انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: tar.bz2 نصب برنامه هایی که با این پسوندهستندبه چه صورتی است؟  (دفعات بازدید: 12137 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
از طریق Synaptic Package Manager نصبش کن. خیلی راحتره.

حالا اگه می‌خوای حتما اینجوری نصبش کنی یه سر به پوشه linux هم بزن شاید اونجا باید دستورات نصب رو بزنی. اگه اونجا هم نبود، لینک فایلی که دانلود کردی بزار تا ما هم دانلود کنیم و بهت بگیم چه جوری نصب میشه.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
test disk می خوای نصب کنی ؟
نصبی که نیست دادا
اول کلش رو اکستراکت کن ، مثلا روی دسکتاپ بعد با ترمینال برو به مسیرش
با دستور cd به پوشه linux داخل همین فایلها و پوشه های تست دیسک برو بعد دستور زیر رو بزن
sudo ./testdisk_static
حالا ترمینال وارد برنامه میشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
از طریق Synaptic Package Manager نصبش کن. خیلی راحتره.

حالا اگه می‌خوای حتما اینجوری نصبش کنی یه سر به پوشه linux هم بزن شاید اونجا باید دستورات نصب رو بزنی. اگه اونجا هم نبود، لینک فایلی که دانلود کردی بزار تا ما هم دانلود کنیم و بهت بگیم چه جوری نصب میشه.
از این لینک نصب کردم :
http://www.cgsecurity.org/testdisk-6.12-WIP.linux26.tar.bz2واقع در این صفحه ( برای سایر سیستم عاملها و توزیعهای دیگه هم وجود داره ) :
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
test disk می خوای نصب کنی ؟
نصبی که نیست دادا
اول کلش رو اکستراکت کن ، مثلا روی دسکتاپ بعد با ترمینال برو به مسیرش
با دستور cd به پوشه linux داخل همین فایلها و پوشه های تست دیسک برو بعد دستور زیر رو بزن
sudo ./testdisk_static
حالا ترمینال وارد برنامه میشه
1++

آفلاین بهمن تیماس

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • بازی های آنلاین
من یه مدته با نصب برنامه هایی که با این پسوند tar.bz2 هستند مشکل دارم :'(
هرکار می کنم نمیشه ](*,)
bash: ./configure: No such file or directory

make: *** No targets specified and no makefile found.  Stop.

make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
:(
اگه میشه یه برنامه بدید که خودش این کار رو بکنه O:)
این مشکل خیلی هاست اگه حل بشه مشکل خیلی ها حل شده [-o<

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
ببینید فایل‌های با پسوند tar.bz2 نوع بخصوصی از فایل نیستن،‌ اصلا فایل نیستن. یه بسته فشرده شده از فایل‌ها هستن. برای اینکه شما مجبور نباشید فایل‌های کد منبع رو دونه دونه دانلود کنید اونها بصورت فایل فشرده در میارن.
یک روش نصب کلی برای همه برنامه‌ها از روی سورس کد وجورد داره. و اون هم اینه که اول باید از حالت فشرده خارج بشن. در ترمینال بوسیله دستور cd به شاخه مورد نظر وارد بشید بعد سه دستور زیر رو به ترتیب وارد کنید
./configure
make
make install
البته هر کدوم هم که لازم باشه باید با دسترسی روت اجرا بشه. یعنی اولش باید sudo بیاد.
اگه دستور اول بخوبی و با موفقیت اجرا نشه تو خروجی اعلام می‌کنه و پیام خطا میاد. که اغلب پیام خطا در مورد نبود بسته‌های پیش نیاز هست.
و با اجرای دستور دوم پیام پایین میاد:
make: *** No targets specified and no makefile found.  Stop.
اکثر (تقریبا همه) بسته‌ها همراه یک راهنمای نصب هستن که باید طبق اون عمل بشه. این فایل اغلب با عنوان install یا readme موجود است. یا تو همون سایتی که بسته قرار داره روش نصب توضیح داده شده. اگه راهنما موجود نبود طبق روش بالا باید نصب بشه.

تو مورد شما نوشته فایل configure وجود نداره. یا تو شاخه نصب نیستید یا باید با استفاده از راهنما روش دیگه‌ای برای نصب انجام بدید

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
هیچ روش - دستور - بسته - نرم افزار و ... وجود نداره که با بکارگیری اون هرنوع بسته tar.bz2 ( که یا شامل فایل readme و install هست یا اینها رو نداره ) رو بهش بدیم و خلاص !! مثلا یک فایل deb برامون بسازه یا خودش نصب کنه .
من تا حالا نشده یک بسته tar.bz2 یا مشابه این رو بتونم با این دستورات نصب کنم. یه جای کار مورد داشته .

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
الان خیلی از برنامه‌های بسته deb. دارن. خیلی‌ها تو مخازن قابل دسترس هستن. بعضی‌ها هم با اضافه کردن مخزن مناسب از طریق Synapitic نصب می‌شن
هیچ روش - دستور - بسته - نرم افزار و ... وجود نداره که با بکارگیری اون هرنوع بسته tar.bz2 ( که یا شامل فایل readme و install هست یا اینها رو نداره ) رو بهش بدیم و خلاص !! مثلا یک فایل deb برامون بسازه یا خودش نصب کنه .
من تا حالا نشده یک بسته tar.bz2 یا مشابه این رو بتونم با این دستورات نصب کنم. یه جای کار مورد داشته .
بعضی از بسته‌های فشرده شده اصلا نیاز به نصب ندارن و فایل اجرایی برنامه همراهشونه. فقط کافیه مجوز اجرا شدن رو داشته باشن.
حالا شما یکی از موردهایی که نتونستی نصب کنی بگو و بسته‌ای که دانلود کردی لینکش رو بزار تا ببینیم روش نصبش چیه

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
 تو پاسخ شماره 17 همین تاپیک نمونه اش رو گذاشتم که جناب eMan در این مورد راهنمایی کردند . تصور من این بود که شاید یک راه حل عمومی داشته باشه که ظاهرا اینطور نیست.