انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نمایش درایو های ntfs در vmWare ؟؟؟ (با مهاجرت به لینوکس حل شد)  (دفعات بازدید: 2790 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
درود بر همه دوستان و کاربران گنو/لینوکس خصوصا دوستان اوبونتوئی  :D
خیلی فروم رو گشتم بحث هایی مشابه سوالم وجود داشت ، اما فقط مشابه بودن و دقیقا مشکل من رو برطرف نمیکردن حالا از شما میپرسم :

من با vmware اوبونتو 12.04 رو توی ویندوز نصب کردم (اخه خیلی خیلی تازه کارم) حالا درایو های ntfs ام رو نمیبینم البته انتظار هم نداشتم ببینم (بالاخره ماشین مجازیه دیگه !) میخواستم ببینم شما راهی بلدید که مشکل من رو حل کنه :
فکر نکنم به mount کردن درایو ها ربطی داشته باشه
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1392، 04:23 ب‌ظ توسط dr.b4ne »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
پاسخ : نمایش درایو های ntfs در vmWare ؟؟؟
« پاسخ #1 : 20 مهر 1391، 02:17 ب‌ظ »
درایو هایه ntfs ویندوز رو میخاین ببینین ؟ یا در کنار همون اوبونتو درایو هایه ntfs هستش

آفلاین mohebbi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
    • لینوکس را دریابید
« پاسخ #2 : 20 مهر 1391، 03:14 ب‌ظ »
من با بشتر نرم افزار های دسیستم عامل مجازی کار کردم و اوبونتو رو هم رو همشون نصب کردم
بهترینش VirtualBox
خدایا ُبه من تنهایی در انبوه جمعیت عطا کن...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 21 مهر 1391، 02:38 ب‌ظ »
کلا از wmware استفاده نکنی سنگین‌تری بس که آشغاله این برنامه. از VirtualBox استفاده کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 مهر 1391، 07:19 ب‌ظ »
"دانیال بهزادی" و "mohebbi" مرسی از راهنمائیتون ، الان میخام virtual box نصب کنم ببینم کارم راه میافته . . .

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 مهر 1391، 07:21 ب‌ظ »
"alieblice" جان ، میخام درایو های ntsf ویندوز رو ببینم الان نمیبینمشون میخام ببینمشون !!! باید بگم که دارم از vmware  استفاده میکنم

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #6 : 25 مهر 1391، 01:31 ب‌ظ »
درایو هایه ntfs مورد نظرتون رو شیر کنین تو ویندوز بعد تو اوبونتو این کار رو انجام بدین :
اول تو اوبونتو تست کنین که به ویندوز پینگ داشته باشین تو ترمینال این جوری بزنین :
ping IPADDRESS
ایپی برایه پینگ هم یکی از همون ایپی هایه کارت شبکه هایی که خود vmware اوتومات تو ویندوز ساخته هستش .

اگر پینگ بود این کار رو بکنین :
فایل منیجر اوبونتو رو باز کنین (( همونی که با هاش بین پوشه ها جابه جا میشن (nautilus) )) بعد از بالا رو تب edit بزنین بعد رو گذینه connect to server و بعد یک صفحه باز میشه از اون جا از قسمت type بزارین رو windows share و بعد از قسمت server ایپی ویندوز رو بدین و connect رو بزنین باید درایو ها یا فایل هایه شیر ویندوز رو بیاره . اگر پسورد لازم باشه خودش میگه لازم نیست شما پسورد رو از اول بدین.

------------------------------------------------------------------------------------------------
کلا از wmware استفاده نکنی سنگین‌تری بس که آشغاله این برنامه. از VirtualBox استفاده کن

سوال ایشون ازتباطی به کیفیت vmware نداشت هر نرم افزاری مشکلات خودشو داره . virtual box هم مشکلات خودشو داره . ولی دلیل نمیشه بگیم اشغاله چون چیزی که اشغال باشه یعنی اصلا بدرد نمیخوره . اگر vmware به هیچ دردی نمیخورد این قدر مورد استفاده قرار نمیگرفت.
این جوری حساب کنیم اوبونتو از vmware بیشتر باگ داره پس اوبونتو هم یک بی مصرف حساب میشه باید بریم دنبال یک چیز دیگه.
طرف داری کور کورانه هم از یک نرم افزار کار درستی نیست.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 01:34 ب‌ظ توسط alieblice »

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 فروردین 1392، 04:23 ب‌ظ »
الان ماه هاست که به لینوکس مهاجرت کامل کردم دگه نیاز نیست به این مشکلاتی که وبندوز برام می ساخت فکر کنم . یه جورایی حل شده