انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال اوبونتو به اینترنت  (دفعات بازدید: 1909 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین geysar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
اتصال اوبونتو به اینترنت
« : 15 مهر 1391، 08:26 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
من میخوام وارد دنیای متن باز بشم بنابراین میخوام که اوبونتو را یاد بگیرم و بعد هم به صورت جدی دنبال کنم
بنابراین چون که خیلی مبتدی هستم یک اوبونتو را در wmvareنصب کردم حالا میخوام از طریق natاز طریق سیستم میزبان به  سیستم مهمان (اوبونتو )اینترنت بدم ولی تا به حال موفق نشدم
اگه امکانش هست برای یه مبتدی راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1391، 06:10 ب‌ظ توسط geysar »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ : اتصال ابونتو به اینترنت
« پاسخ #1 : 15 مهر 1391، 09:31 ب‌ظ »
راحت ترین راه این هست که کارت شبکه سیستم مجازی  رو به نوع nat تغییر بدین . این جوری اینترنت سیستم اصلی به مجازی هم انتقال پیدا میکنه .

آفلاین geysar

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 مهر 1391، 06:37 ق‌ظ »
اگه درست فهمیده باشم شما تنظیمات wmvareرا  میگید که به natتغییر بدم ؟
همین کاررا انجام میدم ولی اینترنت به سیستم مجازی نمیرسه ایا تنظیمات دیگری هم داره ؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #3 : 16 مهر 1391، 10:13 ق‌ظ »
اگه درست فهمیده باشم شما تنظیمات wmvareرا  میگید که به natتغییر بدم ؟
همین کاررا انجام میدم ولی اینترنت به سیستم مجازی نمیرسه ایا تنظیمات دیگری هم داره ؟
روی آداپتور شبکه هم قرار بدید، اکثرا جواب میده.
ضمنا اوبونتو صحیح هستش!   ;)

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #4 : 16 مهر 1391، 12:30 ب‌ظ »
وقتی رو nat میزارین این 2 تا رو پینگ کنین ببینین جواب چی میاد شاید مشکل dns باشه :
ping 4.2.2.4
ping google.com
اگر اولی جواب داد ولی 2ومی جواب نداد مشکل dns هست

آفلاین geysar

• Newbie
  • *
پاسخ : اتصال اوبونتو به اینترنت
« پاسخ #5 : 16 مهر 1391، 06:14 ب‌ظ »
دوستان با عرض شرمندگی باید بگم که من در امور کامپیوتر خیلی مبتدی هستم لظفا یک کمی ساده تر توضیح بدید همون گام به گام خودمون
واگه برام هم زوده که سراغ اوبونتو بیام (بااین اطلاعات کم )بگید تا وقت خودم وبقیه را تلف نکنم
بازم ممنون

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #6 : 16 مهر 1391، 08:25 ب‌ظ »
کسی که هیچ چیز از کامپیوتر سر در نمیاره با گنو/لینوکس زودتر راه میافته تا ویندزد!
"نظر شخصی"

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 17 مهر 1391، 12:44 ق‌ظ »
کسی که هیچ چیز از کامپیوتر سر در نمیاره با گنو/لینوکس زودتر راه میافته تا ویندزد!
"نظر شخصی"
طبق تجربیات شهودی تأیید می‌شه +۱
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 17 مهر 1391، 12:49 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
من میخوام وارد دنیای متن باز بشم بنابراین میخوام که اوبونتو را یاد بگیرم و بعد هم به صورت جدی دنبال کنم
بنابراین چون که خیلی مبتدی هستم یک اوبونتو را در wmvareنصب کردم حالا میخوام از طریق natاز طریق سیستم میزبان به  سیستم مهمان (اوبونتو )اینترنت بدم ولی تا به حال موفق نشدم

خب اول کاری چند تا مشکل داری:
۱. اوبونتو درسته که متنش بازه، ولی در دسته‌ی نرم‌افزارهای متن‌باز قرار نمی‌گیره. بلکه در دسته‌ای به نام نرم‌افزار آزاد قرار می‌گیره که خب فرق این دو گروه بسیار جزئی، اما در عین حال بسیار زیاده.
۲. VmWare بدترین انتخاب برای اجرای اوبونتوست. بهتره اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنی. اگه دلیل خاصی برای نصب نکردنش کنار ویندوز داری بهتره با wubi (تو خود سی‌دی اوبونتو هست) توی ویندوز نصبش کنی. اگه حتا این کار رو هم نمی‌خوای بکنی بهتره از نرم‌افزار آزاد VirtualBox به‌جای اون نرم‌افزار کذایی استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین geysar

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 19 مهر 1391، 07:26 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

۱. اوبونتو درسته که متنش بازه، ولی در دسته‌ی نرم‌افزارهای متن‌باز قرار نمی‌گیره. بلکه در دسته‌ای به نام نرم‌افزار آزاد قرار می‌گیره که خب فرق این دو گروه بسیار جزئی، اما در عین حال بسیار زیاده.
۲. VmWare بدترین انتخاب برای اجرای اوبونتوست. بهتره اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کنی. اگه دلیل خاصی برای نصب نکردنش کنار ویندوز داری بهتره با wubi (تو خود سی‌دی اوبونتو هست) توی ویندوز نصبش کنی. اگه حتا این کار رو هم نمی‌خوای بکنی بهتره از نرم‌افزار آزاد VirtualBox به‌جای اون نرم‌افزار کذایی استفاده کنی.
با نرم افزار VirtualBox به مشکل برخوردم ودسترسی به اینترنت ندارم
تنظیمات VirtualBox برای اتصال به اینترنت به چه طریق است

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #10 : 19 مهر 1391، 08:12 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

با نرم افزار VirtualBox به مشکل برخوردم ودسترسی به اینترنت ندارم
تنظیمات VirtualBox برای اتصال به اینترنت به چه طریق است
توی ترمینال پینگ دارین؟!
دستور کلی:
ping www.ubuntu.com
ping www.google.com
ping www.ma3x.ir
اگه ندارین:
توی تنظیمات رایانه مجازی (از هاست) تنظیمات شبکه رو ابتدا روی nat تنظیم کنید و اگه بازم نشد روی آداپتور شبکه!

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #11 : 19 مهر 1391، 12:33 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

موافقم
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ