انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب پکیجهای یک ورژن در ورژن دیگر  (دفعات بازدید: 560 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pcmanage

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
نصب پکیجهای یک ورژن در ورژن دیگر
« : 20 مهر 1391، 10:14 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا اوبونتو 11.10 رو داشتم. پکیج های گوناگونی رو نصب کرده بودم و برای اینکه واسه بارهای بعد نیازی به دانلودشون نداشته باشم این پکیجها رو از مسیر var/cache/apt/archives کپی کردم.
حالا اوبنتو 12.04 رو از سایت ubuntu.com دانلود کردم و نصب کردم (اوبونتو قبلی رو پاک کردم)
حالا که میخوام پکیجهایی که قبلا روی اوبونتو 11.10 نصب کرده بودم رو نصب کنم ایراد میگیره و نمیشه. حتما باید متصل باشم به اینترنت اونم تازه بعضی هاش با وجود اینترنت نصب میشه.
مشکل چیه؟
آیا پکیجهای هر ورژن به ورژن بعدی نمیخوره؟ یا اصلا برای نصب هر پکیج با وجود اینکه اون پکیج رو داری باید به اینترنت متصل باشی؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : نصب پکیجهای یک ورژن در ورژن دیگر
« پاسخ #1 : 20 مهر 1391، 10:19 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا اوبونتو 11.10 رو داشتم. پکیج های گوناگونی رو نصب کرده بودم و برای اینکه واسه بارهای بعد نیازی به دانلودشون نداشته باشم این پکیجها رو از مسیر var/cache/apt/archives کپی کردم.
حالا اوبنتو 12.04 رو از سایت ubuntu.com دانلود کردم و نصب کردم (اوبونتو قبلی رو پاک کردم)
حالا که میخوام پکیجهایی که قبلا روی اوبونتو 11.10 نصب کرده بودم رو نصب کنم ایراد میگیره و نمیشه. حتما باید متصل باشم به اینترنت اونم تازه بعضی هاش با وجود اینترنت نصب میشه.
مشکل چیه؟
آیا پکیجهای هر ورژن به ورژن بعدی نمیخوره؟ یا اصلا برای نصب هر پکیج با وجود اینکه اون پکیج رو داری باید به اینترنت متصل باشی؟
فقط بسته‌هایی دوباره دانلود می‌شن که ورژن جدیدترشون اومده باشه!

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #2 : 20 مهر 1391، 10:20 ب‌ظ »
ورژن به ورژن رو نمیدونم اما تجربه ی خودم برای استفاده از پکیجهایی که دارم اینه ک اول از همه بعد از اضافه کردن دستیه پکیج ها باید اقدام به اپدیت کردن مخازن کنی تا پکیجهایی ک دستی کپی کردی شناخته بشه ...:

sudo apt-get update

دوم اینکه اگر به صورت دستی ادرس مخزن اضافه کردی مثلا‌:

sudo add-apt-repository ppa:irie/blender
الانم باید باز همین مخزن رو ادرسش رو اضافه کنی ...بعد دوباره sudo apt-get update رو بزنی و حالا دستور نصب رو بدی..

اگر ورژن نرم افزار مناسب باشه یا قدیمی نشده باشه و از این جور حرفا باید نصب شه...من اینجوری خیلی سریع تمام نرم افزارهام رو نصب میکنم...اگر اپدیتشون نیومده باشه! چون در اون صورت دانلود میکنه فکر کنم

-------------------------

اینا تجربه خودم بود اما برای یک ورژن اگر کار نداد یا قبلا امتحان کردی دوستای دیگه کمک میکن حتما
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1391، 10:24 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین pcmanage

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #3 : 20 مهر 1391، 10:21 ب‌ظ »
ممنون

یعنی پکیجهای اوبونتو قبلی روی جدید هم نصب میشن و مشکلی نداره؟

خوب چه کار میتونم بکنم که همین پکیج نصب بشه و کاری به ورژن جدیدش نداشته باشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 21 مهر 1391، 02:27 ب‌ظ »
نباید این کار رو بکنی. اوبونتو که لغزان نیست! ممکنه خیلی چیزهاش عوض شده باشه از این نسخه به نسخه‌ی بعد و قبلی‌ها روی جدیدها کار نکنه یا بدتر از اون خرابی به بار بیاره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن