انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: FirFox 3b5 wasn't a good idea  (دفعات بازدید: 6278 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
FirFox 3b5 wasn't a good idea
« : 31 اردیبهشت 1387، 06:10 ب‌ظ »
هاردی واقعا سریعتر از نسخه قبل کار میکنه و کاربر احساس راحتی داره میشه گفت از خیلی جهات خوب شده و بهتر. اما عجیبه که در یک نسخه نهایی از سیستم عامل مرورگر نت نسخه بتا در نظر گرفته شده. در حالی که همه این رو می دونند نسخه بتا برای سیستم پایدار و کاربر نسبتا عادی نمی تونه مفید باشه که هیچ مضر هم هست. بعد از گشت زنی های متععد در نت متوجه شدم که اکثریت کاربران اوبونتو هاردی از انتخاب این نسخه از فایرفاکس بای هاردی ناراضی هستند و به نسخه پایین تر تقلیل یافته اند. باید از مسوولان هاردی پرسید که چرا چنین تصمیم عجیبی گرفته اند؟؟؟!!  ???
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Babak

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 122
پاسخ به: FirFox 3b5 wasn't a good idea
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1387، 08:14 ب‌ظ »
من مدتهاست از هاردی الفا و همچنین فایرفاکس بتا استفاده می کنم و هنوز اونقدر ها به مشکل جدی نخوردم هرچند دو تا مشکل هست :
اولا اکستنشن های کمی با این نسخه سازگار هستند
دوما نسخه قرار بود یکم زیاد stable باشه و این ممکنه کارشو خراب کنه!
اما از طرفی فکر کنم این کمک واقع بزرگی به فایرفاکس بود تا با یک جامعه کاربری وسیع مراحل تست شدن نسخه آزمایشیش رو پشت سر بگذاره !
ما هم (منظورم هممون نه شما) بهتر یکم به تست کردن عادت کنیم و راحت طلبی رو بزاریم کنار !
بدرود

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1387، 09:42 ب‌ظ »
یک بار دیگه مطلبی که نوشتم بخونین و اولین چیزی که به ذهنتون می رسه بیان نکنید. من از راحت طلبی و تست کردن و این طور مباحث صحبت نکردم. از استانداردهای بین المللی حرف می زنم که برای همه بزرگان کامپیوتر شناخته شده است. جای تست و تجربه در نسخه نهایی نیست. وقتی سیستمی ادعای رقابت با سایرین رو مطرح می کنه نباید به گونه ای روانه بازار بشه که همه بگن این اولین مشکل! فایرفاکس ۳ بتا با فلش مشکل داره. باعث می شه سیستم خود به خود ری استارت بشه یا فایرفاکس به طور ناگهانی وسط کار بسته می شه. انجمن هایی که کارشون تست کردن و ایراد یابی است وجود دارند و تست در سیستم عامل یا هر سیستم دیگه ای که نهایی شده معنایی نداره. با این دید شما می شه یه اتومبیل درست کرد و گفت سیستم ترمز در حال بروز رسانی و ارتقاء است شما حالا سوار بشین اگه یه وقت کار نکرد به ما بگید درستش کنیم یا اگر ایده ای دارید بیان کنید غافل از اینکه طرف رفته ته دره دیگه فرصت برای ارائه نظریه باقی نمونده.
در انجمن بین المللی اوبونتو خوندم که یه کاربر عادی نگون بختی در حال دانلود یک فیلم بوده و حالا یا در اثر بی تجربگی یا هر چیز دیگه ای از مدیریت دانلود استفاده نکرده و وسط کار فایرفاکس ۳ بتا ۵ خود به خود بسته شده و دانلود لغو شده هر چی گرفته بوده از بین رفته! این همون دره ای است که ماشین شما افتاده توش.
در نتیجه هنوز معتقدم انتخاب نسخه فایرفاکس ۳ بتا ۵ برای اوبنتو هاردی نسخه نهایی کار بسیار اشتباه و به دور از استانداردهای رایج و موجب بروز ضعف در این قسمت خاص برای لینوکس شده است.
-------

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #3 : 31 اردیبهشت 1387، 11:27 ب‌ظ »
هاردی واقعا سریعتر از نسخه قبل کار میکنه و کاربر احساس راحتی داره میشه گفت از خیلی جهات خوب شده و بهتر. اما عجیبه که در یک نسخه نهایی از سیستم عامل مرورگر نت نسخه بتا در نظر گرفته شده. در حالی که همه این رو می دونند نسخه بتا برای سیستم پایدار و کاربر نسبتا عادی نمی تونه مفید باشه که هیچ مضر هم هست. بعد از گشت زنی های متععد در نت متوجه شدم که اکثریت کاربران اوبونتو هاردی از انتخاب این نسخه از فایرفاکس بای هاردی ناراضی هستند و به نسخه پایین تر تقلیل یافته اند. باید از مسوولان هاردی پرسید که چرا چنین تصمیم عجیبی گرفته اند؟؟؟!!  ???

با اینکه مشکل حادی با فایرفاکس ۳ بتا ۵ در کوبونتو نداشتم ولی حرفتو قبول دارم ! درضمن خدمت دوستان عرض کنم که Firefox 3 RC منتشر شد و احتمالا در چند روز آینده باید در مخازن اوبونتو قرار بگیره !

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #4 : 31 اردیبهشت 1387، 11:45 ب‌ظ »
علت این کار خیلی ساده‌ست! این انتشار یک انتشار LTS هست با ۳ سال ضمانت. هر نسخه‌ی نرم‌افزاری در مخازن این انتشار وجود داشته باشه، تا پایان اون انتشار عوض نمیشه و فقط رفع اشکال ‌های اون انتشار پیدا میکنه. اگه قرار بود نسخه ۲ فایرفاکس با این نسخه انتشار پیدا کنه، باید تا ۳ سال رفع اشکالش میومد و توی این نسخه مهم اوبونتو، یک نسخه مهم از یک برنامه مهم به نام فایرفاکس رو نداشتیم. الان خوبیش اینه که به محضی که نسخه رسمی فایرفاکس ۳ بیاد، میتونیم یک آپگرید ساده بکنیم و اونو داشته باشیم. تازه تا پایان ۳ سال هم پشتیبانی میشه. به نظر من که تصمیم عاقلانه‌ای بوده. این نسخه توی انتشار ۹ فدورا هم استفاده شده که نشون میده چه تصمیم خوبی بوده. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 خرداد 1387، 12:05 ق‌ظ »
الان خوبیش اینه که به محضی که نسخه رسمی فایرفاکس ۳ بیاد، میتونیم یک آپگرید ساده بکنیم و اونو داشته باشیم. تازه تا پایان ۳ سال هم پشتیبانی میشه. به نظر من که تصمیم عاقلانه‌ای بوده. این نسخه توی انتشار ۹ فدورا هم استفاده شده که نشون میده چه تصمیم خوبی بوده. :)
آپگرید از نسخه ۲ به سه سخته؟ نهایتش این بود که با نسخه پایدار ۲ که از بهترین های فابرفاکس هم هست شروع می کرد و به محض اومدن نسخه پایدار ۳ آپگرید انجام می شد. این که در فدورا استفاده شده به نظر من دلیل خوبی نیست. فدورا با اوبنتو متفاوته اون یه نسخه برای توسعه دهنده هاست. به هر حال من که از ۳ بتا ۵ به ۲ رفتم و دیگه مشکلی ندارم.  ;)
-------

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 خرداد 1387، 12:07 ق‌ظ »

با اینکه مشکل حادی با فایرفاکس ۳ بتا ۵ در کوبونتو نداشتم ولی حرفتو قبول دارم ! درضمن خدمت دوستان عرض کنم که Firefox 3 RC منتشر شد و احتمالا در چند روز آینده باید در مخازن اوبونتو قرار بگیره !
ممنون. به هر حال منظور من اصلا مشکل نبوده شاید اصلا یکی دوست داره این مشکلات رو! من در مورد رقابت و استاندارد صحبت می کنم. هیچ وقت فراموش نشه که حتی در لینوکس هم تعداد کاربران عادی از پیشرفته خیلی بیشتره.
-------

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #7 : 01 خرداد 1387، 08:37 ق‌ظ »
الان خوبیش اینه که به محضی که نسخه رسمی فایرفاکس ۳ بیاد، میتونیم یک آپگرید ساده بکنیم و اونو داشته باشیم. تازه تا پایان ۳ سال هم پشتیبانی میشه. به نظر من که تصمیم عاقلانه‌ای بوده. این نسخه توی انتشار ۹ فدورا هم استفاده شده که نشون میده چه تصمیم خوبی بوده. :)
آپگرید از نسخه ۲ به سه سخته؟ نهایتش این بود که با نسخه پایدار ۲ که از بهترین های فابرفاکس هم هست شروع می کرد و به محض اومدن نسخه پایدار ۳ آپگرید انجام می شد. این که در فدورا استفاده شده به نظر من دلیل خوبی نیست. فدورا با اوبنتو متفاوته اون یه نسخه برای توسعه دهنده هاست. به هر حال من که از ۳ بتا ۵ به ۲ رفتم و دیگه مشکلی ندارم.  ;)
در اوبونتو قانون اینه که وقتی نسخه از اوبونتو شامل نسخه اصلی از برنامه‌ای باشه، تا پایان زمان پشتیبانی، فقط همون نسخه پشتیبانی میشه و نه یک نسخه مهم قبل و بعد از اون. فایرفاکس هم همینطوره. هاردی بنا به دلایلی با فایرفاکس ۳ انشار پیدا کرده و در هاردی، نسخه ۳ پشتیانی میشه از طرف کنونیکال. نسخه ۲ هم در کنار این نسخه موجوده اما همون نسخه ۳ پیش‌فرضه. اصلا شاید تا آخر ۳ سال پشتیبانی از هاردی پشتیبانی خود موزیلا از فایرفاکس ۲ هم تموم بشه اما خب با تصمیمی که کنونیکال گرفت، در قسمت خیلی بیشتری از عمر اوبونتو هاردی، این لینوکس با یک مرورگر خوب و پایدار که خیلی هم خوب و کامل از طرف سازندش انتشار پیدا میکنه عرضه میشه.

بازم میگم که توی اوبونتو، هیچ وقت ارتقا از نسخه ۲ به ۳ نداریم. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #8 : 01 خرداد 1387، 09:23 ق‌ظ »
البته قانونی که mohi گفت مخصوص اوبونتو نیست و همه نسخه‌های بزرگ لینوکس همینطورن! این نسخه قراره ۳ سال پشتیبانی برای میزکار داشته باشه و گروه توسعه اوبونتو صلاح دونستن که کاربرا در این ۳ سال از Firefox نسخه ۳ استفاده کنن. اگر این نسخه با Firefox 2 بیرون میومد باید تا پایان هم با همین ۲ میموند... البته همه میدونیم که FF 3 واقعا مخصوصا تو نسخه‌های لینوکسی تغییرات اساسی از همه نظر داره!

مشکل مشابهی در مورد OpenOffice هم وجود داره. همه میدونیم که OpenOffice 3 هم بزودی منتشر خواهد شد ولی اوبونتو ۸.۰۴ با OpenOffice 2.4 اومده! این که این روزها مارک همه جا جار میزنه که Release Time ها Sync بشه برای همینه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 01 خرداد 1387، 03:46 ب‌ظ »
جالبه! ارتقا از ۲ به ۳ نداریم؟ یه جوری این رو میگین که انکار می خواد چه اتفاق عظیمی بیفته!‌ همین حالا من دارم با ۲ کار می کنم در حالی که در ۸.۰۴ هستم. صبر می کنم تا نسخه پایدار ۳ بیاد تا ۲ رو حذف و ۳ رو نصب کنم. نمی گم از نسخه ۳ استفاده نکنند می گم از نسخه ۳ پایدار استفاده کنند پس اوبونتو می تونست صبر کنه ۳ پایدار بیاد و تا اون موقع از ۲ استفاده کنه به عنوان پیش فرض و اینکه کسی می خواد از ۳ استفاده کنه یا نه رو بذاره در اختیار خود کاربر. مساله از این جهت خیلی اهمیت نداره چون فایرفاکس رو نمی شه از اجزاء‌ خیلی مهم و لازم اوبنتو فرض کرد چه بسا افرادی که الان دارن از مرورگرهایی غیر فایرفاکس استفاده می کنند مثل اپرا و... نهایتش اینه که یکی هم که فایرفاکس رو دوست داره برمی گرده به ۲.  بازم تکرار می کنم منظور من از این تاپیک این بود که انتخاب یک نسخه بتا برای نسخه پایدار سیستم عامل کار درستی نبوده. می شد با قرار دادن ۲ منتظر آمدن ۳ پایدار شد.
-------