0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
wireshark اینی که میخواین رو با کلی امکانات دیگه مربوط به مانیتورینگ داره!یه چیز کاملیه!
نقلقول از: Matrix.1372 در 14 مهر 1391، 10:26 بظwireshark اینی که میخواین رو با کلی امکانات دیگه مربوط به مانیتورینگ داره!یه چیز کاملیه! این برنامه رو نصب کردم. انگار کار خاصی رو باید روش انجام بدی که سرعت رو نشون بده.وقتی برنامه رو باز میکنم چیز خاصی نشون نمیده. باید چیکارش کنم؟
vnstat تو سافت ور سنتر نیست . برنامه دیگه ای وجود نداره؟
نقلقول از: سامان . در 14 مهر 1391، 09:54 بظvnstat تو سافت ور سنتر نیست . برنامه دیگه ای وجود نداره؟تو سافتور سنتر هست ...من الان نصب کردم ,تحت ترمیناله نتونستم ازش سر در بیارم..
نقلقول از: hamed.asl در 21 مهر 1391، 10:22 بظنقلقول از: سامان . در 14 مهر 1391، 09:54 بظvnstat تو سافت ور سنتر نیست . برنامه دیگه ای وجود نداره؟تو سافتور سنتر هست ...من الان نصب کردم ,تحت ترمیناله نتونستم ازش سر در بیارم..تو ترمینال بزنیدvnstat ترافیک اون روزتون رو نشون میده. ولی ترافیک لحظه ای رو نشون نمیده (چیزی که من دنبالشم).اگه میتونی برنامه نصب کنی یه فایل هست که ترافیک رو بصورت گرافیکی نشون میده. اگه خواستی بگو ادرس بدماگه اون یکی رو نصب میکردی چی میگفتی
ولی ترافیک لحظه ای رو نشون نمیده (چیزی که من دنبالشم).
-l
vnstat -l
-l, --live show transfer rate in real time
فقط پیچیده نباشه چون نمیخام کار خاصی کنم همون ترافیک رو امار بده کافیه..
secret@fedora:~$ vnstat --help vnStat 1.11 by Teemu Toivola <tst at iki dot fi> -q, --query query database -h, --hours show hours -d, --days show days -m, --months show months -w, --weeks show weeks -t, --top10 show top10 -s, --short use short output -u, --update update database -i, --iface select interface (default: eth0) -?, --help short help -v, --version show version -tr, --traffic calculate traffic -ru, --rateunit swap configured rate unit -l, --live show transfer rate in real timeSee also "--longhelp" for complete options list and "man vnstat".
-h, --hours show hours
-h, --hours show hours -d, --days show days -m, --months show months -w, --weeks show weeks -t, --top10 show top10
نقلقول از: سامان . در 21 مهر 1391، 10:48 بظنقلقول از: hamed.asl در 21 مهر 1391، 10:22 بظنقلقول از: سامان . در 14 مهر 1391، 09:54 بظvnstat تو سافت ور سنتر نیست . برنامه دیگه ای وجود نداره؟تو سافتور سنتر هست ...من الان نصب کردم ,تحت ترمیناله نتونستم ازش سر در بیارم..تو ترمینال بزنیدvnstat ترافیک اون روزتون رو نشون میده. ولی ترافیک لحظه ای رو نشون نمیده (چیزی که من دنبالشم).اگه میتونی برنامه نصب کنی یه فایل هست که ترافیک رو بصورت گرافیکی نشون میده. اگه خواستی بگو ادرس بدماگه اون یکی رو نصب میکردی چی میگفتی نیکی و پرسش؟ بده لینکو یه تستی بکنم چرا ک نه...فقط پیچیده نباشه چون نمیخام کار خاصی کنم همون ترافیک رو امار بده کافیه..
http://www.sqweek.com/sqweek/index.php?p=1
نمیشه برنامه تاسک منیجر ابونتو (نمیدونم اسمش چیه) رو دانلود کرد؟مثل برنامه pcmanfm و میز کار ها که روی هرتوزیعی میشه دانلود کرد
نقلقول از: hamed.asl در 21 مهر 1391، 10:51 بظنقلقول از: سامان . در 21 مهر 1391، 10:48 بظنقلقول از: hamed.asl در 21 مهر 1391، 10:22 بظنقلقول از: سامان . در 14 مهر 1391، 09:54 بظvnstat تو سافت ور سنتر نیست . برنامه دیگه ای وجود نداره؟تو سافتور سنتر هست ...من الان نصب کردم ,تحت ترمیناله نتونستم ازش سر در بیارم..تو ترمینال بزنیدvnstat ترافیک اون روزتون رو نشون میده. ولی ترافیک لحظه ای رو نشون نمیده (چیزی که من دنبالشم).اگه میتونی برنامه نصب کنی یه فایل هست که ترافیک رو بصورت گرافیکی نشون میده. اگه خواستی بگو ادرس بدماگه اون یکی رو نصب میکردی چی میگفتی نیکی و پرسش؟ بده لینکو یه تستی بکنم چرا ک نه...فقط پیچیده نباشه چون نمیخام کار خاصی کنم همون ترافیک رو امار بده کافیه..بفرمایید این لینککد: [انتخاب]http://www.sqweek.com/sqweek/index.php?p=1ولی خودم نصب نکردم چون نصب برنامه(با روش تاربال و deb) یه سری دنگ و فنگ هایی داره که هنوز فرصت نکردم برم سراغش