0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من که نصب نمیکنم! کلا از شلوغی خوشم نمیاد، سادگی رو دوست دارم.واسه همین هیچ چیز اضافی نباید جلوی چشمم باشه!اما اصل حرکت چیز قشنگیه و مطمئنا خیلیها هستن که نصب کنن!
دوست من!یه وقت ناراحت نشی هاااااااااا! من قصد توهین یا جسارت به هیچکس رو نداشتم!شما نظر خواستی بنده هم نظر شخصیم رو عرض کردم!ضمنا شما حالا این تولبار رو بساز، بنده حتما امتحان میکنم!
من هم زیاد مایل نیستم نصب کنم چون اینجور نرم افزارها فراوان باگ دارند و تا به سرمنزل مقصود برسند استخونهامون مونده همین پروژّ مجله رو ببینید اولش خوب جلو رفت با اینکه همه خوب جلو رفتند باز همه چیز غیرفعال شد
نقلقول از: baztabroh در 18 مهر 1391، 05:45 بظمن هم زیاد مایل نیستم نصب کنم چون اینجور نرم افزارها فراوان باگ دارند و تا به سرمنزل مقصود برسند استخونهامون مونده همین پروژّ مجله رو ببینید اولش خوب جلو رفت با اینکه همه خوب جلو رفتند باز همه چیز غیرفعال شداین خصلت ما ایرانی ها هست که دوست داریم به صورت فرد کار هارو انجام بدیم تا گروهی . این قضیه رو من چندین بار تجربه کردن چه تو مدرسه چه تو دانشگاه و همچنین تو پروژه اینترنتی. فکر میکنم مشکل از اعتماد باشه.من بیشتر یک تولباری دوست دارم که از چندین تا سایت پشتیبانی کنه تا یک جا مثلا بتونم چندین تا فروم رو بهش اضافه کنم .
به نظرم درست کنی بهتره !خب شاید خیلی ها ازش استفاده کنن و مفید باشه .
به نظرم مثل یک آیکون کوچک کنار آدرس بار باشه که با کلیک روش فید انجمن (ها) رو ببینیم و از پ خ هایی که برامون میاد اطلاع پیدا کنیم بهتره. مثل Tapatalk برای کروم.