انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خواهشا کمک -- پاک شدن فایل ها بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1383 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rajer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام دوستان
کمک !!!
من ویندوز 7 نصب داشتم روش اوبونتو نصب کردم هیچ پارتیشنی هم جدا نکردم دیفالت خود ش نصب کردم از طریق بوت
حالا وین 7 بالا نمی یاد و از اون مهم تر فایل ها هست که بسیار بسیار مهم هست میشه ویندوز و مخصوصا فایل ها رو برگردوند

خواهشا کمـــــــــــــــــــک

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
به صورت پیش‌فرض اگه ویندوز داشته باشی، فکر کنم بگه، نصب اوبونتو در کنار ویندوز. این رو زدید؟
---نکته‌ی بعدی: وقتی وارد اوبونتو می‌شید به پارتیشن‌های ویندوز دسترسی ندارید؟
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1391، 10:16 ب‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین rajer

• Newbie
  • *
اصلا یادم نیست چی کار کردم می دونستم برای لیتوکس پارتشن بندی باید انجام بشه ولی کار فوری بود اینحوری شد
فقط یک پارتیشن هست اونم فایل سیستم 500 گیگ هست ! یعنی اطلاعاتم پاک شده ....

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
حجم کل هاردت چقدر بوده؟

آفلاین rajer

• Newbie
  • *
همین مقدار بوده حدودا

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
فکر کنم پس به باد دادی، هاردتو.
مثل اینکه مشه ریکاوری کرد. تو همین فورم بگردی، فکر کنم باشه. اگه نبود یه پست جدید بزن، بچه‌ها حتما کمک می‌کنن.

آفلاین rajer

• Newbie
  • *
خیلی خیلی ممنون که جواب دادید
خودم می تونم ریکاوری کنم یا باید بدم به مراکز ریکاوری ؟
شاید حدود 2 گیگ از این اطلاعات مهم بودن همونا رو می خوام

بازم ممنون

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
مهمترین نکته اینه ک فعلا از هاردتون استفاده نکنید به هیچ وجه...و اگر خیلی اطلاعات مهمه برید به مراکز بازیابی..

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام دوستان
کمک !!!
من ویندوز 7 نصب داشتم روش اوبونتو نصب کردم هیچ پارتیشنی هم جدا نکردم دیفالت خود ش نصب کردم از طریق بوت
حالا وین 7 بالا نمی یاد و از اون مهم تر فایل ها هست که بسیار بسیار مهم هست میشه ویندوز و مخصوصا فایل ها رو برگردوند

خواهشا کمـــــــــــــــــــک
همیشه قبل ریختن لینوکس , backup بگیرید , روی هاردت چیزی کپی نکن , تا جایگزین اصلاعات از دست رفته ی شما نشه , ساده تر توضیح می دم , الان فایل های از دست رفته ای دارید که می خواهین برگردونین , اگه چیزی نصب کنین یا پاک کنین , اطلاعات جدید , جایگزین اطلاعات از دست رفته ی شما می شه و اطلاعات جدید بازگردانده می شه ,
اگر اطلاعاتت خیلی محرمانه هست , بده کسی یا جایی که بهش اطمینان داری , اگه نه , آموزشش رو بخون خودت بکن
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین rajer

• Newbie
  • *
ممنون از دوستان
اطلاعات محرمانه نیست فقط خیلی مهمه چون نتیجه زحمت چند ماه هست و دوباره درست کردن اونها همین مقدار زمان بر !
اگه بشه با نرم افزار های که هست بازیابی کرد که خیلی عالیه ولی قبلا من چند بار استفاده کردم جواب چندانی نداد

کسی راهنمایی درباره بازیابی داره ممنون میشم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
می‌تونی cd و dvd های زنده تهیه کنی و بدون تغییر در هارد ریکاوری کنی.
ولی اگه اطلاعات اینطوری که شما میگین خیلی خیلی حیاتی هستن براتون می‌تونید بدید به یه مرکز ریکاوری، بالاخره اونجا ابزارهای حرفه‌ای‌تری هست برای این‌کار!