انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دنیای وارونه  (دفعات بازدید: 5496 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
پاسخ : دنیای وارونه
« پاسخ #30 : 01 آذر 1391، 08:34 ب‌ظ »
توی اوبونتوی ۱۲٫۱۰ همین نسخهٔ اصلاح‌شدهٔ قلم رو گذاشتن آیا؟ من هنوز روی ۱۲٫۰۴ هستم و خبر ندارم.

بله. البته احساس می‌کنم از اینی که تو عکس بالاییه کمی دل‌نشین‌تره

فکر کنم به خاطر این باشه که بخشی از نوشته با قلم توپر (bold) نوشته شده و قلم توپر ایرادهای بیشتری داره. می‌شه دید که بین نویسه‌ها فاصلهٔ خالی افتاده.

ولی در کل باورم نمی‌شه که اون قلم داغون پیش‌فرض اوبونتو سرانجام به تاریخ سپرده شده! خوشحالم.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #31 : 10 آذر 1391، 01:30 ب‌ظ »
واقعا یه مرد بود و قابل احترام !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #33 : 10 دی 1391، 07:18 ب‌ظ »
با اینکه مدت هاست که از محصول اصلی این شرکت که همانا فایرفاکس باشه استفاده نمی کنم اما باید اعتراف کنم که موزیلا همواره یکی از قابل احترام ترین بنیاد های کره زمین برای من بوده و هست.
یک بنیاد دوست داشتنی که براستی ایده و هدف پاکشون و همچنین محصول فوق العادشون دنیا وب رو برای همیشه تغییر داد و نیکویی آزادی رو به تمام مردم دنیا ثابت کرد.
موزیلا و جد او یعنی نت اسکیپ زمانی که امثال مایکروسافت دور کد های منبعشون حصار های آهنی می کشیدند که مبادا چشم کسی به مزخرفاتی که نوشتن بیوفته ، با از خود گذشتی تمام منابع خودشون رو در اختیار همه قرار دادند و برای همیشه هر کسی رو که حتی برای لحظه ایی از شبکه جهان گستر استفاده می کنه مدیون خودشون کردند.
من یقین دارم که تک تک کارکنان موزیلا با عشق و علاقه وظایفشون رو انجام می دن و این عشق و علاقه از پس پنجره های فایرفاکس به خوبی قابل مشاهدست.
برای همشون آرزوی موفقیت دارم:)
البته فراموش نکنید که اگر منبع رو باز نمی‌کرند تا بحال تنها خاطره‌ای از نت‌سکیپ باقی مانده بود. این کار ضامن بقایشان شد. به هر حال کارکنان موزیلا نیز باید نیازهای مادی خود را تامین کنند. پس تا زمانی‌که سودی در کاری نباشد، انجامش نخواهند داد.
دوست عزیز فکر میکنم یکم دارید بی انصافی میکنید . درسته که برای سود اینکارو کردند ولی هر کسی که زمینه برنامه نویسیش وب سایت هست میدونه که فایرفاکس بهترین ابزار رو برای تست طراحیتون در اختیارتون میزاره . البته میدونم که ربطی به موضوع انسان بزرگوار (دنیس ریچی) نداره ولی دوست داشتم که این نکته رو بادآوری کنم که در حال حاظر بهترین موتور پردازشگر+ ابزار طراحی رو فقط فایرفاکس در اختیارتون میزاره . حتی گوگل کروم که که شرکتی به اون عظمت پشتشه نتونسته احتیاجات یه برنامه نویس رو کامل برطرف کنه . در مورد آقامون (به قول بهزاد عزیز) دنیس ریچی هم باید بگم که واقعا اگر نبود دنیای کامپیوتر خیلی خیلی از بقیه ی صنعت ها عقب بود . به نظرم همه ی کسانی که یه جوری با دنیای کامپیوتر ارتباط دارند حتی خیلی اندک حتی کسی که صبح فقط میره یه پولی رو از عابربانک بگیره هم مدیون اون انسان بزرگ هست. امیدوارم ماهایی که برنامه نویسی رو دوست داریم یادمون باشه این انسان بزرگ رو

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #34 : 10 دی 1391، 08:44 ب‌ظ »
با اینکه مدت هاست که از محصول اصلی این شرکت که همانا فایرفاکس باشه استفاده نمی کنم اما باید اعتراف کنم که موزیلا همواره یکی از قابل احترام ترین بنیاد های کره زمین برای من بوده و هست.
یک بنیاد دوست داشتنی که براستی ایده و هدف پاکشون و همچنین محصول فوق العادشون دنیا وب رو برای همیشه تغییر داد و نیکویی آزادی رو به تمام مردم دنیا ثابت کرد.
موزیلا و جد او یعنی نت اسکیپ زمانی که امثال مایکروسافت دور کد های منبعشون حصار های آهنی می کشیدند که مبادا چشم کسی به مزخرفاتی که نوشتن بیوفته ، با از خود گذشتی تمام منابع خودشون رو در اختیار همه قرار دادند و برای همیشه هر کسی رو که حتی برای لحظه ایی از شبکه جهان گستر استفاده می کنه مدیون خودشون کردند.
من یقین دارم که تک تک کارکنان موزیلا با عشق و علاقه وظایفشون رو انجام می دن و این عشق و علاقه از پس پنجره های فایرفاکس به خوبی قابل مشاهدست.
برای همشون آرزوی موفقیت دارم:)
البته فراموش نکنید که اگر منبع رو باز نمی‌کرند تا بحال تنها خاطره‌ای از نت‌سکیپ باقی مانده بود. این کار ضامن بقایشان شد. به هر حال کارکنان موزیلا نیز باید نیازهای مادی خود را تامین کنند. پس تا زمانی‌که سودی در کاری نباشد، انجامش نخواهند داد.
دوست عزیز فکر میکنم یکم دارید بی انصافی میکنید . درسته که برای سود اینکارو کردند ولی هر کسی که زمینه برنامه نویسیش وب سایت هست میدونه که فایرفاکس بهترین ابزار رو برای تست طراحیتون در اختیارتون میزاره . البته میدونم که ربطی به موضوع انسان بزرگوار (دنیس ریچی) نداره ولی دوست داشتم که این نکته رو بادآوری کنم که در حال حاظر بهترین موتور پردازشگر+ ابزار طراحی رو فقط فایرفاکس در اختیارتون میزاره . حتی گوگل کروم که که شرکتی به اون عظمت پشتشه نتونسته احتیاجات یه برنامه نویس رو کامل برطرف کنه .
بنده که خدایی نکرده نگفتم فایرفاکس کمبودی داره. منظور آقای رشیدی رو اینطور برداشت نمودم که انگار کارکنان موزیلا عاشق چشم و ابروی جهانیان هستند. به همین دلیل عرض کردم که آنها نیز ابتدا باید نیازهای مادی خود را برطرف کنند تا بعدا بتوانند به فکر آزادی و فلسفه بیافتند. عرایض بنده با صحبت‌های جنابعالی مخالف نیست.
« آخرین ویرایش: 10 دی 1391، 08:48 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92