انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما کدام مرورگر از سرعت و امنیت بیشتری برخوردار است؟

گوگل کروم
10 (41.7%)
موزیلا فایرفاکس
10 (41.7%)
اپرا
4 (16.7%)

مجموع آرای اعضا: 24

نویسنده موضوع: پرسش های ساده و ابتدایی درباره اوبونتو ۱۲.۰۴  (دفعات بازدید: 2580 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
هر دو سوال زیر به طور کامل جواب داده شد.
سوال ۱. در ویندوز خیلی راحت میتونی آیکون فایل مورد نظرت رو تغییر بدی و این کار در اوبونتو ۱۱.۰۴ بود که فکر کنم گزینش change icon بود اما من چنین چیزی رو در اوبونتو ۱۲.۰۴ نمیبینم.میشه راهنمایی کنید که چطور میشه آیکون ها رو مثل ویندوز به صورت تکی و دلخواه تغییر داد.
سوال ۲. در ویندوز میشد نوع چیدمان فایل ها رو مشخص کرد و حالت هایی مثل small و details و... گذاشت اما در اوبونتو ۱۲.۰۴ فقط میشه zoom in و zoom out کرد و اصلا نتونستم list یا details  کنم.میشه بگید برای حل این مشکل یاسد چیکار کنم؟
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1391، 03:14 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سوال اول رو برا خودمم سواله همچنان!

اما سوال دومت  : از منوی view بالای پنجره ها میتونی انتخاب کنی نوع نمایش رو ، یا اینکه از کلیدهای میانبر ctrl+1  ، ctrl+2  و ctrl+3 استفاده کنی...

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
منم همین مشکل رو با آیکون ها تجربه کردم.
حتی برنامه هایی که خودم می نویسم و ایکون اونها تو ویندوز درسته ولی تو اوبونتو یا کوبونتو آیکن برنامه رو نشون نمیده. :(

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
منم همین مشکل رو با آیکون ها تجربه کردم.
حتی برنامه هایی که خودم می نویسم و ایکون اونها تو ویندوز درسته ولی تو اوبونتو یا کوبونتو آیکن برنامه رو نشون نمیده. :(
با win نصب می کنی؟
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
خب یک مشکل دیگه که خیلی از تازه وارد های اوبونتو باهاش درگیر بودن مثل من نصب فونت هستش که من تونستم مشکلمو حل کنم و جوابشو برای دوستان میزارم.
ابتدا برنامه Font Manager رو از ubuntu sofware center دانلود میکنید و بعد برنامه رو اجرا میکنید و قسمت پایین سمت چپ چندتا گزینه وجود داره و یک گزینه که آیکونش شبیه چرخ دهنده هستش و اسمش Manage Fonts هستش رو انتخاب میکنید و خیلی راحت میتونید فونت ها رو حذف یا نصب کنید.
من فونت های ویندوزی داشتم و راحت نصب کردم. 

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
با win نصب می کنی؟
نه من برنامه رو با لازاروس می نویسم و تو هر محیطی از ویندوز -لینوکس-مکینتاش  قابل اجرا و کامپایل هست ولی آیکون اون رو نشون نمیده .
البته زیاد مهم نیست ولی اگه درست بشه خیلی بهتره :)

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
با win نصب می کنی؟
نه من برنامه رو با لازاروس می نویسم و تو هر محیطی از ویندوز -لینوکس-مکینتاش  قابل اجرا و کامپایل هست ولی آیکون اون رو نشون نمیده .
البته زیاد مهم نیست ولی اگه درست بشه خیلی بهتره :)

من از ایکونهای faenzas استفاده میکنم و wine هم رو سیستمم نصبه تا قبل از نصب واین ایکون ها نمایش داده نمیشد و یک چرخ دنده بود!الان ایکونهای فایلهای exe رو درست نشون میده ..فقط برای همگون شد ایکونهای ویندوزی با ایکونهای faenza همه ایکونهای فایل ویندوزی رو داخل یه مربع شکیل نشون میده ک از نظرم خیلی زیبا تر میشه :)  به اضافه که اگر برنامتون حاوی اطلاعات شماره ی  ورژن هم باشه اون رو هم کنار ایکون نشوتن میده...به این شکل:

https://dl.dropbox.com/u/103839735/PIC/exe-icon.jpg

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
روی شمایل کلیک راست می‌کنی و در محاوره‌ی مشخصّات روی دکمه‌ای که شمایل برنامه روشه کلیک می‌کنی. بعد می‌تونی شمایلش رو هرچیزی که دوست داری بذاری
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
روی شمایل کلیک راست می‌کنی و در محاوره‌ی مشخصّات روی دکمه‌ای که شمایل برنامه روشه کلیک می‌کنی. بعد می‌تونی شمایلش رو هرچیزی که دوست داری بذاری
آقا دانیال چرا عربی حرف میزنی؟شمایل و محاوره مشخصات!!!
واضح بگو لطفا.تشکر.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
آقا دانیال چرا عربی حرف میزنی؟شمایل و محاوره مشخصات!!!
واضح بگو لطفا.تشکر.
عربی نیست فارسیه. چند تا کلمه‌ی عربی داخلش هست و اینقدر توسط فارسی‌زبانان استفاده شده‌اند که دیگه وارد فارسی شده‌اند.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
عربی نیست فارسیه. چند تا کلمه‌ی عربی داخلش هست و اینقدر توسط فارسی‌زبانان استفاده شده‌اند که دیگه وارد فارسی شده‌اند.
یکی نیست جواب سوال رو واضح تر بگه؟

آفلاین آرمان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
اول رو فایلی که می خوای آیکونش رو تغییر بدی راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن.
در صفحه باز شده روی محل مشخص شده تو عکس کلیک کن:

حال از صفحه باز شده آیکون مده نطرت رو پیدا کن و انتخابش کن ;)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
یکی نیست جواب سوال رو واضح تر بگه؟
بزار تا من بهت ترجمه کنم ;D منظور از شمایل همون آیکون هست! منظور از محاوره ای مشخصات همون properties هست! خوب پس شما ابتدا کلیک راست میکنی رو آیکون مورد نظر می یایی روی properties بعد یه کادری باز میشه در تب Basic در همین تب اگه توجه کنی آیکون برنامه در قسمت بالا سمت چپ میبینی روش کلیک کن و بعد آیکونی رو که میخواهیی بهش بده! اما جدای از همه اینها به نظر منم خیلی از واژه های فارسی مسخره هستند مگه ما کامپیوتر رو اختراع کردیم کلمه جایگزین بهش انتخاب کنیم! مثل رایانه! مثل رایانامه! و خیلی از چیزهای دیگه

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
جدای از همه اینها به نظر منم خیلی از واژه های فارسی مسخره هستند مگه ما کامپیوتر رو اختراع کردیم کلمه جایگزین بهش انتخاب کنیم! مثل رایانه! مثل رایانامه! و خیلی از چیزهای دیگه
مشکل اینجاست تنها به کلمه های لاتین گیر میدن و عربی رو اصلا.
جواب سوالمو گرفتم تشکر و سپاس فراوان.

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
اول رو فایلی که می خوای آیکونش رو تغییر بدی راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن.
در صفحه باز شده روی محل مشخص شده تو عکس کلیک کن:

حال از صفحه باز شده آیکون مده نطرت رو پیدا کن و انتخابش کن ;)
اسم این نرم افزار تقویم چیه نصب کردی , شمسی نشون می ده , آره؟ , خیلی باحاله
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ