انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نحوه نصب اوبونتو بر روی تبلت پی سی با استفاده از فلش مموری  (دفعات بازدید: 3361 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aramas

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان
من یه تبلت پی سی فوجیتسو مدل کیو 550 دارم که ویندوز 7 روش هست ولی الان نیاز اساسی به استفاده از اوبونتو هم دارم و می خوام بدونم که آیا میشه با کپی کردن محتویات image اوبونتو رو توی یه فلش مموری ریخت و بوت رو روی فلش گذاشت و نصب کرد؟
یکبار این کار رو کردم ولی نشد و امکان خرید و استفاده از سی دی ریدر اکسترنال رو هم ندارم. اگه راهی هست لطفا بهم بگین. خیلی بهش نیاز دارم.
ممنون

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
از این نرم افزار استفاده کردی

UNetbootin

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نرم افزار ultra iso توی ویندزد هم خیلی خوبه!

آفلاین aramas

• Newbie
  • *
ضمن تشکر از کمکتون. امروز بالاخره تونستم با کمک یکی ازدوستانم lubuntu را با کمک فلش مموری روش نصب کنم ولی وقتی خاموشش می کنم هنگ می کنه و مجبورم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه. همچنین نمیتونه پورت وایرلس رو بشناسه تا بتونم بقیه پکیج های لازم رو از اینترنت دانلود کنم. منون میشم توی این زمینه کمک کنید.

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
ضمن تشکر از کمکتون. امروز بالاخره تونستم با کمک یکی ازدوستانم lubuntu را با کمک فلش مموری روش نصب کنم ولی وقتی خاموشش می کنم هنگ می کنه و مجبورم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه. همچنین نمیتونه پورت وایرلس رو بشناسه تا بتونم بقیه پکیج های لازم رو از اینترنت دانلود کنم. منون میشم توی این زمینه کمک کنید.
نصب کردن روی فلش یا درایو مجازی بدترین حالته , کنار ویندوز نصب کنین ,معمولا خودش همه ی درایور ها رو می شناسه , به صورت معمولی Lan به اینترنت وصل هستین ؟
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین aramas

• Newbie
  • *
نصب کردن روی فلش یا درایو مجازی بدترین حالته , کنار ویندوز نصب کنین ,معمولا خودش همه ی درایور ها رو می شناسه , به صورت معمولی Lan به اینترنت وصل هستین ؟
بله. ولی موقع نصب به اینترنت دسترسی نداشتم. مثلا الان روی یک سیستم دیگه نصب کردم و چون موقع نصب به شبکه وصل بودم وخودبخود شناختش. البته این یکی رو با سی دی و کنار ویندوز نصب کردم. حالا مشکلم با تبلت اینه که کیبورد ندارم و خود لوبونتو هم کیبورد مجازی نداره تا باهاش کار کنم.هرچقدر روی قسمت iBus هم میرم که کیبوورد رو بالا بیاره هیچی نمایش داده نمیشه. فکر کنم بهتره کلا حذفش کنم و دوباره ابونتو رو نصب کنم. من لوبونتو رو به دلیل اینکه نوشته بودن حجمش کمه و برای سیستم های ضعیف مناسبه انتخاب کردم ولی مثل اینکه به درد من نمی خوره.

آفلاین morijordan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
بله. ولی موقع نصب به اینترنت دسترسی نداشتم. مثلا الان روی یک سیستم دیگه نصب کردم و چون موقع نصب به شبکه وصل بودم وخودبخود شناختش. البته این یکی رو با سی دی و کنار ویندوز نصب کردم. حالا مشکلم با تبلت اینه که کیبورد ندارم و خود لوبونتو هم کیبورد مجازی نداره تا باهاش کار کنم.هرچقدر روی قسمت iBus هم میرم که کیبوورد رو بالا بیاره هیچی نمایش داده نمیشه. فکر کنم بهتره کلا حذفش کنم و دوباره ابونتو رو نصب کنم. من لوبونتو رو به دلیل اینکه نوشته بودن حجمش کمه و برای سیستم های ضعیف مناسبه انتخاب کردم ولی مثل اینکه به درد من نمی خوره.

یه کیبورد جور کن وصل کن به تبلتت بعد از مخازن کیبورد مجازی نصب کن.لینوکس رو دست کم گرفتی!!!میخوای یادت بدم با اوبونتو چای دم کنی؟!!! :)