انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن برای برای استفاده همزمان از لینوکس و ویندوز  (دفعات بازدید: 1575 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام به همه دوستان و متخصص امر لینوکس!!
من تا چند وقت قبل با هیچ نسخه ای از لینوکس کار نکرده بود و هیچ اطلاعاتی در این مورد نداشتم تا اینکه این ترم کارگاه لینوکس گرفتم و دارم با نسخه های Live کار میکنم و خیلی خوشم اومد! \\:D/
خوب الان میخواستم سیستمم رو برای نصب لینوکس آماده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنین.
میخوام هم لینوکس داشته باشم هم ویندوز(برای انجام امور Cn)
بعداً هم روش پارتیشن بندی چطور هست و باید چطور انجام بدم هاردم 80 است.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

تو ویکی کامل توضیح داده شده

[url]http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning[url/]

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
سلام

تو ویکی کامل توضیح داده شده

[url]http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning[url/]
ممنون چون من با سایت تازه آشنا شدم با قسمتهای مختلفش آشنایی ندارم!!

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
من تا چند وقت قبل با هیچ نسخه ای از لینوکس کار نکرده بود و هیچ اطلاعاتی در این مورد نداشتم تا اینکه این ترم کارگاه لینوکس گرفتم و دارم با نسخه های Live کار میکنم و خیلی خوشم اومد! \\:D/
میخوام هم لینوکس داشته باشم هم ویندوز(برای انجام امور Cn)
کتاب اوبونتو برای تازه وارد ها از بچه های آزاد راه.
http://ubuntu-book.org/download/ubuntu-book-1204-01.pdf
من از این کتاب خیلی استفاده کردم.حداقل اینکه با اوبونتو آشنا شدم.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
ممنون دوستان
یه کمک خیلی فوری میخوام الان میخوام Fuduntu رو از روی سی دی Live نصب کنم. مراحل اولش رو رفتم تا اینکه به قسمت انتخاب پارتیشن تصویر پایین رسیدم.

الان موندم کدوم گزینه رو انتخاب کنم ممنون میشم راهنمایی کنین. منتظر جواب دوستان متخصص هستم.

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
 ](*,) عالی شد کلاً پارتیشن پاک شد!!
خوب اینا رو بیخیال! الان میخوام دوباره با پارتیشن مجیک پارتیشن ببندم. چون هم فودونتو میخوام هم ویندوز
فکر کنم باید 2 تا درایو Primary بسازم و بقیه رو Extended کنم درست میگم؟

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
خوب اینا رو بیخیال! الان میخوام دوباره با پارتیشن مجیک پارتیشن ببندم. چون هم فودونتو میخوام هم ویندوز

ای بابا چرا متظر جواب نموندی؟ من اومدم بگم گفتم شاید اشتباه کنم منصرف شدم  اما نباید پیش میرفتی همینجوری...

الان به نظرم به صورت نرمال پاتیشن بندی کن فقط بین درایو C و بقیه درایوها یه مقدار فضای بدون پارتیشن بزار مثلا ۲۰ گیگ  برا لینوکست...موقع نصب فودونتو هم گزینه Use free sPACE رو انتخاب کن (قدیما اوبونتو هم این گزینه رو داشت یادمه!) خودش ترتیب پارتیشن اون قسمت بی پارتیشن رو میده!

بازم عجله نکن بزار یه نفر که مطلع تره بیاد یه نظری بده.. اگه ندادن ک همین و برو جلو دیگه هارد خالی ک ریسک کردن نداره راحتی  ::) ..الان سیستم من به همبن صورته پارتیشناش..

« آخرین ویرایش: 23 مهر 1391، 05:46 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *

ای بابا چرا متظر جواب نموندی؟ من اومدم بگم گفتم شاید اشتباه کنم منصرف شدم  اما نباید پیش میرفتی همینجوری...

الان به نظرم به صورت نرمال پاتیشن بندی کن فقط بین درایو C و بقیه درایوها یه مقدار فضای بدون پارتیشن بزار مثلا ۲۰ گیگ  برا لینوکست...موقع نصب فودونتو هم گزینه Use free sPACE رو انتخاب کن (قدیما اوبونتو هم این گزینه رو داشت یادمه!) خودش ترتیب پارتیشن اون قسمت بی پارتیشن رو میده!

بازم عجله نکن بزار یه نفر که مطلع تره بیاد یه نظری بده.. اگه ندادن ک همین و برو جلو دیگه هارد خالی ک ریسک کردن نداره راحتی  ::) ..الان سیستم من به همبن صورته پارتیشناش..
ممنون الان امتحان میکنم. عیبی نداره اون سیستم کلاً موش آزمایشگاهی هست. هاردش خالی بود فقط یه ویندوز داشت که اونو دوباره نصب می کنم!!
بازم ممنون

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
http://saeedgnu.blog.ir/1391/5/7/partition-table-structure

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کنی؟ با دیسک زنده‌ی اوبونتو بالا بیا و از نرم‌افزار بسیار قوی Gparted استفاده کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
چرا با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کنی؟ با دیسک زنده‌ی اوبونتو بالا بیا و از نرم‌افزار بسیار قوی Gparted استفاده کن
:o نرم افزار خوده لینوکس بهتر هست! اصلاً پارتیشن مجیک درایوها رو پارتیشن بندی نکرد!!
دیروز 10 بار مراحل نصب رو رفت هر سری تو مرحله نصب آخر ارور میده! امروز امتان میکنم ببینم چی میشه.

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
Sharmandeh Farsi Nemitonam Beneisam Ba Noskhe Live Omadam Bala
Alan Daram Linux Ro Nasb Mikonam Bara Bare 10m Akhare Nasb In Ekhtar Ro Mide

ext4 filesystem check failure on /dev/mapper/vg_valkriye-lv_root:

File system errors left uncorrected.

Errors like this usually mean there is a problem with the filesystem that will require user interaction to repair.  Before restarting installation, reboot to rescue mode or another system that allows you to repair the filesystem interactively.  Restart installation after you have corrected the problems on the filesystem.

Bayad Chikar Konam Har Kari Mikonam Akharesh Ino Error Mide?!! Help Me

آفلاین Mr.HAMiD87

• Newbie
  • *
Kasie Nist Komak Kone?

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با دیسک زنده هم که بالا می‌ای می‌تونی خیلی راخت صفحه‌کلید فارسی رو اضافه کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن