg.conf بعد از هر بار restart (اوبونتو ۸.۰۴)  (دفعات بازدید: 3212 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
من از اوبونتو 7.10 داشتم و کارت گرافیکم رو که nvidia GeForce 6200 بود با بسته nvidia-glx-new نصب کرده بودم.
الان سیستمم رو به 8.04 آپگرید کردم اما کرنل همون کرنل 2.6.22.14 (کرنل gutsy) هست.
بعد از آپگرید و ریستارت سیستم، پیغامی اومد که باید در حالت 'low geraphics mode' وارد بشم و بعد محیط گزافیکی با رزولوشن 800*600 بالا اومد. xorg.conf رو با یکی از backupهای قبلی برگردوندم و gdm رو ریستارت کردم.
همه تنظیمات درست شد فقط تنها مشکل این بود که کارت گرافیکی رو می‌شناخت اما وقتی فعالش می‌کردم (از Restricted Drivers manager گنوم) پیغام می‌داد که باید سیستم ریستارت بشه و بعد از ریستارت کردن دوباره xorg.conf رو تغییر می‌داد.

می‌شه کاری کرد که محتوای xorg.conf بدون تغییر بمونه؟

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
سلام
البته من هم این مشکل رو داشتم منتها کارت من ATI هست و من با کمک Envy درایور نصب شده رو Uninstall کردم و همه چیز به حالت قبل برگشت و درست شد من این روش رو برای شما که nvidia GeForce 6200 داری پیشنهاد نمی کنم صرفا تجربه خودم رو گفتنم. اینکه کرنل سیستم هنوز 2.6.22.14 است طبیعی نیست اگر Upgrade کرده اید قاعدتا باید 2.6.24.16 باشه. این موضوع رو چک کنید.  ::)
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
با دستور زیر ورژن کرنل رو چک کنید:
uname -r

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
ورژن کرنل 2.6.22.14 هست.
مشکل به‌روز نشدن کرنل رو تو بخش به‌روزآوری مطرح کردم.
ممکنه عوض شدن xorg.conf به این قضیه مربوط باشه؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
امتحان کردین که اگه کارت رو از restricted Driver فعال نکنید، باز تغییرات به صورت قبل برمی‌گردن یا نه ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
به جز restricted drivers manager از چه راهی می‌تونم فعالش کنم؟