انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تو نسخه های لینوکس گم شدم !!!!  (دفعات بازدید: 3463 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sara66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
تو نسخه های لینوکس گم شدم !!!!
« : 31 اردیبهشت 1387، 11:08 ب‌ظ »
سلام . من زوزه رو نصب داشتم ولی خوشم نیومد .
تازه کارم و یه سیستم قدیمی دارم . (پنتیوم 4 ولی مال 7 سال پیشه)
در کنار کارهای روزمره لینوکس رو برای برنامه نویسی میخوام (c++) البته برنامه نویسی ویژوال نه , یه چیزی مٍٍثل turbo c++
بعد از کلی جستجو رسیدم به این نسخه اوبونتو

این نسخه بدردم میخوره ؟ تو شهر ما سیدیش نیست و توان دانلودشم ندارم از کجا میتونم سفارشش بدم ؟ اگه اشتباه نکنم همین اوبونتو هم باز نسخه های فراوانی داره کدوم رو انتخاب کنم ؟

اصلا این توزیع های مختلف گنو/لینوکس چیه ؟ کرنر همشون یکی هست ؟ نرم افزاراشون چی ؟ یعنی من اگه با اوبونتو کار کنم بعد میتونم با فدورا کار کنم یا برعکس.

ببخشید که اینهمه سوال میکنم ولی خواهس میکنم جواب بدین

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: تو نسخه های لینوکس گم شدم !!!!
« پاسخ #1 : 01 خرداد 1387، 12:53 ق‌ظ »
خب فکر کنم Xubuntu چیز خوبی باشه...
برای برنامه نویسی ویژوال میتونید از کتابخانه‌های +GTK و qt استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1387، 12:56 ق‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #2 : 01 خرداد 1387، 12:56 ق‌ظ »
:) 
یک) خوش آمدید
دو) احتمالا همین توزیع گنو/لینوکس (توزیع اوبونتو) و آخرین انتشار اش یعنی 8.04 می تونی انتخاب خوبی براتون باشه ، ب این دلیل که
۱) تقریبا راحت ترین و محبوب ترین هستش
۳) انجمن های خوب و فعالی براش هست که حتما می تونید جواب سوال هاتون رو راحت و سریع گیر بیارید.
سه) کدم شعر تشریف دارید؟!  احتمالا نزدیک شما دوستانی هستند که براتون ارسال کنند و اگر نه! نهایت اش از طریق دو تا فروشگاه ای هستش که با هزینه ای کاملا منصفانه براتون ارسال می کنند.
چهار) در خصوص کرنل و سایر چیزایی هم که پرسید::
با توجه با اینکه اوبونتو بر اساس معماری دبیان هستش!  انبوهی باز برنامه ها رو برای نصب در اختیار خواهید داشت. خب
شاید یکمی اگه صبر کنید و حوصله :)‌ کم کم و ب مرور سوال هاتون رو جواب می گیرید!
ی بخش ویکی داریم که برای شروع مقالات خوبی داره !‌بخونید و اگه هر سوال ای داشتید بپرسید :)‌ انشاالله جواب می گیرید
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 01 خرداد 1387، 12:57 ق‌ظ »
خب فکر کنم Xubuntu چیز خوبی باشه...
برای برنامه نویسی ویژوال میتونید از کتابخانه‌های +GTK و qt استفاده کنید.
ویژوال که گفته نه ! ;)

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #4 : 01 خرداد 1387، 01:01 ق‌ظ »
نقل‌قول
ویژوال که گفته نه !
من فکر کردم گفتن:
"البته برنامه نویسی ویژوال ,نه  یه چیزی مٍٍثل++turbo c"
ولی ظاهرا گفتن:
"البته برنامه نویسی ویژوال نه , یه چیزی مٍٍثل++turbo c"
ببخشید...دچار مشکل ویرگول بینی شدم :oops: ;)
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1387، 01:05 ق‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #5 : 01 خرداد 1387، 01:04 ق‌ظ »
تهیه ی اوبونتو در ایران
یکی از دوستانی که در لیست هستش و به شما نزدیک تر ، رو پیدا کنید و ایمل بزنید! برات ارسال می کنند!

آفلاین sara66

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 01 خرداد 1387، 08:52 ق‌ظ »
خیلی ممنون

پس در کل نسخه های لینوکس تفاوت خاصی با هم ندارند و همشون از یک کرنر و مجموعه نرم افزارهای گنو استفاده میکنن درسته ؟

اوبونتو خوبیش اینه که انجمنهای فارسی خوبی داره مثل اینجا البته هنوز نصبش نکردم تا بتونم در مورد خودش نظر بدم

1 هفته در گیر انتخاب نسخه لینوکسم . پس اوبونتو بدردم میخوره ؟ گفتم که تا یه مدت که میخوام باهاش کارهای روزمره رو انجام بدم تا خوب یاد بگیرم بعد فقط برای برنامه نویسی میخوام و قدرتمم تو c++ , دوست دارم با سورس های خود لینوکس کار کنم و تغییرشون بدم راستی سورسهای لینوکس و گنو با c++ نوشته شدن ؟

بازم ممنون فقط جواب این چند تا را هم بدین دیگه مزاحمتون نمیشم . از گنو / لینوکس و فرهنگ اپن سورسش  خیلی خوشم اومده.

پس هدف اصلی من بعد از آشنایی با لینوکس و کار با شل فقط و فقط برنامه نویسی اونم روی سورسهای خود لینوکس و گنو .

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #7 : 01 خرداد 1387، 08:59 ق‌ظ »
سورس گنو / لینوکس رو همه ندارن جز شرکت های توزیع کننده ی لینوکس . این لینوکسی که همه استفاده می کنن کامپایل شده . اصلا وظیفه ی اصلی شرکت ها کامپایل توزیع ها هستش . اون رو دیگه باید دانلود کنی . البته یک جایی خونده بودم که جز 2 یا 3 نفر کسی سورسش رو نداره .  :-X منظورم سورس کرنل هستش . شما فقط می تونین روی سورس برنامه های ساخته شده کار کنید نه روی سورس خوده لینوکس

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #8 : 01 خرداد 1387، 09:11 ق‌ظ »
سورس هسته (کرنل) لینوکس رو همه میتونن داشته باشن! کافیه برید تو http://kernel.org و نسخه مورد نظرتون رو دانلود و استفاده کنید... سورس همه توزیعهای لینوکس هم باید در اختیار همه باشه! بدلیل اینکه کرنل و بسته‌ها با جواز GPL منتشر میشن... سورس اوبونتو هم در اختیار همه هست...
ضمنا همه لزوما از یک نسخه کرنل استفاده نمیکنن و معمولا توزیعها بنا به نیازهایی که دارن patch هایی تو کرنل اضافه و تنظیماتی انجام میدن...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sara66

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 01 خرداد 1387، 03:03 ب‌ظ »
ممنون پس با همین اوبوتو کار میکنم فقط نمیدونم کدوم نسخه و از کجا ؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #10 : 01 خرداد 1387، 03:09 ب‌ظ »
نگفتی کدوم شهر هستی!
ی لینک بالاتر دادم بهت!
کسی نزدیک ات نبود؟ کافی یک ایمل ب نزدیک ترین فرد بزنی و آدرس ات رو بدی تا برات پست کنه و !‌یا از اون دوتا فروشگاه ای که در همون لینک معرفی شده! درخواست بدی تا در طی دو سه روز برات پست اش کنند!
اینا سریع ترین راه ها هستند!؟؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #11 : 01 خرداد 1387، 04:08 ب‌ظ »
درود :)
دوست عزیز خوش آمدید:)

خب اگر قصدتون برنامه نویسی کلی هست اوبونتو خوبه

ولی اگه می خواید برای لینوکس برنامه نویسی کنید و از پکیج های اون استفاده کنید پیشنهاد می کنم با اوبونتو شروع کنید و بعد زمانی که مطمئن شدید در حد مطلوبی هستید به فدورا سوئیچ کنید :)

موفق و شاد باشید

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sara66

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 01 خرداد 1387، 04:36 ب‌ظ »

من دانشجوی نرم افزار کامپیوترم . قبل از این با c++ builder کار میکردم و پروژه هایی مینوشتم و میفروختم ولی اصلا از این کار لذت نمیبردم آخه برنامه نویسی برای پول !!!!!!!!!!!

بعد از اون دوباره با Turbo C++ کار کردم نسخه تحت داسش و برنامه نویسیم رو قویتر کردم . به نظر من برنامه نویسی ویژوال زیاد جالب نیست چون کار برنامه نویسی کمه و بیشتر شبیه نرم افزار میشه !! ( منظورم اینه که برنامه  نویسیش کمتره و بیشتر باید کار با اون محیط رو یاد گرفت  )

به هر حال من فقط میخوام برای خود لینوکس برنامه بنویسم نه برای کسب درآمد . خیلی دوست دارم هر چه زودتر این سیستم عامل رو یاد بگیرم و بتونم سورساشو بخونم و تغییر بدم

من تا حالا توی هیچ انجمنی اینقدر زود به جواب نرسیدم از همتون ممنون

این فروشگاه چجوریه ؟ قیمتایی که زده به ریال ؟؟؟؟ یعنی سیدی لینوکس 700 تومان !!! بعد هزینه پستش چی ؟

من که از نسخه های اوبونتو سر در نمیارم لطفا خودتون از اون فروشگاه لینک یکی از نسخه های خوبشو برام بذارین . منم زحمت میکشم میخرمش  :)
راستی سیدی باشه چون من دیویدی رام ندارم! نسخه کامل میخوام یعنی میخوام نصبش کنم زنده نباشه . من زوزه رو قبلا نصب داشتم 5 سیدی بود .
این چند سیدی ؟

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #13 : 01 خرداد 1387، 04:44 ب‌ظ »

من دانشجوی نرم افزار کامپیوترم . قبل از این با c++ builder کار میکردم و پروژه هایی مینوشتم و میفروختم ولی اصلا از این کار لذت نمیبردم آخه برنامه نویسی برای پول !!!!!!!!!!!

بعد از اون دوباره با Turbo C++ کار کردم نسخه تحت داسش و برنامه نویسیم رو قویتر کردم . به نظر من برنامه نویسی ویژوال زیاد جالب نیست چون کار برنامه نویسی کمه و بیشتر شبیه نرم افزار میشه !! ( منظورم اینه که برنامه  نویسیش کمتره و بیشتر باید کار با اون محیط رو یاد گرفت  )

به هر حال من فقط میخوام برای خود لینوکس برنامه بنویسم نه برای کسب درآمد . خیلی دوست دارم هر چه زودتر این سیستم عامل رو یاد بگیرم و بتونم سورساشو بخونم و تغییر بدم

من تا حالا توی هیچ انجمنی اینقدر زود به جواب نرسیدم از همتون ممنون

این فروشگاه چجوریه ؟ قیمتایی که زده به ریال ؟؟؟؟ یعنی سیدی لینوکس 700 تومان !!! بعد هزینه پستش چی ؟

من که از نسخه های اوبونتو سر در نمیارم لطفا خودتون از اون فروشگاه لینک یکی از نسخه های خوبشو برام بذارین . منم زحمت میکشم میخرمش  :)
راستی سیدی باشه چون من دیویدی رام ندارم! نسخه کامل میخوام یعنی میخوام نصبش کنم زنده نباشه . من زوزه رو قبلا نصب داشتم 5 سیدی بود .
این چند سیدی ؟

البته برنامه نویسی ویژوال هم مزایای ودش رو داره و معایب خودش :)

به صورت cd ۱ دونه هست و ناقص هست
می تونید دیسک هما رو هم بگیرید ( که هنوز برای نسخه جدید نیومده ) و کمی کامل ترش کنید

پس بهتره اینترنت پر سرت داشته باشید ( یا حداقل به اینترنت دسترسی داشته باشید)

برای شروع هم ابونتو با دسکتاپ گنوم مناسب هست ( همون اوبونتو)
cd live هم نصب میشه و البته می تونید alternative هم بگیرد ولی هر دو ناقص هستند و در حد ۱ cd

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
« پاسخ #14 : 02 خرداد 1387، 03:23 ب‌ظ »
برای شما که برنامه نویس C++ هستید و از محیط های ویژوال که اکثر ویندوزی ها به آن متکی هستند خوشتان نمی آید ، لینوکس یک محیط رویایی است. من جاوا به صورت نیمه حرفه ای بلدم و با C++ هم آشنایی دارم و از برنامه نویسی در لینوکس لذت میبرم و به همین دلیل با وجود اینکه با برنامه نویسی جاوا در ویندوز می توانم کلی درآمد داشته باشم باز هیچ کاری در ویندوز قبول نمی کنم و البته فعلا در ایران هیچ محلی برای کار برنامه نویسی لینوکس وجود ندارد.
برای یک developer دبیان بهترین نسخه است و اوبونتو هم بر پایه دبیان است. من پیشنهاد می کنم شما ابتدا مدتی را برای آشنایی با اوبونتو زمان بگذارید و سپس برنامه نویسی در اوبونتو را شروع کنید. شما با C++ آشنایی دارید و پس از چند هفته متوجه خواهید شد که یک برنامه نویس حرفه ای لینوکس هستید و وقتی ابزارهای قوی توسعه نرم افزار در لینوکس را شناختید احساس غرور و قدرت خواهید کرد.
هر جا سوالی برای شما پیش آمد ما اینجا هستیم