انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد ساخت آموزش استفاده از GIMP به صورت فیلم...  (دفعات بازدید: 10784 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
بسیار علیه
اگر میدونید چطور باید گزینه script-fu  رو به gimp افزود لطفا کمک کنید
سپاس

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
بسیار علیه
اگر میدونید چطور باید گزینه script-fu  رو به gimp افزود لطفا کمک کنید
سپاس

سلام این بخش رو مطالعه کنید :
http://abigraphic.ir/forumdisplay.php?fid=27

راهنمای نصب اسکریپت در گیمپ :
http://abigraphic.ir/showthread.php?tid=16
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
ممنون ، نصب شد
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1391، 07:27 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سلام؛

من با برنامه ی Record My Desktop مشکل داشتم... یعنی نزدیک به بیست ثانیه ضبط می کنه وبعد دیگه ضبط نمی کنه...

برای همین با دستورات ffmpeg دارم از صفحه فیلم می گیرم... که به نظرم خیلی بهتر از برنامه هاست الان متغییرها دست خودمه که چطور فیلم بگیرم و صدا رو با چه فرمتی ذخیره کنم...

برنامه ی ضبط تصاویر هم به این شکل خواهد بود که من فیلم ها رو با دو کیفیت قرار میدم... یکی برای وب هست رزولوشن پایینتری داره حداقل 2/3 روزلوشن اصلی ( فیلم ها با رزولوشن 1920x1080 ضبط می شن ولی برای وب رزولوشن کمتر میشه ) و دیگری با کیفیت بیشتر برای استفاده و آرشیو کردن فیلم ها...

خلاصه طی دو سه روز گذشته من تمام تلاشم رو انجام دادم که بتونم پیشنیازهای این کار رو فراهم بکنم...

دوستان اگر نظر و پیشنهادی دارند من خوشحال میشم...

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
سلام؛

من با برنامه ی Record My Desktop مشکل داشتم... یعنی نزدیک به بیست ثانیه ضبط می کنه وبعد دیگه ضبط نمی کنه...

برای همین با دستورات ffmpeg دارم از صفحه فیلم می گیرم... که به نظرم خیلی بهتر از برنامه هاست الان متغییرها دست خودمه که چطور فیلم بگیرم و صدا رو با چه فرمتی ذخیره کنم...

برنامه ی ضبط تصاویر هم به این شکل خواهد بود که من فیلم ها رو با دو کیفیت قرار میدم... یکی برای وب هست رزولوشن پایینتری داره حداقل 2/3 روزلوشن اصلی ( فیلم ها با رزولوشن 1920x1080 ضبط می شن ولی برای وب رزولوشن کمتر میشه ) و دیگری با کیفیت بیشتر برای استفاده و آرشیو کردن فیلم ها...

خلاصه طی دو سه روز گذشته من تمام تلاشم رو انجام دادم که بتونم پیشنیازهای این کار رو فراهم بکنم...

دوستان اگر نظر و پیشنهادی دارند من خوشحال میشم...
سلام میتونی متغییرهای که  در برنامه ffmpegبرای ضبط تصویر و صدا استفاده کردی رو بگی
ممنون

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
برای مثال من الان دارم با بالاترین کیفیت فیلم و صدا رو ضبط می کنم چون می خوام دستم توی انتخاب کیفیت پایینتر باز باشه :

ffmpeg -f alsa -ac 1 -i pulse -f x11grab -r 10 -s 1920x1080 -i :0.0 -acodec pcm_s16le -vcodec libx264 -threads 0 red_desk.avi
توی دستور بالا :

alsa -ac 1 -i pulse
مربوط به ضبط صدا ( همزمان با ضبط تصویر در یک فایل ) هست :

مثلا کد بالا می گه که از alsa صدا رو کپچر کن به علاوه با متغیر ac میشه تعین کرد که صدا استریو ( 2 کاناله) یا مونو ( تک کاناله ) باشه که با 2 و 1 قابل تغییر هست.

این هم دستور کپچر کردن تصویر از x11 هست :

x11grab -r 10 -s 1920x1080 -i
10 به معنی تعداد فریم در هر ثانیه هست و رزولوشن هم مشخصه...

و در انتها نوع کدک های ذخیره سازی مشخص میشه به علاوه ی نام و آدرس خروجی فایل :

-acodec pcm_s16le -vcodec libx264 -threads 0 rec_desk.avi
برای مثال من اومدم و نام فایل خروجی رو بدون هیچ آدرس دهی قرار دادم. ( چون من دستور رو در یک فایل متنی قرار دادم و فقط با دابل کلیک روی اون وانتخاب Run in Terminal شروع به ضبط تصویر می کنه و خروجی رو هم در کنار فایل متنی قرار میده...)

Audio Codec :

-acodec pcm_s16le
Video Codec :

-vcodec libx264

ولی شما میتونید برای مثال خروجی رو در آدرسی دیگه ذخیره کنید :

مثلا به این شکل :

ffmpeg -f alsa -ac 1 -i pulse -f x11grab -r 10 -s 1920x1080 -i :0.0 -acodec pcm_s16le -vcodec libx264 -threads 0 /home/mohammad/red_desk.avi
برای مثال اگه بخواهیم که فرمت خروجی صدا MP3 باشه باید این متغیر رو استفاده بکنیم :

-ar 22050 -ab 128k -acodec libmp3lame
22050 فرکانس صوتی هست که بسته به نوع دستگاه میتونه فراکانسهای بالاتری رو پشتیبانی بکنه

128k بیت ریت هست که اونم میشه بر مبنای 2 تغییرش داد : مثلا از 16 الی 320 کیلوبیت میشه تغییرش داد... برای صدای شخص بین 64 تا 128 تک کاناله هم مناسبه و کیفیت بالا و حجم کمی خواهد داشت.

برای کپچر ویدیو هم میشه از کدک های ( libx264 , mpag4 , matroska ( mkv  و سایر فرمتهایی که ffmpeg پشتیبانی می کنه استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 07:03 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
اینم یه مثال دیگه که کامل روشن بشه...

توی ارسال قبلی من متغییر ضبط صدا به صورت mp3 رو دادم... الان اگه بخواهیم که فرمت صدا رو به mp3 تغییر بدیم متغییرش رو باید به این شکل اضافه کنیم :

دستور اول که به این شکل بود :

ffmpeg -f alsa -ac 1 -i pulse -f x11grab -r 10 -s 1920x1080 -i :0.0  -vcodec libx264 -threads 0 red_desk.avi
با حذف :

-acodec pcm_s16le
و افزودن :

-ar 22050 -ab 128k -acodec libmp3lame
دستور ما به این شکل تغییر می کنه :

ffmpeg -f alsa -ac 1 -i pulse -f x11grab -r 10 -s 1920x1080 -i :0.0 -ar 22050 -ab 128k -acodec libmp3lame -vcodec libx264 -threads 0 /tmp/rec_desk.avi
همینطور خروجی رو هم در پوشه ی tmp تنظیم کردم.

نکته :

رزولوشن تصویر باید منطبق با رزولوشن مانیتور شما باشه... چون در غیر این صورت ضبط تصویر با مشکل روبرو خواهد شد.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 02:27 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سلام به همه ی دوستای خوبم...

اولین قسمت از آموزش گیمپ رو آماده کردم... ضبط شده و فقط مونده که آپلود کنم و لینک رو در اختیار شما قرار بدم... تمام سعی خودم رو انجام میدم که تا آخر امشب لینک رو قرار بدم.

قسمت اول این آموزش با توضیحات کلی که شامل معرفی گیمپ، نحوه ی ساخت فایل جدید و نحوه ی ذخیره کردن فایل هست شروع میشه...

مدت زمان فیلم 45 دقیقه،
رزولوشن تصویر 1920x1080 و با کمترین افت کیفیت هست.
حجم فایل 95 مگابایت

دوستان با توجه به اینکه نسبت حجم به زمان و کیفیت خیلی پایین هست هم برای آرشیو کردن مناسبه و هم برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
سلام به همه ی دوستای خوبم...

اولین قسمت از آموزش گیمپ رو آماده کردم... ضبط شده و فقط مونده که آپلود کنم و لینک رو در اختیار شما قرار بدم... تمام سعی خودم رو انجام میدم که تا آخر امشب لینک رو قرار بدم.

قسمت اول این آموزش با توضیحات کلی که شامل معرفی گیمپ، نحوه ی ساخت فایل جدید و نحوه ی ذخیره کردن فایل هست شروع میشه...

مدت زمان فیلم 45 دقیقه،
رزولوشن تصویر 1920x1080 و با کمترین افت کیفیت هست.
حجم فایل 95 مگابایت

دوستان با توجه به اینکه نسبت حجم به زمان و کیفیت خیلی پایین هست هم برای آرشیو کردن مناسبه و هم برای دانلود فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

عالیه....منتظر انتشارش هستیم :)

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سلا به دوستای گلم...

من دارم اولین قسمت فیلم آموزشی گیمپ رو آپلود می کنم...

البته تنها مشکل من سرعت افتضاح اینترنتم هست که اپلود این فایل رو برام مشکل کرده...

مجبور شدم با فرمت RAR فشرده بکنم و بعد به صورت چند پارت درش بیارم و آپلودش کنم که هنوزم داره آپلود میشه...

از دوستانی که می تونن بعد از آپلود فایل اون رو دانلود کنند و در یک فایل فشرده اون رو در یک جای مطمئن آپلود بکنند خواهش می کنم که همینجا اعلام آمادگی کنند...

می خوام تمامی قسمتها در چند هاست مختلف وجود داشته باشند که اگه دسترسی به یکی از لینکها به هر نحو مسدود شد لینک های دیگه ای وجود داشته باشند...
( بهتره که به صورت فایل فشرده بدون رمز باشه چون گاهی پیش میاد که دوستان نمی تونن فایل های چند پارت رو ار حالت فشرده خارج کنند )

دوستان عزیزی که مایل هستند این فایل ها رو در یک فضای مطمئن و قابل دسترس آپلود کنند اینجا اعلام آمادگی کنند و بعد از آپلود فایل لینکش رو در اختیار من قرار بدن تا در پست مربوط به قسمت اول قرار بدم...

به زودی لینک آموزش رو قرار خواهم داد...

سپاس فراوان...

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
میدیا فایر خوبه ؟ میتونم آپلود کنم . کار آپلود شما کی تموم میشه ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
میدیا فایر خوبه ؟ میتونم آپلود کنم . کار آپلود شما کی تموم میشه ؟

خیلی ممنونم از شما... من حدود 25 دقیقه دیگه کار آپلود رو تموم می کنم...
آره خوبه... بارم تشکر از شما...

حجم فایلی که دارم آپلود می کنم 84.3 مگابایت هست توی 5 پارت که پارت آخر 5 مگابایت حجم داره... بقیه نزدیک به 19.5 مگابایت هستن...

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سلا به دوستای گلم...

من دارم اولین قسمت فیلم آموزشی گیمپ رو آپلود می کنم...

البته تنها مشکل من سرعت افتضاح اینترنتم هست که اپلود این فایل رو برام مشکل کرده...

مجبور شدم با فرمت RAR فشرده بکنم و بعد به صورت چند پارت درش بیارم و آپلودش کنم که هنوزم داره آپلود میشه...

از دوستانی که می تونن بعد از آپلود فایل اون رو دانلود کنند و در یک فایل فشرده اون رو در یک جای مطمئن آپلود بکنند خواهش می کنم که همینجا اعلام آمادگی کنند...

می خوام تمامی قسمتها در چند هاست مختلف وجود داشته باشند که اگه دسترسی به یکی از لینکها به هر نحو مسدود شد لینک های دیگه ای وجود داشته باشند...
( بهتره که به صورت فایل فشرده بدون رمز باشه چون گاهی پیش میاد که دوستان نمی تونن فایل های چند پارت رو ار حالت فشرده خارج کنند )

دوستان عزیزی که مایل هستند این فایل ها رو در یک فضای مطمئن و قابل دسترس آپلود کنند اینجا اعلام آمادگی کنند و بعد از آپلود فایل لینکش رو در اختیار من قرار بدن تا در پست مربوط به قسمت اول قرار بدم...

به زودی لینک آموزش رو قرار خواهم داد...

سپاس فراوان...
من می‌تونم روی فضای ma3x.ir آپلود کنم.
لینکشم مستقیمه!

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پس منتظر لینک دانلود هستم
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
سپاسگذارم از شما... :)

فعلا که داره آپلود میشه... فقط بعد از آپلو اگه هر مشکلی در مورد دانلود و یا خارج کردن فایل از حالت فشرده بود سریعاً به من خبر بدید که بتونم تا همین امشب برطرفش کنم... البته اگه زحمتی نیست...

به محض اینکه آپلود تمام بشه من توی بخش طراحی همین سایت تاپیک آولین قسمت رو آماده می کنم و شما دوستان کافیه که لینک های خودتون رو در تاپیکی که ساختم قرار بدید..

همچنین خوشحال میشم اگه بتونید لینکهای دانلود رو توی سایتهای دیگه ای هم بذارید که سایر دوستان هم استفاده کنند...

به قول استادم بهمن رئوفی :

علمی رو که آموختیم باید به دیگران به رایگان هدیه بدیم حتی اگه برای یاد گرفتن اون سختی های زیادی کشیده باشیم.

امیدوارم توی همه ی زمینه های زندگی موفق باشید دوستان خوبم...