انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای برنامه نویسی در محیط امبدد اوبونتو  (دفعات بازدید: 2630 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rrrrrrrr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام

فرض ، یه مینی پی سی داریم که هم اندروید رو ساپورت می کنه و هم اوبونتو رو ، پردازنده کرتکس A8 فرکانس 1.5 گیگاهرتز ، پورت یو اس بی ، مینی اس دی و خروجی HDMI برای اتصال به مانیتور

من رشته ام الکترونیکه و در برنامه نویسی برای محیط ویندوز و .. زیاد سررشته ندارم البته با میکروکنترلرهای مختلف از جمله آرم کار کردم

حالا می خوام برای محیط این دانگل ترجیحا در محیط سیستم عامل اوبونتو ، یه برنامه بنویسم و توسط اون با پورت های یو اس بی اون ارتباط برقرار کنم ، یه مثال می زنم ، فرض کنید یه جی پی اس به پورت یو اس بی دانگل متصله و مدام مختصات رو میگره و به پی سی منتقل می کنه و برنامه وظیفه داره همه این مختصات رو بگیره و با یک سری خصوصیات نمایش بده (یه مثال خیلی ساده)
سوالی که از شما دوستان بزرگوار داشتم اینه که با کدوم نرم افزار و با چه زبانی میشه توی این محیط ها برای این دانگل برنامه نوشت .

پیشاپیش سپاس  :oops:

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
C به صورت پیشفرض روی اوبونتو نصب هست (gcc). حالا من نمیدونم چطور اطلاعات gps رو منتقل میکنی روی کامپیوتر. همینجاش سخته. بقیش آسونه
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین rrrrrrrr

• Newbie
  • *
مختصات تحت فرمت خاصی از طریق پورت USB پی سی بصورت سریال فرستاده میشه حالا باید برنامه نویس این اطلاعات رو با مهارت خاص خودش بگیره و روش یه سری پردازش انجام بده (مثل هایپر ترمینال ویندوز منتها پیشرفته تر )
خلاصه طرح اینکه ما می خوایم توسط این مینی پی سی یه مکان یاب با نقشه و مخلفاتش بسازیم با یه سری امکانات ویژه

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
این دستگاه احتمالا در dev/ قابل مشاهده.
به نظرم می تونید اطلاعات اون رو به صورت stream  به ++C فرستاد.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خیلی راحت می‌تونی با C این برنامه رو بنویسی. برای این توی کامپیوتر کار کامپایل انجام بشه، این مقاله رو بخون (البته بیشتر از چیزی هست که لازم داری): لینک
اگر درایور اون دستگاه مکان‌یاب هم در گنو-لینوکس موجود باشه (که احتمالا هست)، اون رو به عنوان یک پورت سریال میشناسه و کافیه برای اون برنامه بنویسی: لینک

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من با C و توی اکلیپس برای این پردازنده‌ها برنامه نوشتم. و پیشنهاد می‌کنم به جای اوبونتو دبیان نصب کنی روش که خیلی بهتر جواب می‌ده. لااقل روی روبات‌های ما که خیلی بهتر جواب داد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
من با C و توی اکلیپس برای این پردازنده‌ها برنامه نوشتم. و پیشنهاد می‌کنم به جای اوبونتو دبیان نصب کنی روش که خیلی بهتر جواب می‌ده. لااقل روی روبات‌های ما که خیلی بهتر جواب داد
چرا دبیان از اوبونتو در این زمینه بهتره؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
چرا دبیان از اوبونتو در این زمینه بهتره؟
دبیان استیبل پایداری بسیار بیشتری نسبت به اوبونتو داره و بسیار بیشتر روی پلتفرم‌ها و معماری‌های دیگه (از جمله آرم) تست شده، در نتیجه تجربه بهتری هم فراهم می‌کنه.

آفلاین rrrrrrrr

• Newbie
  • *
سلام.ممنونم دوستان  :)

فکر نکنم بتونم از دبیان استفاده کنم دلیل اینم که می خوام روی اوبونتو کار کنم اینه که این سیستم عامل بر پایه لینوکس کرنل برنامه ریزی شده ، چون درایور خیلی از سخت افزارهای موجود مثل مثلا تبدیل پورت سریال به usb یا سخت افزارهای جانبی دیگه ای که قراره متصلشون کنم خوشبختانه لینوکس رو هم ساپورت می کنه اندروید هم همینطور ، ولی اگه میشد مشکل درایورش رو به نحوی حل کرد... دبیان هسته اش لینوکسه؟

اصلا من تاحالا اوبونتو رو از نزدیک ندیدم نمی دونم چه قابلیت هایی داره آیا برای طرح من جوابگو خواهد بود یا نه ولی گوشیم اندرویده

از تبریز کسی هست توی برنامه نویسی محیط یکی از سیستم عاملهای بر پایه لینوکس وارد باشه و بتونیم همکاری کنیم؟!

بازم ممنونم

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
ubuntu و debian هر دو بر پایه لینوکس اند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اصلاً خود اوبونتو برپایه ی دبیانه و فرقی از نظر کارکرد ندارن با هم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن